با سلام خدمت دوستان .یه ترانس جوش مدل رسپا دارم .صفحه نمایشگر روشن نمیشه،می خواستم بدانم که شرط روشن بودن میکرو atmega8چیه ،برنامه نویسی وارد نیستم اما الکترونیک وارد هستم .برای روشن شدن نمایشگر سون سگمنت چه شرطی نیاز هست
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در روشن شدن نمایشگر ترانس جوش با atmega 8
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Mehdi ic نمایش پست هابا سلام خدمت دوستان .یه ترانس جوش مدل رسپا دارم .صفحه نمایشگر روشن نمیشه،می خواستم بدانم که شرط روشن بودن میکرو atmega8چیه ،برنامه نویسی وارد نیستم اما الکترونیک وارد هستم .برای روشن شدن نمایشگر سون سگمنت چه شرطی نیاز هست
اینکه میکروکنترلر با چه «شرطی» فعال بشه یا دستورات رو اجرا کنه ، بستگی به برنامه نوشته شده داخل میکروکنترلر و همینطور طراحی سخت افزاری مدار داره.
اگر تصویری از پشت و روی برد میکروکنترلر قرار بدید ، شاید سر نخی ارائه بده.
دیدگاه
-
سلام.بزرگوار ،من برنامه نویسی کار نکردم و پروگرام میکرو هم تا حالا انجام ندادم.خیلی دنبال این مشکل گشتم تا سر نخی پیدا کنم.به ظاهر ولتاز روی پایه ها بود.اما مشکوک شدم به اینکه این ولتاژ کاذب هست ،چند روز هست که دنبال رفع عیب می گشتم .با لاخره مشکوک شدم به خازن صافی تغذیه ای سی سویچ که با تعویض خازن مشکل مرتفع شد.بالای 20سال در زمینه الکترونیک در حال کار و تجربه هستم.و هر بار یک مورد جدید مشاهده میکنم.ففط اینکه بخوام عکس بفرستم اینجا بفرمایید چطور بفرستم.ممنونو سپاس گزارم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mehdi ic نمایش پست هاسلام.بزرگوار ،من برنامه نویسی کار نکردم و پروگرام میکرو هم تا حالا انجام ندادم.خیلی دنبال این مشکل گشتم تا سر نخی پیدا کنم.به ظاهر ولتاز روی پایه ها بود.اما مشکوک شدم به اینکه این ولتاژ کاذب هست ،چند روز هست که دنبال رفع عیب می گشتم .با لاخره مشکوک شدم به خازن صافی تغذیه ای سی سویچ که با تعویض خازن مشکل مرتفع شد.بالای 20سال در زمینه الکترونیک در حال کار و تجربه هستم.و هر بار یک مورد جدید مشاهده میکنم.ففط اینکه بخوام عکس بفرستم اینجا بفرمایید چطور بفرستم.ممنونو سپاس گزارم
آموزش گذاشتن عکس و فیلم در پست ۳ این تاپیک هست :
سلام خدمت دوستان کسانی که تازه عضو میشن نمی دونن چجوری سوالشون رو بپرسن. برای همین من این تایپیک رو زدم تا از این قبیل مشکلات کمتر بشه امیدوارم که این تایپیک سنجاق بشه اولین قسمت: عضو شدین. حالا اومدین توی سایت و نمی دونین چیکار کنین. ولی حد اقل اینو می دونین که می خواین در مورد چه موضوعی سوال بپرسین. مثلا سوالتون در مورد avr
دیدگاه
دیدگاه