درود بر شما دوستان و عرض تبریک سال نو
این هم عیدی من به بچه های سایت من این امپلی رو چند وقت پیش ساخته بودم ولی گفتم بزار عید بشه بعد عکسا رو بزارم
این امپ 5.1 دالبی دیجیتال هست که مانند یک سینمای خانگی کار میکنه فقط با قدرت بیشتر چون سینماهای که تو بازار هست بیشتر برای دکور ساخته و خریداری میشه البته به غیراز اون مدل هایی که بالای 1 ملیون هست و فقط امپ خالی بدون باند اینا هست و خیلی حرفه هستند با قدرت بالا و کیفیت فوق العاده و در اخر چند عکس از این سینماها هم میزارم
واما امپ که ساختم دارای 6کانال امپلی فایر هست :
1-امپلی frontکه برای بلند گو های جلو استفاده میشود این امپ با تکنولوژی hi-fi ساخته شده و از کیفیت بالای برخوردار هست ترانزیستور های استفاده شده (5200و1943)
2-امپلی سورند که برای بلندگوهای عقب میباشد و از ایسی 4192 استفاده شد که روی هر کانال 50وات میده
3.امپلی سابووفر که از امپ دارینگتون (مازیتون)استفاده شده و این که در اولین فرصت باید تعویض بشه چون جواب نمیده و میخوام به جاش امپی که 4تا irfp250 داره رو بزام که اونم ساختم و نمیدونم باید چه طوری جاش کنم توی این
4.امپلی باند سنتر میباشد که با ایسی tda2030 هست با 14 وات قدرت
امپلی ها تموم شد
بورد پاور که چیز خاصی نداره پل دیود و7805و7812و...
و اما قسمت کنترلر:
از میکرو کنترلر مگا32 استفاده شده برای راه اندازی lcd و نمایش اطلاعات دما و ولتاژ ورودی مدار و کنترل ولم به صورت انالوگ
و روی بورد کنترلر از 2عدد ایسی lm3914 استفاده شده برای vuمتر مدار که کنار lcdدر 2طرف هست
و یک 4013برای قطع و وصل برق کل دستگاه
و اما وقتی که دمای هدسینگ از 50 بیشتر بشه هشدار میده روی lcd و اگر به 65 برسه کلا دستگاه خاموش میشه
و اینکه ایم دستگاه در 2 حالت 5.1و2.1 کار میکنه و وقتی از 5.1به حالت 2.1 میره برق امپ سنتر و سورند رو قطع میکنه
و ولوم جلویی که مستر ولوم هست و کل صدا رو همزمان تغییر میده ولوم alps که 6کانال جدا داره و موتور دار هست استفاده شده
و ولوم هایی عقبی هم برای تنظیم گین هر امپ به صورت جدا گانه هست
دیگه زیاد حرف زدم بریم سراغ عکس ها :

این هم مدل 5.1کانال:

امپ سینمای خانگی حرفه ای:

و اینجا نمونه های بیشتری رو داره همراه با قیمت:
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id =3904
یک دیدگاه بنویسید: