اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت درایور LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

اگر دیود زنر ۵ وات گیر آوردید همون بهتره ، ولی چون دیود زنر بالای ۱ وات کمیاب هست مجبورید چند تا ۱ وات رو باهم موازی کنید.
    گذاشتن فیوز تنها زمانی کاربرد داره که خازن پلی استر اتصال کوتاه بشه و باعث ورود ۲۲۰ ولت به باقی بخش ها بشه ، که در اینصورت بودن فیوز باعث جلوگیری از خسارت بیشتر و جلوگیری از آتش سوزی میشه‌.
    در مورد ماژول LED های آماده DOB ، میتونید سر راه خروجی پل دیود خازن الکترولیت بذارید تا ریپل کمتر بشه ، ولی متاسفانه طراحی ( اکثر ) ماژول های DOB طوری هست که گذاشتن خازن باعث داغی بیشترش میشه.
    درمورد ماژول های cob چطور ؟ چندتا ماژول ۵۰ وات cob خریدم که بعد متوجه شدم فلیکر دارن ????????

این نمونه هم راهی نداره ؟ البته روی همه قطعات مقاومت و آی سی و اینهاش رزین ریخته شده !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mbhgbn نمایش پست ها

درود بر شما .. خیلی ببخشید باز مزاحم شدم

این میزان مقاومت ۱۰ تا ۳۳ اهم برای هر نوع ماژول ال ای دی صدق میکنه ؟ (این حرف برای درایور ۷۰ تا ۹۰ ولت ۱۲۰ میلی آمپر بود که گفتید)

البته گفتید برای محدود کردن جریان لخظه ای و هم حالت فیوزی داشته باشه .. که اتفاقن یکبار همین مورد بعد از رفتن و اومدن برق .. فیوز ۱۰ اهم یک وات سوخت و از وسط دونصف شد !

خب برای هر نوع ال ای دی حتا اونهایی که درایور سرخود هستن مثل ماژول های ۱۰ ۲۰ ۳۰ ۴۰ و ۵۰ وات هم میشه این میزان گذاشت ؟ منظورم چیپ های خارن دار که تو قاب های حبابی گذاشته میشن هست ..
      یکی از لامپهای ۱۸ وات رو میخاستم ماژول ش عوض کنم دیدم یه مقاومت ۳.۲ اهمی فکر کنم نیم وات داشت خب این مورد اگر باید اهم به نسبت وات کم و زیاد بشه بفرمایید که بقیه لامپها رو باز کنم و مقاومتها رو تعویض کنم یا ماژولهای دیگه به نسبت وات .. مقاومت مربوطه رو سر راهشون بگذارم

موفق باشید
      بله مقدار ۱۰ تا ۳۳ اهم درست هست ، هر چقدر توان LED ها کمتر باشه ، بهتره مقدار مقاومت بیشتر باشه. مثلا برای ۱۰ وات ۳۳ یا ۴۷ اهم مناسبه و مثلا برای ۵۰ وات مقدار ۱۰ اهم.
      و اینکه مقاومت باید ۱ وات یا بالاتر باشه تا راحت نسوزه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله مقدار ۱۰ تا ۳۳ اهم درست هست ، هر چقدر توان LED ها کمتر باشه ، بهتره مقدار مقاومت بیشتر باشه. مثلا برای ۱۰ وات ۳۳ یا ۴۷ اهم مناسبه و مثلا برای ۵۰ وات مقدار ۱۰ اهم.
        و اینکه مقاومت باید ۱ وات یا بالاتر باشه تا راحت نسوزه.
        خیلی ببخشید توی بحث های تخصصی هیچ آگاهی ای ندارم هی میرم نمونه جدید مواردی که راهنمایی میکنید رو‌بخرم .. باز پرسشهای جدید پیش میاد

مقاومت از چه نمونه ای باید بذارم ؟ متال اکسید ؟ فیلم ؟
        نوع چطور مثلن فیوزی باشه یا معمولی ؟ روی این برد ماژول لامپ حبابی دیدم که مقاومتش فیوزی هست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mbhgbn نمایش پست ها

خیلی ببخشید توی بحث های تخصصی هیچ آگاهی ای ندارم هی میرم نمونه جدید مواردی که راهنمایی میکنید رو‌بخرم .. باز پرسشهای جدید پیش میاد

مقاومت از چه نمونه ای باید بذارم ؟ متال اکسید ؟ فیلم ؟
          نوع چطور مثلن فیوزی باشه یا معمولی ؟ روی این برد ماژول لامپ حبابی دیدم که مقاومتش فیوزی هست !
          اولویت مقاومت فیوزی هست.
          بعد به ترتیب متال فیلم ، متال اکسید و کربنی هست.

دیدگاه

درود دوباره
            یه پرسشی میخام مطرح کنم که زیاد مربوط به این تاپیک نیست ولی خب گفتم دیگه تاپیک جدید ایجاد نکنم
            این عکس رو ببینید ..

این مدار برای راه اندازی یک فن ۱۲ ولت حدود ۱۵۰ میلی آمپر ساختم البته دیود های زنر ۱۲ ولت ۱ رو پنجتا گذاشتم و خازن پلی استر ۴۰۰ ولت ۱.۵ میکروفاراد و اون خازن الکترولیتی ۲۵ ولت هم ۶۸۰ میکروفاراد گذاشتم

ولی .‌. فن اون قدرت حداکثرش رو نداره اما گفته بودید هر میکرو فاراد خازن پلی استر .. ۷۰ میلی آمپر رو تولید میکنه .. منم بر این اساس یک خازن ۱.۵ میکروفاراد گذاشتم ولی فکر میکنم بخاطر متفاوت بودن این مدار میزان آمپر خروجی کم شده

نظرتون برای اصلاح این مدار چی هست ؟

یه پرسش دیگه هم دارم .. این مدار برای فن هست که میخام توی قاب لامپ ۵۰ و ۴۰ وات بذارم .. سر راه این مدار هم باید مقاومت بذارم ؟ یا یدونه مقاومت کلی بذارم سر راه فاز و همون رو بدم به این مدار و بعد یه سیم دیگه هم از همون مقاومت ببرم برای ماژول لامپ ۵۰ (یا ۴۰) وات ؟ اگر موافق هستید .. مقاومت چند وات بشه ؟

البته مقاومت فیوزی ۱۵ اهم ۲ وات برای این ماژول های ۴۰ و ۵۰ خریدم ولی اگه نیاز هست مقاومت وات بالاتر بگیرم​

​​​​​​سپاس از شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X