سلام
نظرتون چیه در این باره؟ میشه متغییر ها رو هم جایی تعریف کرد تا مقدارشون در هر...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
مشکلاتی که با ریست نرم افزاری میکرو ممکنه ایجاد بشه چیه؟ آیا اصلا این کار درستی هستش؟
- تشکرها 3
-
ماژول esp8266-201 اصلا شناسایی نمی شود!!!
می خواستم بدونم کسی با سری 201 این ماژول هم کار کرده؟
توی تمام سایت ها اول می ایند...
-
یکی بگه اصلا چرا XMEGA ؟
با سلام خدمت دوستان
من یک مقداری xmega کار کردم ولی بعدا متوجه شدم که تراشه های ARM با...
- تشکرها 1
-
مشکل با433 hm-t (چه طور بفهمم اصلا ماژول سالمه یا خرابه)
من یه ماژول hm-t و hm-r خریدم .433mhz
اول از همه بگم که مدارم با سیم به خوبی جواب میده هم...
-
دیر روشن شدن و اصلا روشن نشدن تلویزیون LG 42LD460
یه تلویزیون LG 42 LD460 داریم که وقتی میزیدم روشن شه یه چند بار led استند بای روشن و خاموش...
-
m48t86 اصلا دقیق نیست!!!
سلام دوستان
بالاخره RTC من راه افتاد ولی خیلی دقیق نیست و یا بهتر بگم اصلا دقیق نیست....
-
AVRMicro یک موضوع ایجاد کرده کدام یکی بهتر است؟ PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA؟ اصلا چه فرقی دارن با همکدام یکی بهتر است؟ PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA؟ اصلا چه فرقی دارن با هم
سلام.
میخوام کار را با این پردازنده ها شروع کنم به نظر شما کدوم یکی بهتره و منابع زیادتری تو اینترنت داره؟
-
ellisa یک موضوع ایجاد کرده یه سوال خیلی فوری و مهم دارم معنی این دوجمله چیه؟ اصلا نمیدونم چه زبانی هم هست ؟in زبان انگلیسییه سوال خیلی فوری و مهم دارم معنی این دوجمله چیه؟ اصلا نمیدونم چه زبانی هم هست ؟
سلام
یه سوال خیلی فوری و مهم دارم معنی این دوجمله چیه؟ اصلا نمیدونم چه زبانی هم هست ؟
el cantar de los nibelungos
manuale di illu...
-
کمک: یکی به من بگه یک مدار رو اصلا چه جوری طراحی میکنن
یکی به من بگه یک مدار رو اصلا چه جوری طراحی میکنن . منظورم این هست که مثلا برای طراحی...
-
حافظه های میکرو !!! اصلا نمی فهمم
نزدیک 20 بار چند تا متن رو خوندم ولی هی نویسنده ها بخش حافظه رو می پی چونن نمی فهمم یه...
-
از تاخیر (delay_ms(500 استفاده کردم ولی اصلا دقیق نیست؟
سلام:
من توی برنامه از تاخیر (delay_ms(500 استفاده کردم ولی اصلا دقیق نیست داره تاخیری...