سلام خدمت دوستان عزیز
برای ساخت یک اینورتر سینوسی خالص با ترانس فریت نیاز به کمک...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
ساخت اینورتر سینوسی خالص 500 وات
-
تبدیل ترانس 9 ولت 500 میلی آمپر سوخته به ترانس 1.5 ولت
سلام
من یک ترانس آتاری 2600 قدیمی سوخته دارم که قابش نیست ولی سرچ کردم در عکس ها احتمال...
-
-
درخواست مدار فرستند و گیرنده با برد 500 متر
سلام به همه دوستان
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که تو الکترونیک چندتا مدار موفقیت آمیز...
-
مدار تغذیه خروجی 500 ولتی
سلام:
من برای کار آزمایشگاهی خودم (البته رشتم برق نیست ولی تاحدودی میتونم مدارات...جدیدترین ویرایش توسط hossintav; ۲۰:۵۷ ۱۳۹۷/۱۲/۱۰.
-
طراحی شارژر 500 وات به چه روشی ؟؟
سلام
برای کاری نیاز به طراحی شارژر 500 وات می باشد که خروجی نهایتا 90 ولت است
مدل...
-
تولید سیگنال سینوسی 0 تا 500 هرتز با AVR
با سلام خدمت دوستان گرام من برای یه پروژه که باید فرکانس متغیر از 0 تا 500 هرتز رو بصورت...
-
mojalan یک موضوع ایجاد کرده اگه هدف کارآفرینی باشه با 500 میلیون چه کارهایی رو میشه شروع کرد؟in بازار کاراگه هدف کارآفرینی باشه با 500 میلیون چه کارهایی رو میشه شروع کرد؟
سلام.
اگه هدف کارآفرینی (و صدالبته سود مالی) باشه با 500 میلیون چه کارهایی رو میشه شروع کرد؟ (تنها زمینه الکترونیک مد نظر نیست)جدیدترین ویرایش توسط mojalan; ۱۱:۱۶ ۱۳۹۶/۱۲/۱۵.
- تشکرها 1
-
نقشه اینورتر 500 وات ترانزیستوری با ترانس
باسلام:
دراین پست شما را با یک نقشه اینورتر 500 وات ترانزیستوری با ترانس آشنا می کنم. امید است مورد توجه کاربران قرار گیرد.
...
- تشکرها 3
-
naser_546 یک موضوع ایجاد کرده مشکل در راه اندازی 36 عدد led کلاهی با جریان 500 میلی آمپرin گفتگوی عمومیمشکل در راه اندازی 36 عدد led کلاهی با جریان 500 میلی آمپر
سلام دوستان
من می خوام یه وسیله ای با 36 عدد ال ای دی کلاهی با برق usb کامپیوتر درست...
-
آمپلی فایر 500 وات برای مسجد
سلام دوستان مدتیه آمپلی فایر مسجد محامون خراب شده میخوام این آمپلی فایر رو بسازم ...
- تشکرها 1
-
مبدل ولتاژ 3V7 به 12V بیشتر از 500 میلی آمپر با MC34063
سلام،من میخوام ولتاژ 3.7 ولت رو به 12 ولت حداقل 500 میلی آمپر تبدیل کنم و ترجیحا و در صورت...جدیدترین ویرایش توسط Ebrahim988; ۲۳:۰۵ ۱۳۹۵/۰۷/۲۷.
-
درخواست یه مدار عملی فرکانس متر از 1هرتز تا 500 مگا هرتز عملی
با سلام
دوستان دنبال مداری هستم که فرکانس 1 هرتز تا 100 مگاهرتز اندازه بگیره . ...جدیدترین ویرایش توسط mahdi210; ۱۳:۰۵ ۱۳۹۵/۰۵/۱۵.
-
تبدیل 12 ولت باتری به 24 ولت (500 میلی آمپر)
دوستان ما یه شیر برقی داریم که 24 ولت 0.18 آمپر هست ، و یه باتری 12 ولت ، حالا میخام این شیر...
-
hero.seller17 یک موضوع ایجاد کرده منبع تغذیه nonisolate با ولتاژ12 یا 5 ولت 500 میلی امپرin منابع تغذیهمنبع تغذیه nonisolate با ولتاژ12 یا 5 ولت 500 میلی امپر
با سلام من مدت زیادیه روی این مبحث سرچ کردم و چندتایی هم مدار بستم(گیر اوردن قطعات به...