اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

c++ گروهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : c++ گروهی

سلام...کسیآ‌ تاحالا برنامهٔ communication با "serial port" رو نوشته؟

دیدگاه

تو چه محیطی؟

دیدگاه

C# and Visual studio

دیدگاه

خود C# کامپوننتش رو داره. میتونی با یه سرچ کوچیک کلی مطلب راجع بهش پیدا کنی. مثل این :
          http://www.serialport.blogfa.com/

دیدگاه

سلام
            دارم رو کد یه سری الگوریتم های بهینه سازی کار میکنم که بشه در جا به عنوان تابع ازشون استفاده کرد
            مشکل اینه که چجوری تابع هزینه رو به تابع بهینه سازی معرفی کنم
            و اینکه چجوری میشه کاری کرد تابع بهینه سازی از نظر تعداد متغیر های ورودی انعطاف پذیر باشه؟
            یه سوال دیگه:بهترین راه برای دادن پارامتر برای نحوه کار به توابع چیه؟ مثلا همینطور عدد بدیم بهش یا ...
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
              سلام
              دارم رو کد یه سری الگوریتم های بهینه سازی کار میکنم که بشه در جا به عنوان تابع ازشون استفاده کرد
              مشکل اینه که چجوری تابع هزینه رو به تابع بهینه سازی معرفی کنم
              و اینکه چجوری میشه کاری کرد تابع بهینه سازی از نظر تعداد متغیر های ورودی انعطاف پذیر باشه؟
              یه سوال دیگه:بهترین راه برای دادن پارامتر برای نحوه کار به توابع چیه؟ مثلا همینطور عدد بدیم بهش یا ...
              با تشکر
              میشه یه مقداری بیشتر توضیح بدید که چی میخواید و دقیقا چی کار دارید میکنید؟
              اینطوری که واقعا نمیشه گفت.

دیدگاه

سلام
                فرض بفرمایید که یک اشاره گر در حال اشاره به عضو اول یک آرایه دوبعدی است([0][0])
                آیا در صورت اضافه شدن به مقدار اشاره گر و رسیدن به انتهای سطر اول، با اضافه شدن یک مقدار دیگر، به سطر دوم و ستون اول اشاره خواهد کرد و به همین ترتیب تا آخرین عضو(سطر و ستون آخر) پیش خواهد رفت؟
                تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aseok
                  سلام
                  آیا در صورت اضافه شدن به مقدار اشاره گر و رسیدن به انتهای سطر اول، با اضافه شدن یک مقدار دیگر، به سطر دوم و ستون اول اشاره خواهد کرد و به همین ترتیب تا آخرین عضو(سطر و ستون آخر) پیش خواهد رفت؟
                  تشکر.
                  سلام.
                  نه دوسته عزیز ، اینطور نیست که با اضافه شدن یک عدد ، به آخرین عدد یک سطر ، خودش به طور اتوماتیک بره به اول سطر بعدی و اول ستون بعدی . در سی /سی++ وقتی که بیاید هچین کاری بکنید ، از آرایه خارج میشید و به حافظه های دیگر اشاره میکنید ، با یه مقدار نامعلوم و کدتون با یه مقدار نامعلوم به کار خود ادامه میده ، و کامپایلر سی خارج شدن از این محدوده رو خطا نمیگیره ، برخلاف بقیه کامپایلر ها. یعنی شما اجاه دسترسی به حافطه خارج از محدوده رو خواهید داشت ، ولی مسئولیتش با خودتون هست.
                  شما یک برنامه نویس هستید ، باید اینطور چیزها رو خودتون طراحی کنید ، که میتونید با دوتا حلقه طراحی کرد.

موفق باشید.
                  به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aseok
                    سلام
                    تشکر.
                    سلام
                    تا جایی که بنده اطلاع دارم و اگر اشتباه نکنم با فرض اینکه زبان شما C یا C+ و کامپایلر شما استاندارد باشد ، جواب شما بله است.

بزارید با مثال بگم:
                    کد زیر را در نظر بگیرید:
                    کد:
                    unsigned char _2d_arr[2][4]={{70,71,72,73},{80,81,82,83}};
                    	unsigned char *ptr=_2d_arr[0];
                    اینطور که من از سوال شما برداشت کردم اینه که :
                    با کد بالا ، مقدار(value) خانه ای که ptr+4 (آدرس- address) به آن اشاره میکند چقدر است؟

جواب : 80

چرا؟
                    چون مقادیر آرایه ها درون حافظه به صورت خطی و پشت سر هم ذخیره میشوند:
                    یعنی اینجوری:
                    ___
                    | 70 |
                    ___
                    | 71 |
                    ___
                    | 72 |
                    ___
                    | 73 |
                    ___
                    | 80 |
                    ___
                    | 81 |
                    ___
                    | 82 |
                    ___
                    | 83 |
                    ___
                    راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
                    کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
                    نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
                    انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RubeuS
                      سلام
                      تا جایی که بنده اطلاع دارم و اگر اشتباه نکنم با فرض اینکه زبان شما C یا C+ و کامپایلر شما استاندارد باشد ، جواب شما بله است.

آره ، شما درست میفرمایید، من هم یه کد برای تستش نوشتم ، که حرف شما رو تایید میکرد.

من در پست قبلی ، توضیحات مخصوص به آرایه یک بعدی بود.

کد:
                      کد:
                      int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
                      {
                      	int ary[3][4];
                          for ( int i=0 ; i <= 2 ; i++)
                            for(int j=0 ; j<= 3 ; j++)
                              ary[i][j] = i;

for (int n=0 ; n<= 11 ; n++)// dar inja kolle araye zakhire shode dar ary ro mibinid.
                      										//age bishtar az 11 ham bezarid be maqadire khareje araye ham dastrasi darid.
                              cout << ary[0][n] << endl;

system("pause");

return 0;
                      }
                      موفق باشید.
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X