اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در نصب نشدن درایور ardunio nano

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در نصب نشدن درایور ardunio nano

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
    من از USBASP استفاده میکنم(برای ای تی مگا) و رابط ISP من تا حالا در مورد JTAG تجربه کسب نکردم.
    اسکرین شات هایی که دادم فکر نمیکنم مشکلی بابت نصب شدنش باشه ولی اگه بدونم چیه صرفا به اون شرکت چینی سازنده ایسی ch304 ایمیل میزنم و از خجالتش در میام فروشنده هم اصلا ذکر نکرد که همچین مشکلاتی داره این نوع از نانو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirmahdi260 نمایش پست ها
      اسکرین شات هایی که دادم فکر نمیکنم مشکلی بابت نصب شدنش باشه ولی اگه بدونم چیه صرفا به اون شرکت چینی سازنده ایسی ch304 ایمیل میزنم و از خجالتش در میام فروشنده هم اصلا ذکر نکرد که همچین مشکلاتی داره این نوع از نانو
      میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدین دقیقا میخواین چیکار کنین و تجربتون رو در اختیار ما بذارین؟ شما میتونین توسط USB و آردویینو آی دی ای ؛ اسکچ رو بر روی میکرو آپلود کنین؟ ولی نمیتونین توسط پروگرمرتون آپلود کنین؟ پروگرمرتون از چه نوع رابطی استفاده میکنه؟ JTAG یا ISP

امیرحسین ضیا

دیدگاه

میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدین دقیقا میخواین چیکار کنین و تجربتون رو در اختیار ما بذارین؟ شما میتونین توسط USB و آردویینو آی دی ای ؛ اسکچ رو بر روی میکرو آپلود کنین؟ ولی نمیتونین توسط پروگرمرتون آپلود کنین؟ پروگرمرتون از چه نوع رابطی استفاده میکنه؟ JTAG یا ISP
        عزیز من لایبری فست ال ای دی رو میخوام روی برد اسکچ کنم منتهی اتفاقی که میفته تا اخرین مرحله که میره ارور
        avrdude: verification error; content mismatch

نه فقط برای یک لایبری خاص حتی تست blink یا سریال رو هم اخرش با این ارور به خودم برمیگردونه

هنوز با پروگرمر کار خاصی صورت ندادم برای برنامه ریزی میکرو کنترلر
        جدیدترین ویرایش توسط amirmahdi260; ۱۲:۵۱ ۱۳۹۸/۰۱/۳۱.

دیدگاه

عزیز من لایبری فست ال ای دی رو میخوام روی برد اسکچ کنم منتهی اتفاقی که میفته تا اخرین مرحله که میره ارور
          avrdude: verification error; content mismatch

نه فقط برای یک لایبری خاص حتی تست blink یا سریال رو هم اخرش با این ارور به خودم برمیگردونه

هنوز با پروگرمر کار خاصی صورت ندادم برای برنامه ریزی میکرو کنترلر
          توی منوی تولز قسمت پورت کام رو نشون میده و پیدا میکنه و انتخاب میکنی؟ (ببخشید بابت سوال مسخره)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

توی منوی تولز قسمت پورت کام رو نشون میده و پیدا میکنه و انتخاب میکنی؟ (ببخشید بابت سوال مسخره)
            دقیقا عکسی که دادم دو تا پورت کام رو نشون میده یکیش که برای دستگاهه دومی که نصب شده با اسم درایور ایسی 340 رو انتخاب میکنم و مدل هم میذارم روی اردوینو نانو
            پروگرامر هم روی usbasp

دیدگاه

دقیقا عکسی که دادم دو تا پورت کام رو نشون میده یکیش که برای دستگاهه دومی که نصب شده با اسم درایور ایسی 340 رو انتخاب میکنم و مدل هم میذارم روی اردوینو نانو
              پروگرامر هم روی usbasp
              داداش من متوجه نشدم شما مگه میخوای از Upload Using Programmer استفاده کنین یا میخوای بوت لودر آپلود کنین که پروگرمر رو تغییر میدین؟(برای آپلود کد اصلا به پروگرمر نیاز ندارین) پروگرمرتون رو از پی سی خارج کنین و فقط آردویینو رو متصل کنین و از منوی تولز و پورت آردویینوتون رو انتخاب کنین و فلش آپلود رو بزنین

امیرحسین ضیا

دیدگاه

داداش من متوجه نشدم شما مگه میخوای از Upload Using Programmer استفاده کنین یا میخوای بوت لودر آپلود کنین که پروگرمر رو تغییر میدین؟(برای آپلود کد اصلا به پروگرمر نیاز ندارین) پروگرمرتون رو از پی سی خارج کنین و فقط آردویینو رو متصل کنین و از منوی تولز و پورت آردویینوتون رو انتخاب کنین و فلش آپلود رو بزنین
                قربون شکلت خب من دارم همین کار رو میکنم فقط پورت رو با اسمش درست میکنم با کابل usb وصل میکنم برد رو فایل اسکچ رو اپلود میکنم ولی اروری که ذکر کردم میده

