پاسخ : بهترین زبان یا محیط برنامه نویسی برای نوشتن برنامه های مانیتورینگ
دلیل شما واسه قدرتش چی هست؟مثلا مزایاش نسبت به سی شارپ؟
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمران
نوشته اصلی توسط phoenix2000
دلیل شما واسه قدرتش چی هست؟مثلا مزایاش نسبت به سی شارپ؟
1- چندین سیستم عامل رو پشتیبانی میکنه (خودتون ببینید چند تا پلت فرم رو پشتیبانی میکنه)
2- شما همون C/C++آرو بلد باشید کافیه و لازم نیست یه چیز دیگه رو دوباره یاد بگیرید(اصلا تا وقتی C/C++ رو بلدین لازم نیست چیز دیگه ای رو یادبگیرید خود مزایای این زبان کلیه!).
3- سادگی و زیبایی کافی رو ارائه میده
4- مثال ها و منابع آموزشی وحشتناک زیاد!!!!
من نفهمیدم .qt یک ide هست؟طبق سرچی که زدم اکثر جاها زده بود یک fram work هستش.این یعنی همون ide?
منظور از cross platform اینه که تو خیلی از سیستم عاملا بالا میاد؟
منبع و ورژن خوب برای شروع چی پیشنهاد می کنید.انگلیسی باشه .موردی نیست.
بعد یه سوال دیگه اسکریپ نویسی یعنی چی .شما تو تاپیک چگونه مهندس امبدد خوب شویم .اشاره کردید که پایتون رو واسه اسکریپ نویسی یاد بگیریم.؟
سوالا زیاد شدن :redface:ممنون میشم پاسخ بدید
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمران
نوشته اصلی توسط phoenix2000
من نفهمیدم .qt یک ide هست؟طبق سرچی که زدم اکثر جاها زده بود یک fram work هستش.این یعنی همون ide?
منظور از cross platform اینه که تو خیلی از سیستم عاملا بالا میاد؟
منبع و ورژن خوب برای شروع چی پیشنهاد می کنید.انگلیسی باشه .موردی نیست.
بعد یه سوال دیگه اسکریپ نویسی یعنی چی .شما تو تاپیک چگونه مهندس امبدد خوب شویم .اشاره کردید که پایتون رو واسه اسکریپ نویسی یاد بگیریم.؟
سوالا زیاد شدن :redface:ممنون میشم پاسخ بدید
2- بله، منظورش همینه که توی همه بالا میاد.
این تعریف رو ببین:
Ability of a programming language (such as Java) that enables programmers to develop software for several competing platforms by writing a program only once. Cross-platform software can run on most or all systems with little or no modification. Also called multi-platform.
1- چندین سیستم عامل رو پشتیبانی میکنه (خودتون ببینید چند تا پلت فرم رو پشتیبانی میکنه)
2- شما همون C/C++رو بلد باشید کافیه و لازم نیست یه چیز دیگه رو دوباره یاد بگیرید(اصلا تا وقتی C/C++ رو بلدین لازم نیست چیز دیگه ای رو یادبگیرید خود مزایای این زبان کلیه!).
3- سادگی و زیبایی کافی رو ارائه میده
4- مثال ها و منابع آموزشی وحشتناک زیاد!!!!
من هم قبول دارم که c++ و c زبان های قدرتمندی هستند و هم با هاشون در برنامه نویسی میکرو استفاده می کنم . ولی می دونید که زبان c# هم از همان c گرفته شد و حتی بعد از جاوا بوجود آمد و توانایی های همه این زبان ها در آن دیده شد . همه قابلیتهایی که در بالا ذکر کردید رو سی شارپ داره و مشکلی از این بایت نیست
و با توجه به قدرت اون سادگی یادگیریش مخصوصا برای کسانی که قبلا با c++ کار کردن واقعا عالیست . حتی در نوشتن برنامه های شی گرا بسیار عالی عمل می کنه !
من خودم با Atmel Studio 6.1 و زبان C++ کار می کنم برای میکرو و با سی شارپ کار می کنم برای نرم افزارهای تحت ویندوز باید بگم اولا نسبت همه کمپایلرای دیگه این دو واقعا قوی هستند و خیلی به برنامه نویس کمک می کنن ولی در مقایسه بین این دو من خودم در محیط سی شارپ واقعا راحتتر هستم ( شاید هم به خاطر تجربه طولانی مدتم باشه حدودا 5 سال نمی دونم )
این رو داشته باشید : :twisted:
البته با QT هم می رم کار می کنم نتیجه رو می گم . نمی خوام خدای نکرده فکر کنید دارم تعصبی عمل می کنم .
- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
دوستان کسی کامپوننت Dev Express کرک شده رو برای دانلود داره؟
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
ببینید دوست عزیز!
مسئله گرافیک و برنامه نویسی کاملا جدا از هم هستند
شما میتونی به یه طراح WPF سفارش بدی کنترل های مورد نظرتو درست کنه تا تو سی شارپ واسش برنامه بنویسی
میتونی با کرل دراو کنترل ها رو بسازی و با کمی کد نویسی اونا رو پویا کنی
شما یه زبان برنامه نویسی رو خوب یاد بگیر بقیه اش خود به خود حل میشه ان شاءال . . .
نوشته اصلی توسط Mania59
من هم قبول دارم که c++ و c زبان های قدرتمندی هستند و هم با هاشون در برنامه نویسی میکرو استفاده می کنم . ولی می دونید که زبان c# هم از همان c گرفته شد و حتی بعد از جاوا بوجود آمد و توانایی های همه این زبان ها در آن دیده شد . همه قابلیتهایی که در بالا ذکر کردید رو سی شارپ داره و مشکلی از این بایت نیست
و با توجه به قدرت اون سادگی یادگیریش مخصوصا برای کسانی که قبلا با c++ کار کردن واقعا عالیست . حتی در نوشتن برنامه های شی گرا بسیار عالی عمل می کنه !
