اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
عبور امواج الکترومغناطیس از سوراخ
سلام. میخواستم یه توضیح کامل در مورد عبور دادن امواج رادیویی از سوراخ بهم بدید. مثلا...
-
چطور عبور جریان از یک سیم را تشخیص دهیم ؟؟
سلام
این اولین پست من توی این انجمن هست و دقیقا نمیدونم چطور باید عمل کرد ، لطفا...جدیدترین ویرایش توسط khosrw1; ۱۶:۵۵ ۱۳۹۹/۰۷/۰۲.
-
عبور جریان از ولوم مولتی ترن
با سلام دوستان. من میخواهم 100 میلی آمپر را از ولوم مولتی ترن 100 اهمی عبور بدم. آیا این...
-
معادل سیم 6 به AWG چند میشه و چند آمپر رو می تونه عبور بده ؟
یه نگاهی که به این جدول انداختم به نظر میاد که سیم 6 بین 9 و 10 AWG قرار می گیره. اگه سیم 6 قطرش دقیقا...
-
شبیه سازی عبور امواج الکترو مقناطیس از اتمسفر
سلام دوستان
تو پروژم میخوام شبیه سازی عبور امواج الکترو مقناطیس از اتمسفر را انجام...
-
چجوری میشه وقتی سیم ها به هم متصل نیستند جریان عبور کنه و وقتی متصل اند جریان عبور نکنه؟
سلام من میخوام وقتی دوتا سیم رو بهم وصل کردم مدارم خاموش بمونه ولی وقتی همون دو تا رو از هم جدا کردم مدار روشن شه و کار کنه چی کار کنم؟
-
عبور 220 ولت از پین ؟
سلام
ایا میشه ولتاژ بالا رو عبور داد؟جدیدترین ویرایش توسط behnam6500; ۰۳:۰۶ ۱۳۹۷/۰۸/۱۹.
-
به چه صورت اشعه مابرا بفنش رو از شیشه عبور بدیم؟
سلام من یک سنسور برای تشخیص اشعه مابرابفنش یا همون UV دارم خدا رو شکر سنسور بسیار قویی...
-
راهنمایی در مورد ساخت یه مدار عبور از صفر برای دیمر
با سلام خدمت دوستان.
چند وقته دارم روی مدار دیمر تحقیق می کنم. اطلاعات بسیار مفیدی...
-
[معرفی منابع آموزشی] راه اندازی RFID-RC522 با استفاده از آردوینو - درهای هوشمند و مدیریت عبور و مرور با استفاده از کارت
با سلام و درود
این موارد پیرامون راه اندازی RFID-522 با استفاده از Arduino می باشد:
1- Security Access Using RFID Reader - Arduino Project...جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۴:۰۰ ۱۳۹۶/۰۵/۲۰.
-
بهترین فرکانس جهت عبور از فلز و خاک
سلام دوستان
به نظرتون بهترین فرکانس برای عبور از یک لوله فلزی با قطر 2 سانتی متر...
- تشکرها 1
-
عبور سیم DC از کنار سیم AC و ایجاد نویز
سلام دوستان عزیز و مهندس.
یه سوال داشتم از خدمتتون.در اصل دوتا سوال
من در حد...
-
سنسور مناسب برای عبور از سطح آب ؟
سلام یک سنسور میخوام بهم معرفی کنید که بتونه از از امواج آب عبور کنه و به کف مخزن برسه...
- تشکرها 1
-
معرفی سنسور عبور از آب ؟
سلام یک سنسور میخوام بهم معرفی کنید که بتونه از از امواج آب عبور کنه و به کف مخزن برسه...
-
عبور امواج آلتراسونیک از آب ؟
سوالم اینه که امواج آلتراسونیک مثلا در محدوده 40 کیلو هرتز در برخورد با آب بازتاب میشه ؟ یا از آب عبور میکنه ؟