دیدگاه

قربون شکلت خب من دارم همین کار رو میکنم فقط پورت رو با اسمش درست میکنم با کابل usb وصل میکنم برد رو فایل اسکچ رو اپلود میکنم ولی اروری که ذکر کردم میده
                  فدا مراحلی که من بعد نصب ویندوز 10 رفتم این بوده. اول از همه میام سیگنچر برای نصب درایور های خارجی رو فعال میکنم(طبق آموزش که ویدیو گذاشتم) بعد میام درایور ch340 رو نصب میکنم(لینکی که گذاشتم) بعد به راحتی میشناسه و آپلود میکنم. با توجه به اینکه فرمودین روی چنتا سیستم عامل مختلف تست کردین من احتمال میدم یا میکروتون سوخته یا بوت لودر آردویینو رو روش آپلود نکرده سازنده ی عزیز!

امیرحسین ضیا

دیدگاه

فدا مراحلی که من بعد نصب ویندوز 10 رفتم این بوده. اول از همه میام سیگنچر برای نصب درایور های خارجی رو فعال میکنم(طبق آموزش که ویدیو گذاشتم) بعد میام درایور ch340 رو نصب میکنم(لینکی که گذاشتم) بعد به راحتی میشناسه و آپلود میکنم. با توجه به اینکه فرمودین روی چنتا سیستم عامل مختلف تست کردین من احتمال میدم یا میکروتون سوخته یا بوت لودر آردویینو رو روش آپلود نکرده سازنده ی عزیز!
                    الان همین مورد و تستمیکنم فقط از کدوم نسخه ide استفاده میکنید
                    و ویندوز 32 بیتیه یا 64
                    جدیدترین ویرایش توسط amirmahdi260; ۱۳:۲۱ ۱۳۹۸/۰۱/۳۱.

دیدگاه

الان همین مورد و تستمیکنم فقط از کدوم نسخه ide استفاده میکنید
                      و ویندوز 32 بیتیه یا 64
                      آخرین نسخه رو از ویندوز استور دانلود میکنم و ویندوزم 64 بیتیه

امیرحسین ضیا

دیدگاه

آخرین نسخه رو از ویندوز استور دانلود میکنم و ویندوزم 64 بیتیه
                        نسخه ide هم لطف میکنید بگید

دیدگاه

نسخه ide هم لطف میکنید بگید
                          1.8.9 Arduino IDE

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam18 نمایش پست ها
                            احتمالا آردونو نانو v3 داری .بوت لودر آردوینو رو آپدیت کن تا این مشکل رو نداشته باشی. با old boot loader در بعضی کدها و کتابخونه ها به مشکل میخوری.
                            سلام میشه منو راهنمایی کنین چجوری بوت لودر اردوینو نانو v3 رو آپدیت کنم؟

هیچکدوم از کتابخونه ها آپلود نمیشه کلافه شدم

پروگرامر ندارم ولی یه دونه آردوینو uno ch340g دارم میتونم ازش به عنوان واسط برای آپدیت بوت لودر استفاده کنم؟

لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

سلام
                              در قسمت processor باید گذینه ATmega328P (old bootloader) را انتخاب بفرمایید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAMZEHsn نمایش پست ها
                                سلام میشه منو راهنمایی کنین چجوری بوت لودر اردوینو نانو v3 رو آپدیت کنم؟

هیچکدوم از کتابخونه ها آپلود نمیشه کلافه شدم

پروگرامر ندارم ولی یه دونه آردوینو uno ch340g دارم میتونم ازش به عنوان واسط برای آپدیت بوت لودر استفاده کنم؟

لطفا راهنماییم کنید
                                سلام وقت بخیر.
                                برای کسی که اولین بار این کار رو انجام میده کمی دردسر داره.
                                جواب سوالتون بله هست. شما میتوانید توسط همین آردویینویی که دارید یک آردویینوی دیگر را پروگرم کنید(به دو عدد آردویینو نیاز دارید.)
                                بر روی آردویینویی که میخواهید ازش به عنوان پروگرمراستفاده کنید اسکچ آردویینو آی اس پی را آپلود کنید(در اگزمپلز) و بعد این مراحل را دنبال کنید(همین عکس هارو دنبال کنید)

و یا ویدیوی زیر را ببینید

اگر به مشکلی بر خوردید مطرح بفرمایید

امیرحسین ضیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X