اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
عدم وجود پل دیود در بعضی مدارات
چرا بعضی از مدارات با اینکه با برق ای سی کار میکنند ولی پل دیود استفاده نشده مانند فتوسل...
- تشکرها 1
-
Electr0nics یک موضوع ایجاد کرده آیا گرفتن جریان AC از ماژول افزاینده و یا از ماژول کاهنده امکان دارد؟in منابع تغذیهآیا گرفتن جریان AC از ماژول افزاینده و یا از ماژول کاهنده امکان دارد؟
سلام
آیا امکانش هست که یکجوری از ماژول های کاهنده یا افزاینده ی پایین جریان AC هم بگیریم؟ با سپاس
...
-
Tanha7 یک موضوع ایجاد کرده آیا ماژول شارژ و یا شارژری وجود دارد که بتواند انواع مختلف باتری را شارژ کند؟in منابع تغذیهآیا ماژول شارژ و یا شارژری وجود دارد که بتواند انواع مختلف باتری را شارژ کند؟
سلام
آیا ماژول شارژ و یا شارژری وجود دارد که بتواند انواع مختلف باتری (یا دست*کم چند نوع باتری) را شارژ کند؟
-
mohammad.afsari2909 یک موضوع ایجاد کرده صدای غااااا و وجود مشکل در بخش پاور آمپلی فایر اسپیکر اکتیو گلدیin پردازش صداصدای غااااا و وجود مشکل در بخش پاور آمپلی فایر اسپیکر اکتیو گلدی
سلام و عرض ادب خدمت شما سروران محترم
اسپیکر اکتیوی دارم دارای دو عدد بلندگو و یک...
-
آیا الیدی 1.5 ولتی وجود دارد؟
سلام قصد خرید الیدی حدود 1.5 ولتی داریم (اگه پایه دار باشه بهتره!) اما آیا اصلا وجود داره؟جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۱۸:۱۹ ۱۴۰۰/۰۹/۲۶.
-
چند تا حالت ممکن وجود داره تا یک stm8s بسوزه؟
سلام.
من یدونه میکروی stm8s003 خریدم با stlinkv2 . الان که خواستم تستش کنم با این لینک
https://circuitdigest.com/microcontroller-proje...
-
fmicro یک موضوع ایجاد کرده مدار واسط بین پنل خورشیدی و بار در صورت وجود منبع تغذیه ای دیگرin منابع تغذیهمدار واسط بین پنل خورشیدی و بار در صورت وجود منبع تغذیه ای دیگر
سلام یک مصرف کننده 12 ولت از یک آدپتور 12 ولت تغذیه میکنه حالا اگر بخوایم یک پنل خورشیدی...
-
pashangparsi یک موضوع ایجاد کرده آیا امکان جداکردن و ساختن کراس اور پایونیر وجود داره؟in مدارات صوتیآیا امکان جداکردن و ساختن کراس اور پایونیر وجود داره؟
دسوتان من شنیدم که کراس اور ضب طهای پایونیر خیلی کیفیت عالی دارند و اختصاصی هستند. اما...
-
تصویر نداشتن تلویزیون ال ای دی با وجود سالم بودن بک لایت
سلام من یه تلویزیون اسمارت سامسونگ 32 دارم یکبار تصویرش سیاه شد فقط صدا داره تست کردم...
-
عدم وجود خازن c5 در ماژول w1209
سلام, من یه ماژول ترموستات w1209 سفارش دادم
وقتی سنسورش رو میزارم کنار یه وسیله گرمایشی...
-
طراحی و ساخت دستگاه هشداردهنده وجود موبایل در اتاق یا یک محدوده خاص
با سلام
معمولا در قسمت های مختلف نظامی و قضایی همراه بودن تلفن همراه از نظر امنیتی...جدیدترین ویرایش توسط pouya.bu; ۰۱:۲۸ ۱۳۹۸/۰۸/۰۴.
-
استفاده از واحد ADC در پردازنده ARM با وجود دو زمین متفاوت در مدار
با سلام و خسته نباشید ...
بنده در حال انجام پروژه ای در زمبنه مبدلهای DC-DC هستم که نیاز...
-
afza_saeghe یک موضوع ایجاد کرده مشکل عدم وجود گزینه تغییر رزولوشن ADC در STM32f103vet با Cubemxin STMمشکل عدم وجود گزینه تغییر رزولوشن ADC در STM32f103vet با Cubemx
سلام...
من قبلا با ADC میکرو STM32f051 کار کردم و مشکلی نداشتم ولی حالا می خوام از ADC تراشه STM32f103vet
-
عدم وجود وای فای 8266
من یه ماژول 8266.01 تهیه کردم و با 8266فلشر پروگرامش کردم اما هر چی ریست میکنم و پایه gpio0 رو...
- تشکرها 1
-
چه انواعی از برنامه نویسی برای آرم وجود دارد ؟؟
سلام
روش های زیادی برای نوشتن برنامه برای میکروهای آرم موجود است
به طور مثال...