اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
شیوه مناسب درایو ماسفت مبدل باک با دیوتی سایکل خیلی کم
با سلام خدمت دوستان قصد داریم تا یک مبدل باک طراحی کنیم که ولتاژ 390 ولت رو به 70 ولت تبدیل...
-
مشکل خیلی بد در استفاده از میکرو
سلام ، بنده مشکل خیلی اعصاب خرد کنی دارم...
ی برنامه مینویسم ، کامپایل میکنم...
...
-
سلام بنده یک سوال خیلی مهم داشتم من یک ترانسفورماتور نعون دارم ک خروجیش15000ولته ولی امپرش 30میلی امپره میخوام ببینم چجور امپر رو تا پنج یابالا تر ببرم ولتاژمم چقدر میشه خیلی ضروریه ممنون میشم کمک کنی
سلامسلام بنده یک سوال خیلی مهم داشتم من یک ترانسفورماتور نعون دارم ک خروجیش15000ولته...
-
خواهشا کمکم کنین ! خیلی خیلی اضطراریه
سلام
من عکس و فیلم های گوشیمو با استفاده از کابل otg ریختم تو فلش ( کات کردم از گوشی...
-
سوال خیلی ساده در مورد مقاومت
سلام بر شما دوستان
می دونم فرمول مقاومت R=V/I هست، حالا سوالم در مورد V هست، اگه دقت...
-
دوستان خواهشا کمک کنید خیلی کارم ضروریه
با سلام
دوستان من یه برنامه با زبان بیسیک دارم
از متغییر ها به صورت سینگل و...
-
چند سوال فنی خیلی به کمک نیاز دارم
سلام به دوستان عزیز من تازه عضو این سایت شدم خیلی هم دنبال همچین انجمن وسایتی بودم یه...
-
poloton7 یک موضوع ایجاد کرده مدار امپلی فایر با کیفیت خیلی خوب برای ساب ووفر در کلاس D با توان 450 تا 500 وات.in مدارات صوتیمدار امپلی فایر با کیفیت خیلی خوب برای ساب ووفر در کلاس D با توان 450 تا 500 وات.
سلام.دوستان.نمی دانم این تاپیک جای درستی است برای مطرح کردن این سوال یا نه؟؟..اگر نبود...جدیدترین ویرایش توسط poloton7; ۱۰:۵۷ ۱۳۹۷/۰۷/۱۴.
-
ساخت ولتمتر با اردوینو خیلی سریع نیاز دارم
1_سلام میخواستم یه ولتمتر با اردوینو اونو بسازم .باتری رو به یکی از ورودی های analog in وصل...
-
pencil یک موضوع ایجاد کرده چرا شرکت های اروپایی نسبت به شرکت های همتای ایرانی خود خیلی موفق تر هستند؟in بازار کارچرا شرکت های اروپایی نسبت به شرکت های همتای ایرانی خود خیلی موفق تر هستند؟
چرا شرکت های اروپایی نسبت به شرکت های ایرانی همتای خود خیلی موفق تر هستند؟
مدتی...
- تشکرها 1
-
اصلاح یک باور غلط عمومی... خیلی هامون اشتباه فکر میکردیم
من این مطلبی رو که تو این پست قرار می دم رو از یک کتاب خوندم. عین مطلبی رو که تو کتاب نوشته...
-
ماجرای برد خیلی کم ماژول بلوتوث فروشگاه
سلام .
از فروشگاه همین سایت چندتا ماژول بلوتوث WT51822-S4AT خریدم .البته توی سایت فروشگاه...جدیدترین ویرایش توسط leader.; ۱۸:۳۳ ۱۳۹۷/۰۴/۰۴.
- تشکرها 3
-
کمک در کانفیگ و اتصال دو ماژول زیگبی cc2530 - خیلی مهمه
درود دوستان
دو تا ماژول دارم ماژول zigbee cc2530
ایناس :
https://www.jahankitshop.com/market/d/6743
میخوام...
- تشکرها 1
-
alijanavar یک موضوع ایجاد کرده سوال درمورد منبع تغذیه بدون ترانس 5 ولتی با مصرف خیلی پایین وارزانin منابع تغذیهسوال درمورد منبع تغذیه بدون ترانس 5 ولتی با مصرف خیلی پایین وارزان
سلام. مدار عملی منبع تغذیه 5 ولت خروجی (برای راه اندازی مدارهای میکروکنترلری با AVR) که:...
-
سوال در مورد روش ساخت شوکر خیلی ساده
جدیدترین ویرایش توسط mrvb; ۱۳:۲۰ ۱۳۹۵/۱۰/۲۰.