باعرض سلام وتبریک سال نو خدمت دوستان عزیز..دوستان پروگرامرسری ch341 A با چیپ اصلی A طبق عکس هاوتوضیحات کاربران کریستال اون 12000مگاهست و سری جدید باچیپ Bکاربران که خریداری کرده اند وحتی در عکس های موجود درسایت کریستال اون 4000مگا هست که نقل قول شده این سری بهینه شده سری Aهست واز نظر توان مصرفی کمتر ونیاز به کریستال خارجی نداره.دیروز سری جدید ch341Aبرد مشکی وچیپ B خریدم وبعدکه کریستالشا دیدم 26000مگا بدون پسوندخاصی فقط عدد26000روش حک شده.باتوجه به اینکه درنقل قولهاکریستال سری Bرا 4000 مگا ذکرکردن , ایا از من فیک میتونه باشه؟وایا باعث افزایش توان مصرفی وافزایش گرمای چیپ اصلی نمیشه؟باسپاس
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پروگرامر سری CH341A چیپ اصلی B
Collapse
X
-
سلام وممنون بابت پاسخ شما.لطفاباتوجه به نوع کریستال استفاده شده در این سری تولید شده محاسن ومعایب نسبت به بردی که کریستال 4000مگاداره را توضیح بدین.وایا میشه کریستال 4000بجای 26000جایگزین کرد.البته خازن کنارش سرامیک smdمشخص نیس چند pfهست که اگر نیاز بود همراه کریستال تعویض بشه.علت تعویض هم فقط بهینه کردن وکاهش تلفات انرژی وشدت جریان مصرفی اونه.چون سری Bباکریستال 4000مگا5ma نسبتبه سری Aبا کریستال 12000مگا کمترمصرف میکنه وچیپ اصلی اون کمتر داغ میکنه.البته طبق نقل قول کاربران .جدیدترین ویرایش توسط gavad44; ۱۷:۱۹ ۱۴۰۴/۰۱/۲۱.
دیدگاه
-
سلام دوستان عزیز.ببخشید با پروگرامرch341 A چیپ Bبرد مشکی ایامیشه ای سی های سری 93sxxwو93cxxرا پروگرام کرد.؟با استفاده از دوجامپر که اولی روی پایه 1و2 ودومی روی 5و3.3ولت بدون دستکاری پایه های چیپ اصلی یا رگولاتور.چون من تست کردم موقعیکه از دوجامپر استفاده میشه پایه های زیف سوکت هشت پین مربوط ب سری 25xx همه پایه هابه جز شماه 4 که GNDوصفره بقیه 5ولت میشه.در حالتی که جامپر دوم که 3.3 و5 رااتصال کوتاه میکنه نباشه پایه های 1و2و5و6 ولتاژ5دارن وپایه های 3و7و8 ولتاژ3.3 وپایه 4GNDصفر.مثلا ای سی 93sx6wپایه 5vssو8vccو4Q.ومنطقا نمیشه چون توهردوحالت پایه 5 روی سوکت ولتاژمثبت 5داره.برد ورژن1.8چیپ Bبا چیپAقسمتی که پایه 5و3.3ولت داره فرق میکنه.ایا تنهاراه استفاده از پین spiهست یا میشه بامبدل از سوکت زیف برای این سری ای سی استفاده کرد.باسپاس.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gavad44 نمایش پست هاسلام وممنون بابت پاسخ شما.لطفاباتوجه به نوع کریستال استفاده شده در این سری تولید شده محاسن ومعایب نسبت به بردی که کریستال 4000مگاداره را توضیح بدین.وایا میشه کریستال 4000بجای 26000جایگزین کرد.البته خازن کنارش سرامیک smdمشخص نیس چند pfهست که اگر نیاز بود همراه کریستال تعویض بشه.علت تعویض هم فقط بهینه کردن وکاهش تلفات انرژی وشدت جریان مصرفی اونه.چون سری Bباکریستال 4000مگا5ma نسبتبه سری Aبا کریستال 12000مگا کمترمصرف میکنه وچیپ اصلی اون کمتر داغ میکنه.البته طبق نقل قول کاربران .
در آیسی هایی که با پروتکل هایی مثل USB و UART سر و کار دارن ، چند کیلوهرتز خطای کریستال میتونه باعث عدم کارکرد آیسی بشه ، اینکه چطور در پروگرامر مد نظر ، با وجود استفاده از یک آیسی مشابه ، کریستال با فرکانس های کاملا متفاوتی به کار رفته ، فقط ۳ دلیل میتونه داشته باشه :
۱- شماره نوشته شده روی کریستال ها الکی باشه ( از برادران چینی بعید نیست ! )
۲- آیسی دارای یه واحد PLL داخلی هست که فرکانس نوسان سازی داخلی رو به شکل اتوماتیک تنظیم میکنه ( از آیسی های ارزون چینی بعیده )
۳- آیسی دارای چند نسخه مختلف و سفارشی هست که از نظر ظاهری تفاوت خاصی ندارن.
ضمن اینکه آیسی CH341 پردازش یا تبدیل پیچیده و عجیب غریبی انجام نمیده که بخواد جریان زیادی بکشه و داغ کنه ، اگر چنین چیزی مشاهده کردید ، بخاطر مشکل فنی یا استفاده نا صحیح هست.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام خدمت دوست عزیز.سپاس ازشما.من تو سایت چینی وانگلیسی سرچ کردم تفاوت چیپ AوBنقول کرده بودن که نوع Bورژن جدیدتره وبهینه شده ونیازبه کریستال خارجی برخلاف نوع Aنداره ولی باز کریستال گذاشته شده با مقدارکمتر.عکس پروگرامرنوع چیپ Bدرتمام سایت های خارجی کریستال 4000Mghهست والبته لوازم جانبی بیشتری با قیمت 2.6$.ولی تاجرایرانی مثل سایراجناس سفارش نامرغوب باحداقل قیمت میده.من فکرکردم این کپی وفیک اصلی باشه.چون خیلی بد ای سی را میشناسه با نرم افزارا Asp...وNeop....فرقی نداره.
دیدگاه
دیدگاه