اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
bahmanbahrami یک موضوع ایجاد کرده کمک برای ساخت منبع تغذیه دوبل 24ولت 360 واتی بدون ترانسin منابع تغذیهکمک برای ساخت منبع تغذیه دوبل 24ولت 360 واتی بدون ترانس
سلام و درود به همه دوستان و اساتید محترم اگر مدار برای تبدیل 220ولت ac به 24-45 ولت دوبل...
-
مدار ساخت تغذیه سوئیچینگ 24ولت 5 آمپر
سلام مهندسین
میخواستم بدونم کسی میتونه یه مدار سوئیچینگ 24ولت حداقل 5 آمپر واقعی...
-
مشکل سوییچ کردن کنتاکتور 24ولت با رله
سلام
من ازطریق دوتا رله 5ولت که به میکرو وصله میخوام دوتا کنتاکتور 24 ولت رو روشن...
-
تبدیل 12 ولت dcبه 24ولت dc باجریان 20 تا25 آمپر
سلام دوستان من یه مدار نیاز دارم که بتونه 12ولت باطری ماشین را به 24 ولت با 20تا25 آمپر تبدیل کنه هدفم راه انداختن یه موتور...
-
ولتاژ 24ولت
سلام.چطور میشه ب ال ای دی ولتاژ 24اعمال کرد مگر ولتاژ مجاز ال ای دی 12 ولت نیست؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
-
می خوام با یه منبع 24ولت DC یه دراdیور واسه یدونه LED بسازم
سلام دوستان
می خوام با یه منبع 24ولت DC یه درایور بسازم که فقط یدونه LED رو بتونه روشن...
-
ارزانترین پیشنهاد برای درایو کردن 6 LED که 1وات هستن!(سری و موازی)(ورودی 24ولت)
سلام
تو یه پروژه می خوام باید 6 LED که هر کدوم 1وات هستن رو درایو کنم. ورودی 24ولت DC هستش. می خوام هم تو حالت...
-
درایور موتور 24ولت
سلام
من این درایور رو بستم. اوایل خوب بود ولی الان اذیت میکنه یعنی اون دوتا irf9540 ها...
-
علی110 یک موضوع ایجاد کرده منبع سویچینگ باورودی 12ولت (باتری اتومبیل)وخروجی 24ولت 10 امپرin منابع تغذیهمنبع سویچینگ باورودی 12ولت (باتری اتومبیل)وخروجی 24ولت 10 امپر
سلام دوستان
من نیاز به یک منبع سویچینگ باورودی 12ولت (باتری اتومبیل)وخروجی 24ولت...
-
akbar seraj یک موضوع ایجاد کرده شارژر باری باتری اتمی 24ولت از طریق شارژ با مولد متناوبin منابع تغذیهشارژر باری باتری اتمی 24ولت از طریق شارژ با مولد متناوب
سلام با استفاده از یک مولد متاوب که قادر است در زمانهای متفاوت وبا محرکهای متفاوت...
-
تبدیل 24ولت به 5ولت
سلام من میخوام ولتاژ یک ماشین سنگین رو به 5ولت 20 آمپر تبدیل کنم آیا این کار با توجه به...
-
کمک در حل مشکل تبدیل 24ولت به 5 ولت
من با رگولاتور LM7805 یه مبدل 24 به 5ولت ساختم اما رگولاتور خیلی داغ میکنه، چطور میتونم...
-
طراحی مدار که با ولتاژ ثابت 24ولت ،،4تا20میلی امپر خروجی داشته باشد
سلام....
می خواستم مداری طراحی کنم که یه سنسور صنعتی (ویکا)رو شبیه سازی کنه ..یعنی اینکه...
-
شارژر باطری 24ولت 800 میلی آمپر میخوام
سلام به همه
هر کس شارژر باطری 24ولت 800 میلی آمپر سراغ داره به من برسونه طرحشو