اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری های lifepo4

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری های lifepo4

سلام دوستان عزیز
    من برای یه پروژه ای دنبال باتری می‌گشتم که با باتری های lifepo4 آشنا شدم تو ایران خیلی محدود هستن اما من الان در ترکیه هستم داخل برخی سایت ها و فروشگاه مجازی پیدا میشن
    معمولا ولتاژ پایین مثل ۳.۲ ولت دارن با آمپر های خیلی بالا۱۰۰ امپر،۱۵۰ امپر، حتی ۲۰۰ و ۳۰۰ امپرم دیدم
    رسیدن به این آمپرها با باتری های لیتیومی هزینه خیلی زیادی داره در ضمن این باتری ها هم چرخه تقریبا ۲ برابری شارژ نسبت به باتری های لیتیومی دارن هم خیلی ایمن‌تر هستن
    سوال من بر میگرده به اینجا که چطور از یه باتری ۳.۲ ولت ۱۵۰ آمپری بتونم خروجی ۱۲ ولتی بگیرم میدونم خیلی ها میگین کانورتر DC to DC اما مشکل اونا اینکه همچین آمپری ساپورت نمیکنن اینکه چندتا بگیرم سری کنم هم صرفه اقتصادی ندارد
    مهندسی هست که در اینباره کمکم کنه؟​

درود.
    هیچ راهی نداره.فقط باید به تعداد نیاز باتری بگیرید و سری کنید تا به ۱۲ برسید
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X