اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
درایو کردن ال ای دی ۳.۳ ولت خاص
سلام دوستانبنده ی ای ای دی دارم ک ولتاژش ۳.۳ ولت هست و جریان مصرفیش ۰.۸۸ آمپراین ال ای...
-
Tanha7 یک موضوع ایجاد کرده پرسش درباره*ی وصل کردن ولتاژ 3.3+ پاور کامپیوتر به جای باتری 3 ولت سکه*ایin منابع تغذیهپرسش درباره*ی وصل کردن ولتاژ 3.3+ پاور کامپیوتر به جای باتری 3 ولت سکه*ای
سلام
چنان که می*دانید در بسیاری از وسائل از باتری 3 ولت سکه*ای استفاده می*شود. آیا...جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۹:۳۸ ۱۴۰۱/۰۶/۱۸.
-
رگولاتور ۳.۳ ولت برای باتری لیتیوم یونی
سلام دوستان
برای راه اندازی LCD OLED و sd card به ولتاژ ۳.۳ نیاز دارم.
از اونجایی که ماکزیموم...
-
کار با رله 5 ولت با 3.3 ولت
سلام بنده می خوام با 3.3 ولت رله رو کنترل کنم میتونم برای vcc اون از 5 ولت استفاده کنم ولی...جدیدترین ویرایش توسط ali7rangoo; ۱۱:۰۷ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵.
-
sorena98021 یک موضوع ایجاد کرده درخواست ساخت یک پاور بانک قوی با خروجی 12 ولت و 3.3 آمپرin منابع تغذیهدرخواست ساخت یک پاور بانک قوی با خروجی 12 ولت و 3.3 آمپر
سلام
می خواستم اگه در توان دوستان هست یه پاور بانک برام بسازن
-
نحوه پروگرام شدن میکروکنترلر های 3.3 ولتی
آیا PIC های 3.3 ولتی مثل PIC های 5 ولتی پروگرم می شه و فقط Vdd اونا فرق می کنه؟جدیدترین ویرایش توسط javidizadi1384; ۲۱:۰۵ ۱۳۹۷/۰۹/۰۱.
-
تبدیل برق 5 ولت به 3.3 ولت 2 آمپر
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من یک دوربین کانن دارم که باطری قطمی می خوره و...
-
rs232 در تغذیه 3.3 ولت
سلام احتیاج به ای سی دارم که مثل max232 یا rs485 کار کنه برای تبادل اطلاعات یوزرات در فاصله...
-
تبدیل ولتاز 3.3 به 5
سلام و عرض ادب به همه متخضضین گرامی
من از nodemcu استفاده میکنم و ولتاژی که خروجی پایه...
-
رگلاتور مناسب برای خروجی 3.3V از باطری لیتیوم (LI-ION)
با سلام
کدوم یکی آی سی های رگلاتور کاهنده موجود در بازار میتونه خروجی باطری...جدیدترین ویرایش توسط AliMech; ۱۸:۱۵ ۱۳۹۶/۱۲/۰۶.
-
منبع تغذیه 3.3 ولت 500میلی آمپر سایز کوچک
سلام. عید همگی مبارک
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید تا بتونم یه منبع تغذیه سایز کوچیک...
- تشکرها 2