سلام دنبال کتاب یا فایل pdf هستم که ساختار پنجره های ویندوز ، نحوه ارتباط یک پنجره و کنترلهای روی اون، ارسال رویدادها و پیامها از طرف سیستم عامل ویندوز به پنجره ها و ...رو توضیح داده باشه.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
معرفی کتاب در مورد برنامه نویسی تحت ویندوز (کار با پنجره ها و ...)
Collapse
X
-
پاسخ : معرفی کتاب در مورد برنامه نویسی تحت ویندوز (کار با پنجره ها و ...)
یکم موضوع رو بازتر میکنید؟؟!؟!؟!!؟
منظورتون از کار کردن با پنجره ها و کنترلهای چی هست؟
یه تاپیک مشابه هم فک کنم در مورد دارید
سلام، نرم افزاری آماده ای داریم که روی پنجره آن چندین کنترل متنی (Edit Box)وجود داره. در حالت عادی کاربر باید روی تک تک اینها موس رو کلیک کنه و مقادیر رو وارد کنه. میخوایم یه برنامه بنویسیم که این مقادیر رو به کنترلهای یادشده؛ اعمال کنه (مثلا از روی یک فایل یا دیتابیس بخونه و روی ادیت باکسها منتقل کنه بدون وجود کاربر). قبلا از
آیا تاپیک بالا منظورتون هست
-
اون پروژه انجام شد، (در واقع کارفرما نرم افزاری داشت که به سورس و کدنویسش دسترسی نداشت، و میخواست ادیت باکسهایی که در تاپیک اشاره شده رو از دیتابیس بخونیم و داخل اونها بنویسیم) با استفاده از نام پنجره ها ، هندل مورد نظر رو پیدا کردم و با استفاده از تابع sendmessage و پیغام WM_CHAR رو براشون ارسال میکردم.
ولی اینجا سوال من کلی هست، میخوام در مورد پیدمان پنجره ها در ویندوز و نوع ارتباطشون و .... بیشتر اطلاعات کسب کنم. مثلا میخوام بدونم برنامه virtual keyboard چطور کار میکنه و مثلا پرا با اینکه روی بقیه پنجره هاست فوکوس کیبرد رو در اختیار نداره! ALt+tab در واقع چی رو مشخص میکنه و سوالاتی از این دست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست هااون پروژه انجام شد، (در واقع کارفرما نرم افزاری داشت که به سورس و کدنویسش دسترسی نداشت، و میخواست ادیت باکسهایی که در تاپیک اشاره شده رو از دیتابیس بخونیم و داخل اونها بنویسیم) با استفاده از نام پنجره ها ، هندل مورد نظر رو پیدا کردم و با استفاده از تابع sendmessage و پیغام WM_CHAR رو براشون ارسال میکردم.
ولی اینجا سوال من کلی هست، میخوام در مورد پیدمان پنجره ها در ویندوز و نوع ارتباطشون و .... بیشتر اطلاعات کسب کنم. مثلا میخوام بدونم برنامه virtual keyboard چطور کار میکنه و مثلا پرا با اینکه روی بقیه پنجره هاست فوکوس کیبرد رو در اختیار نداره! ALt+tab در واقع چی رو مشخص میکنه و سوالاتی از این دست
This section explains how to share data between Universal Windows Platform (UWP) apps, including how to use the Share contract, copy and paste, and drag and drop.
View a list of links to articles about developing Universal Windows Platform (UWP) apps for Windows including an overview, samples, and API reference.
گزینه ها یزیر رو بیشتر توصیه میکنم
The Windows operating system provides mechanisms for facilitating communications and data sharing between applications. Collectively, the activities enabled by these mechanisms are called interprocess communications (IPC).
Inter Process Communication or IPC as name suggests, is used to share data between two applications or processes. The processes can be on the same computer or somewhere else in the network.
Communicating between Apps is one of the important factor that developers needs to take care of. This could be done…
میتونید کلمه کلیدی "inter process communication" رو هم خودتون سرچ کنید
دیدگاه
دیدگاه