سلام
من می خوام تو ورد افیس 2007 یک صفحه لند اسکیپ a4 رو با 2 تا page border به 2 تا a5 تقسیم کنم.آیا امکانش هست . لطفا راهنمایی کنیید. :cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
افیس 2007
-
مقاله از 2007 به بعد
مقاله از سال 2007 به بعد.برای درس بهره برداری سیستم قدرت میخوام.لطفا
-
سوالاتی پیرامون word 2007
با سلام .... :smile:
1- من در word ، علیرغم این که در روبان font و در قسمت complex scripts ؛ یه فونت فارسی...
-
مشکل نوشتن فارسی و انگلیسی در کنار هم در آفیس 2007
سلام
چرا وقتی در آفیس 2007 فارسی می نویسی و ادامش انگلیسی . انگلیسی ها را به طرف چپ...
-
arsalan681 یک موضوع ایجاد کرده استفاده از کلیدهای میانبر در آفیس 2007 و 2010 بدون به خاطر سپردن آنهاin نرم افزاراستفاده از کلیدهای میانبر در آفیس 2007 و 2010 بدون به خاطر سپردن آنها
کلیدهای میانبر، کلیدهایی هستند که در محیط ویندوز و یا نرم افزارهای تحت آن، باعث تسریع...
-
پشتیبان گبری از ایمیل ها در outlook 2007
سلام.
من یه سوال دارم و اونم اینکه چطوری میشه از ایمیل ها در Microsoft Outlok 2007 پشتیبان...
-
تغییر رنگ قالب نرمافزارهای آفیس 2007
در صورتی که با برنامه های مجموعه نرمافزاری آفیس 2007، نظیر Word یا Excel کار کرده باشید،...
-
ماژول xbee سازگار با استاندارد zigbee 2007
دوستان عزیز سلام ماژول xbee و xbpro که توی بازار ایران هم یافت میشه ( فروشگاه جوان) که متاسفانه...
-
کد فعال سازی آفیس 2007
با سلام به همه دوستان
آیا کسی از دوستان کد فعال سازی آفیس 2007 را دارد.در صورت امکان برای استفاده ، در سایت قرار دهد.
ممنون
-
چه طوری اعداد را در word 2007 فارسی کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . خواهش می کنم کمک کنید . چه طوری می تونم اعداد را در word 2007 فارسی کنم . ممنون
-
فارسی نویسی در office 2007
سلام
وقتی تو محیط وردفارسی و بعضی جاهاش انگلیسی هم میارم ترتیب کلمه ها رو گاتی پاتی...
-
به هم ریختن متن فارسی و انگلیسی در word 2007
سلام بروبچ من تو کپی کردن یه متن که هم فارسی و هم انگلیسی باشه مشکل دارم مثلا یه کلمه...
-
Demo projects for WinCC flexible 2007
Demo projects for WinCC flexible 2007
http://support.automation.siemens.com/WW/view/en/22900091
-
Advertiser یک موضوع ایجاد کرده Power Archiver 2007 برنامه ای عالی برای فشرده سازی تمام فرمت هاin نرم افزارPower Archiver 2007 برنامه ای عالی برای فشرده سازی تمام فرمت ها
این برنامه قابلیت داره تمامه فرمت هارو فشرده سازی کنه خیلی برنامه عالی حتمآ دانلود کنید...
دانلود Power Archiver 2007 برنامه
-
پکیج کامل مجموعه مقالات شبکه عصبی IEEE از سال 1992 تا 2007
سلام به همه دوستان عزیر،
مجموعه مقالات شبکه های عصبی IEEE را از سال 1992 تا 2007 به استثناء...
- مهم