سلام
در مداری نیاز به تبدیل 12 به 5 ولت ولی جریان کمی بیش از 1 آمپر است.
در حالت نرمال...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
مشکل با آی سی lm2576
-
shahinb007 یک موضوع ایجاد کرده *** راه اندازی LM2576 با ماسفت خارجی و جریان بیشتر! ***in منابع تغذیه*** راه اندازی LM2576 با ماسفت خارجی و جریان بیشتر! ***
*** باسلام خدمت تسلادوستان عزیز! ***
شاید بارها از ماژول*های LM2576/96 و یا نسخه HVT این ماژول/آیسی...
- تشکرها 2
-
افزایش جریان lm2576
سلام دوستان
من یک مدار منبع تغذیه lm2576 پیدا کردم اما جریان کمی میده (3 آمپر) در صورت...جدیدترین ویرایش توسط esteghlalalreza9; ۰۷:۲۷ ۱۴۰۰/۰۳/۱۵.
-
a,mxprk یک موضوع ایجاد کرده تغذیه مدارات صوتی با LM2596 آیا امکان پذیره؟ ملاحظاتش چیه؟in منابع تغذیهتغذیه مدارات صوتی با LM2596 آیا امکان پذیره؟ ملاحظاتش چیه؟
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان.
برای راه اندازی یک سینتی سایزر یا مجموعه مداراتی با...
-
نحوه استفاده از پایه 4 آی سی LM2576 و کاربرد اون ؟
سلام ، از این پایه 4 چطور میشه استفاده کرد ؟ با یک فعال میشه یا با صفر ؟ بلوک داخلی اون...جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۳:۵۲ ۱۳۹۹/۰۵/۲۲.
-
اتصال ترانس 220 به 16 به LM2576
ا سلام خدمت همه دوستان...
1-اگه بخایم یک ترانس 220 به 16 ولت را به LM2576 متصل کنیم از پل دیود معمولی میتونیم استفاده کنیم یا باید شاتکی باشه
-
بهترین و ساده ترین مدار برای راه اندازیرگولاتور سوئیچینگ LM2576 ADJ
سلام دوستان واساتید گرامی....
من هر بار که به فکر استفاده از رگولاتور سوئیپینگ LM2576...
-
چند سوال در مورد مدار LM2576 ؟
کاربرد سلف های L1 و L2 چی هست ؟ و چرا این مقدار انتخاب شده اند آیا محاسبه شده اند ؟
...
-
-
منبع تغذیه با lm2576
سلام دوستان خسته نباشید
من یه ماژول sim800l دارم میخوام مدار تغذیع این ماژول که ۴ولت...جدیدترین ویرایش توسط mansoor0001; ۲۰:۵۴ ۱۳۹۶/۰۹/۱۸.
-
پرش ریز در خروجی lm2576
با درود و خسته نباشید
من توی مداری که طراحی کردم از lm2576 استفاده کردم و با stm32 عدد...
-
ترکیدن lm2576
سلام
من 4 عدد برد کنترلر rgb درست کردم که ورودی 24 ولت میگیره و خروجی هم ماسفت irfz44 گذاشتم...
- تشکرها 2
-
اتصال کوتاه در خروجی lm2576
میخواستم بدونم اگر خروجی های مثبت و منفی مدار رگولاتور lm2576-adj که در دیتاشیت اومده به...
- تشکرها 1
-
armin_gera یک موضوع ایجاد کرده منبع تغذیه سویچینک با lm2576 متغیر 40 ولت 8 همراه با محدود کننده جریانin منابع تغذیهمنبع تغذیه سویچینک با lm2576 متغیر 40 ولت 8 همراه با محدود کننده جریان
فعلا نسازید مدار ب مشکل خورده
سلام دوستان
مداری ک اینجا میبینید رو محسن...جدیدترین ویرایش توسط armin_gera; ۰۲:۲۱ ۱۳۹۵/۰۵/۱۸.
-
سوال : کنترل ولتاژ lm2576 با dac
سلام به همگی ...
یه سوال اگه خواستین با 1768 و قسمت dac ، ولتاژ lm2576 رو تغییر بدین ....
بهترین مداری که به ذهنتون میرسه چیه ؟؟؟