من خودم با Atmel Studio 6.1 و زبان C++ کار می کنم برای میکرو و با سی شارپ کار می کنم برای نرم افزارهای تحت ویندوز باید بگم اولا نسبت همه کمپایلرای دیگه این دو واقعا قوی هستند و خیلی به برنامه نویس کمک می کنن ولی در مقایسه بین این دو من خودم در محیط سی شارپ واقعا راحتتر هستم ( شاید هم به خاطر تجربه طولانی مدتم باشه حدودا 5 سال نمی دونم )
این رو داشته باشید : :twisted:
البته با QT هم می رم کار می کنم نتیجه رو می گم . نمی خوام خدای نکرده فکر کنید دارم تعصبی عمل می کنم .
در مقایسه بین این دو من خودم در محیط سی شارپ واقعا راحتتر هستم
دوست عزیز شما نمیتونی قدرت C++ در برنامه نویسی سطح پایین برای سیستم های embedded رو با برنامه نویسی GUI در احیانا WPF یا WFA مقایسه کنی این کار شما دقیقا مثل مقایسه بین موتور ساعت با سیستم سوخترسانی دامپ تراک میمونه! و ضمنا به نظر شما C# مولتی پلتفرمه؟؟!!! شما یک نمونه رابط کاربری نوشته شده برای گنوم یا KDE برای من مثال بزن که با C# نوشته شده!
ضمنا کدوم یکی از قابلیت هایی که دوستمون گفت رو شما میفرمایید که وجود داره؟ شایدم من منظور شمارو بد متوجه شدم،، ممکنه یک مقایسه کلی از روال کامپایل و اجرای برنامه در C++ و سی شارپ بکنید و منظور دقیقتونو برسونید؟ و ضمنا خواهشمندم یا رابط کاربری رو دنبال کن یا نوشتن هسته و محاسبات یا برنامه نویسی سطح پایین.
با توجه به مطالبی که نوشتید مشخص که با سی شارپ کار نکردید!
دوست عزیز من عرض کردم من خودم با C++ هم کار می کنم ولی فقط برای برنامه نویسی برای میکرو ! (اونم فقط توی Atmel Studio )
در برنامه نویسی ویندوز شما بفرمائید چه کاری رو C++ میکنه که سی شارپ نمی کنه شما می دونید که سی شارپ یه زبان سطح بالاست درسته ولی تمام دستورات سطح پائین رو هم میشه داخلش اجرا کرد چون زبان اسمبلی رو هم میشناسه . پس در این مورد هم مشکلی نیست .
من قبلا هم گفتم نمی خوام در این مورد تعصبی برخورد کنم . ولی کمپایلر Visual Studio در زبان C# واقعا عالی کار می کنه . فقط کافیه که شما یه مدتی باهاش کار کنید تا این موضوع رو درک کنید .
توجه کنید که در مورد برنامه نویسی مانیتورینگ در کامپیوتر بحث میکردم نه در مورد برنامه نویسی در سیستم های embedded .
ضمنا کدوم یکی از قابلیت هایی که دوستمون گفت رو شما میفرمایید که وجود داره؟
تمام قابلیت هایی که ایشان ذکر کردند رو سی شارپ داره .
و ضمنا به نظر شما C# مولتی پلتفرمه؟؟
نیازی به مولتی پلتفرم بودن نیست . با همون پلت فرم دات نت می تونه روی سیستم های امبدد هم نصب بشه . الان بعضی از میکرو های ARM اونو ساپورت می کنن دیگه که البته باید همراه با سیستم عامل ویندوز امبدد و دانت مخصوصش باشه .
نوشته اصلی توسط Mania59
با توجه به مطالبی که نوشتید مشخص که با سی شارپ کار نکردید!
دوست عزیز من عرض کردم من خودم با C++ هم کار می کنم ولی فقط برای برنامه نویسی برای میکرو ! (اونم فقط توی Atmel Studio )
در برنامه نویسی ویندوز شما بفرمائید چه کاری رو C++ میکنه که سی شارپ نمی کنه شما می دونید که سی شارپ یه زبان سطح بالاست درسته ولی تمام دستورات سطح پائین رو هم میشه داخلش اجرا کرد چون زبان اسمبلی رو هم میشناسه . پس در این مورد هم مشکلی نیست .
من قبلا هم گفتم نمی خوام در این مورد تعصبی برخورد کنم . ولی کمپایلر Visual Studio در زبان C# واقعا عالی کار می کنه . فقط کافیه که شما یه مدتی باهاش کار کنید تا این موضوع رو درک کنید .
توجه کنید که در مورد برنامه نویسی مانیتورینگ در کامپیوتر بحث میکردم نه در مورد برنامه نویسی در سیستم های embedded .
تمام قابلیت هایی که ایشان ذکر کردند رو سی شارپ داره .
باشه من کار نکردم شما کار کردی. شما که بخیال خودت پنج سال کار کردی،
بفرما روال اجرای برنامه در سی شارپ چیه؟ کامپایلر ویژوال استودیو چیه؟
دوست عزیز
لطفا بحث رو تغییر ندید . ( من روال اجرای برنامه خیلی دقیق و خوب می شناسم و الزامی برای ذکر اون در اینجا نمی بینم ) ولی خواهشم اینکه نظرتون رو راجع به محیط های برنامه نویسی که کار کردید در این تاپیک ارائه کنید . من هم همین کار رو کردم . ولی گویا شما رو عصبانی کردم . خواهش می کنم تعصبی رفتار نکنید. :mrgreen:
دیدگاه