سلام
من یه تعدادی Mini2440 با LCD به شماره TD35 خریدم، متاسفانه مشکلی که بعد از نصب WinCE6 دارم اینه که وقتی ریست میشه همه فایل...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
mini2440 TD35 reboot problem
جدیدترین ویرایش توسط h.v; ۰۹:۵۷ ۱۳۹۸/۰۹/۱۱.
-
مشکل نمایشگر mini2440
سلام
من یه برد 2440 دارم تا وقتی که لینوکس روش نصب بود صحنه ی نمایشگر درست کار میکرد...
-
عدم دسترسی به رجیستری در wince6 در mini2440
به سلام
الف- وقتی ایمیج ویندوز ce6 را از داخل دی وی دی مربوط در mini2440 دانلود میکنیم دسترسی به رجیستری نداریم !!
ب- وقتی ایمیج...
-
MINI2440 & ARMV4I
سلام.
چقد این انجمن ARM9 ,ARM11 خالیه.خیلی بهش کم لطفی میشه.لطفا کسانی که اطلاعاتی دارند...
-
hero.seller17 یک موضوع ایجاد کرده یک سری راهنمایی های اولیه برای شروع کار با windows ce6 با mini2440یک سری راهنمایی های اولیه برای شروع کار با windows ce6 با mini2440
با سلام و خسته نباشید خدمت همه .من توی انجمن گشتم ولی راستش مطالب پر محتوایی پیدا نکردم.بوردی...
-
C# و Mini2440
سلام دوستانمن چند وقته مینی 2440 خریدم. اعصابم خورد شده دیگه. نمی دونم از کجا شروع کنم. من...
-
mini2440 و dial-up modem ؟
به نام خداوند جان و خرد
درود بر دوستان عزیز
چگونه و چطور می توانیم mini2440 را به dial-up...
-
کاربرد mini2440 ؟
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم کاربرد بردهایی مثل mini 2440 و امثالهم چیه؟
برای...
-
mini2440 با Labview
دسترسی به پابه های mini 2440 در Windows CE توسط Labview...
-
شروع برنامه نویسی با labview برای mini2440
سلام به همه
من میخوام واسه mini2440 با labview برنامه نویسی کن میشه راهنمایی کنید چطور میشه اینکارو کرد؟
با تشکر
-
نصب برنامه #C برروی MINI2440
سلام یه برنامه مالی تو #Cنوشتم میخاستم تو MINI2440بارکنم و به صورت نوت بوک استفاده کنم .آیاامکانش هست ؟ چی باید بکنم ..تشکر
-
معرفی برد MINI2440
این برد بر اساس توانایی ها و قابلیت های میکروپروسسور S3C2440 طراحی شده است. این برد در اصل...
- مهم
- تشکرها 1
-
سی شارپ در mini2440
سلام
کسی میدونه دستور CreateFile دقیقا چطور کار میکنه ؟
CreateFile("LED1:",...
-
دسترسی به pwm-buzzer mini2440 توسط c#
از دوستان کسی میدونه چه طور میشه توسط c# به pwm_buzzer mini2440 دسترسی پیدا کرد و اونو به صدا در اورد؟!
-
راهنمایی در رابطه با wince برای mini2440
با سلام خدمت همه ی دوستان.
چندی پیش من در آخر موضوع mini2440 سوالی مبنی بر اینکه آیا میتوان...