سلام
من با اتصال یک برد SIM 800C از طریق مبدل سریال به USB به کامپیوتر و با استفاده از...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
مشکل در اسال پیامک با ماژول SIM800C
جدیدترین ویرایش توسط DL110; ۲۱:۵۵ ۱۴۰۰/۱۲/۲۰.
-
ساخت دستگاه دریافت پیامک
سلام ببخشید من چیز زیادی از الکترونیک نمیدونم در حد همین چیزایی که تو فیزیک مدرسه یاد...
-
پاسخ متقابل پیامک دریافتی در sim800
سلام خدمت دوستان. من یا سیم 800 کار میکنم و تو زمینه ی اس ام اس کامل راه اندازی کردم. چه...
-
پیامک تبلیغاتی مکانی
سلام
وقت بخیر
من می خواهم به کسانی که وارد یک محیطی می شوند sms تبلیغاتی بفرستم...جدیدترین ویرایش توسط rusl; ۱۴:۴۸ ۱۳۹۸/۱۱/۲۲.
-
ذخیره پیام و ارسال پیامک زمان دار در sim800L
سلام خدمت اساتید محترم ، بنده میخواستم با برنامه نویسی بسکام هر 5 ثانیه پیام را ذخیره...
-
پیامک فارسی با sim800c
سلام
خسته نباشید
چطوری میشه در ارسال پیامک فارسی به سطر بعدی رفت؟
با کدویژن؟
-
ارسال پیامک با فرمت نامعتبر SIM808
سلام دوستان
من ماژول SIM808 خود ECA رو گرفتم :
yon.ir/kyLv0
یک مشکل عجیبی که باهاش...جدیدترین ویرایش توسط Electronics_Digital; ۲۲:۱۲ ۱۳۹۷/۰۱/۲۸.
-
ارسال پیامک با زیاد شدن دمای اتاق؟
سلام دوستان
چطور میشه کاری کرد که زمانی که دمای اتاق از ی حد خاص بالاتر بره به شماره...
-
دریافت پیامک در میکرو از sim800
سلام
من میخوام میکرو رو به Sim800 متصل کنم خوب پایه ها رو متصل میکنم . حالا پیامک به...
-
پیامک یک کلمه از میکرو با ماژول sim900 با فشار یک کلید ؟
سلام میخوام برنامه ساده بنویسم که وقتی یک دکمه از میکروسوئیچ رو فشار دادم کلمه hello word...جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۰۸:۴۲ ۱۳۹۶/۰۹/۱۱.
-
دریافت پیامک با sim 800 L
با سلام خدمت همه ی دوستان .
در مورد sim800l سوال دارم.در دریافت پیامک مشکل دارم.کد زیر را نوشته ام:[LEFT]#include <mega32a.h>
// Alphanumeric[/]
-
راه اندازی ماژول برای قطع وصل رله توسط پیامک به کمک آردینو sim800
پایه های آن عناوین آن با دیگر ماژول ها فرق دارد شماره تلگرام لطف کنید عکسشو بفرستم ممنون
-
مشکل دریافت پیامک
بنده یه پروژه دارم که توش ماژول های التراسونیک و رطوبت خاک وجی اس ام استفاده میشه .یه...
-
دریافت پیام <<Content not supported>> از SIM808 بجای پیامک ارسالی
سلام
من چند تا ماژول SIM808 مونتاژ کردم یه مشکلی که دارن اینه که وقتی SMS ارسال میکنم...
-
برنامه دریافت پیامک
سلام دوستان خسته نباشین.
یه برنامه نوشتم که sms دریافتی رو بخونه و بعدش حذف کنه. این...