سلام دوستان و مهندسین عزیز وقتتون بخیر
من میخوام بایک درایو ac سرعت یک فن 50 وات رو...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
مشکل درایو فرکانس متغیر ac تک فاز یا VFD
-
طراحی فیدبک منبع تغذیه
سلام خدمت دوستان
در مورد شماتیک زیر یه مشکلی داشتم که نمیدونم باید چیکار کنم وراهنمایی...جدیدترین ویرایش توسط yoosefheidari; ۰۱:۵۴ ۱۳۹۷/۱۱/۲۰.
-
omid khakyar یک موضوع ایجاد کرده همراهی برای اجرای مدار سوییچینگ 900 w با ای سی SG3525 + ir2110in منابع تغذیههمراهی برای اجرای مدار سوییچینگ 900 w با ای سی SG3525 + ir2110
سلام و درود بر همه ی اساتید من قصد دارم این مدارو بسازم و تست بگیرم و پی سی بی حرفه ای براش طراحی کنم و اینجا قرار بدم .
در صورت امکان...
-
Full bridge با یک عدد درایور ir2110
سلام به همه
بچه ها یه سوال برام پیش اومده خواستم ببینم میشه یا یک عدد درایور ir2110...جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۰:۲۳ ۱۳۹۶/۰۵/۰۴.
-
مشکل اساسی در ir2110
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
راستش من یه چند ماهی هست که میخوام یه H bridge رو...
-
Erfan.MPlus یک موضوع ایجاد کرده درخواست مدار تغذیه سوییچینگ ( متقارن 65 ) برای Ir2110in منابع تغذیهدرخواست مدار تغذیه سوییچینگ ( متقارن 65 ) برای Ir2110
-
منتقل شده: مشکل در راه اندازی h bridge با ماسفت و ir2110
این موضوع انتقال داده شد به الکترونیک صنعتی .
[iurl]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=116478.0[/iurl]...
-
مشکل در راه اندازی h bridge با ماسفت و ir2110
سلام به همه. من میخوام یه H-Bridge با ماسفت و درایور ir2110 درست کنم ولی به مشکلات زیر برخوردم...
-
مشکل در راه اندازی h bridge با ماسفت و ir2110
سلام به همه. من میخوام یه H-Bridge با ماسفت و درایور ir2110 درست کنم ولی به مشکلات زیر برخوردم...
-
مشکل با ir2110
سلام
من برای اولین بار میخواستم یک leg رو راه بندازم تصمیم گرفتم با IR2110 کار کنم ولی...
-
چگونگی کار با ir2110 ؟
سلام به همگی
کار با آی سی ir2110 در راه اندازی ماسفت های نوع n چه جوری است؟ من در مدارم...
-
راه اندازی درایور IR2110
سلام
هرکاری میکنم نمیتونم با IR2110 ماسفت های IRF4905 و IRFZ44 رو راه اندازی کنم. :angry: :angry:...
-
کتابخانه ی ir2110 در پروتئوس
با سلام خدمت دوستان
هرچی گشتم نتونستم کتابخونه ی ir2110 برای proteus رو از اینترنت پیدا...
-
ترانس پالس یا IR2110
سلام، برای درایو کردن IGBT استفاده از ترانس پالس مناسب تر هست یا استفاده از آی سی های درایور مثل IR2110? فرکانس کاری حدود 100 هرتز هست....