اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه کارکرد BMS ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه کارکرد BMS ها

سلام و درود
    بنده تعمیر و تعویض باتری های لیتیوم و ماژول های مربوطه رو انجام میدم
    همونطور که دوستان میدونن ماژول های مربوط به این باتری ها چند وظیفه دارن :
    عدم شارژ و دشارژ بیش از حد
    جلوگیری از جریان کشی بالا و احیانا اتصال کوتاه
    و اما شارژ به صورت بالانس که برای بنده سوال هست.البته اکثر ماژول های به کاررفته در این مورد خیلی خوب عمل نمیکنن طبق تجربه بنده
    یک نمونه ساده مدار قرار میدم که نشون دهنده پک 5 تایی باتری هست و اتصال اون به ماژول

سوال بنده این هست که در این مدار مثلا وقتی باتری شماره 3 فول شارژ میشه ، ماژول در مورد وایر B یا C به چه صورت عمل میکنه؟و چطور اونرو قطع میکنه که بیش از حد شارز نشه؟
    یک سوال دیگه هم دارم
    اگر در اینجا بنده یک منبع تغذیه 4.2 ولتی داشته باشم ، چطور میتونم به صورت دستی و همزمان به همه باتری ها بدون جدا کردن اتصالاتشون(روی کار) شارژ بدم؟
    به عبارت دیگه چطور میتونم از یک منبع 4.2 ولتی ، 5 خروجی مجزا بگیرم که مثبت و منفی اونها مربوط به همدیگه نباشه؟

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها
    سلام و درود
    بنده تعمیر و تعویض باتری های لیتیوم و ماژول های مربوطه رو انجام میدم
    همونطور که دوستان میدونن ماژول های مربوط به این باتری ها چند وظیفه دارن :
    عدم شارژ و دشارژ بیش از حد
    جلوگیری از جریان کشی بالا و احیانا اتصال کوتاه
    و اما شارژ به صورت بالانس که برای بنده سوال هست.البته اکثر ماژول های به کاررفته در این مورد خیلی خوب عمل نمیکنن طبق تجربه بنده
    یک نمونه ساده مدار قرار میدم که نشون دهنده پک 5 تایی باتری هست و اتصال اون به ماژول

سوال بنده این هست که در این مدار مثلا وقتی باتری شماره 3 فول شارژ میشه ، ماژول در مورد وایر B یا C به چه صورت عمل میکنه؟و چطور اونرو قطع میکنه که بیش از حد شارز نشه؟
    یک سوال دیگه هم دارم
    اگر در اینجا بنده یک منبع تغذیه 4.2 ولتی داشته باشم ، چطور میتونم به صورت دستی و همزمان به همه باتری ها بدون جدا کردن اتصالاتشون(روی کار) شارژ بدم؟
    به عبارت دیگه چطور میتونم از یک منبع 4.2 ولتی ، 5 خروجی مجزا بگیرم که مثبت و منفی اونها مربوط به همدیگه نباشه؟
    سلام و درود،
    در واقع اکثر ماژول ها( حتی بعضی مدل های گران قیمت ) سیستم بالانس واقعی ندارن و صرفا عملکرد تشخیص نابالانسی دارن و در اینصورت ممکن هست خروجی رو قطع کنن.
    بالانس کردن واقعی نیازمند چندین ماسفت و آیسی اضافی هست.
    در مورد سوال دوم، باید از مبدل های سویچینگ ایزوله استفاده کنید ( البته تا جایی که اطلاع دارم ، همچین ماژولی ساخته نشده )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و درود،
      در واقع اکثر ماژول ها( حتی بعضی مدل های گران قیمت ) سیستم بالانس واقعی ندارن و صرفا عملکرد تشخیص نابالانسی دارن و در اینصورت ممکن هست خروجی رو قطع کنن.
      بالانس کردن واقعی نیازمند چندین ماسفت و آیسی اضافی هست.
      در مورد سوال دوم، باید از مبدل های سویچینگ ایزوله استفاده کنید ( البته تا جایی که اطلاع دارم ، همچین ماژولی ساخته نشده )
      درود
      چطور میتونم یک سوئیچینگ معمولی رو به ایزوله مبدل کنم؟
      امکانش هست ؟
      و البته سوال اول بنده هم بیشتر در مورد نحوه کارکرد BMS ها بودکه به عنوان نمونه یک سوال در این شکل مطرح کردم
      جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۰۹:۰۶ ۱۴۰۲/۱۰/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود
        چطور میتونم یک سوئیچینگ معمولی رو به ایزوله مبدل کنم؟
        امکانش هست ؟
        و البته سوال اول بنده هم بیشتر در مورد نحوه کارکرد BMS ها بودکه به عنوان نمونه یک سوال در این شکل مطرح کردم
        امکانش وجود داره اما کمی دردسر داره.
        مبدل های سویچینگ معمولی از سلف استفاده میکنن که باید با ترانس جایگزین کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X