سلام دوستان.
اول از همه معذرت میخوام که کتابی صحبت میکنم تا دوستانی که از ترنسلیت استفاده میکنن بتونن بهره مند بشن.
طبق تحقیقاتی که راجع به راه اندازی نمایشگر گوشی های هوشمد با RPI داشتم به این نتیجه رسیدم که هنوز مساله ای حل نشده هست.
خودم مراحلی رو که طی کردم مختصر توضیح می دهم تا در ادامه اگه اساتید همکاری کنن می خواهیم این کار را عملی کنیم.
پروتکل ارتباطی گوشی های هوشمند نسل جدید MIPI - DSI (Mobile Industry Processor Interface - Display Serial Interface) هست که شامل دو نوع 2-Lane و 4-Lane می باشد. در نمایشگرهای با رزولوشن متوسط دارای (lane0-lane1-clk) هست و در رزولوشن های بالاتر lane3 و lane2 هم به آن اضافه می شود.
همونطور که در شماتیک RPI مشخص است. این برد قابلیت پشتیبانی 2-Lane را دارد.

مدل نمایشگر انتخابی من نمایشگر گوشی HUAWEI Y320 به دلیل قیمت مرقون به صرفه و قابل دسترسی بودن منابع و اطلاعات آن است.
رزولوشن این نمایشگر 800 * 480 است.
شماتیک مربوط به این گوشی از طریق لینک های زیر قابل دسترسی است.
Y320 SCH1
Y320 SHC2
اتصالات قسمت مربوط به نمایشگر بصورت زیر است.

شماتیک و PCB طراحی شده توسط خودم بصورت زیر است.

فایل های آلتیوم نیز موجود است.
آی سی بک لایت استفاده شده MIC2287Y ، مقاومت بالا 3.9 مگا اهم و مقاومت پایین 12 کیلو اهم و درنتیجه ولتاژ خروجی 28 ولت است. VCI برابر با 3.3 ولت (با آن که در شماتیک 2.8 ولت آورده شده در دیتاشیت های مشابه تا 3.3 ولت مجاز می باشد) و IOVCC برابر با 1.8 ولت است.
تمامی اتصالات چک شد هیچ اتصالی و قطعی وجود ندارد.
در فایل config.txt کدهای زیر اضافه شدند:
این فرایند برای windows 10 iot و android things و Raspbian jessie انجام چد اما چیزی جز صفحه ای سقید رنگ حاصل از نور بک لایک وجود نداشت. هیچ شکل موجی روی هیچ پینی وجود نداشت.
ممنون از شما برای همکاری.
اول از همه معذرت میخوام که کتابی صحبت میکنم تا دوستانی که از ترنسلیت استفاده میکنن بتونن بهره مند بشن.
طبق تحقیقاتی که راجع به راه اندازی نمایشگر گوشی های هوشمد با RPI داشتم به این نتیجه رسیدم که هنوز مساله ای حل نشده هست.
خودم مراحلی رو که طی کردم مختصر توضیح می دهم تا در ادامه اگه اساتید همکاری کنن می خواهیم این کار را عملی کنیم.
پروتکل ارتباطی گوشی های هوشمند نسل جدید MIPI - DSI (Mobile Industry Processor Interface - Display Serial Interface) هست که شامل دو نوع 2-Lane و 4-Lane می باشد. در نمایشگرهای با رزولوشن متوسط دارای (lane0-lane1-clk) هست و در رزولوشن های بالاتر lane3 و lane2 هم به آن اضافه می شود.
همونطور که در شماتیک RPI مشخص است. این برد قابلیت پشتیبانی 2-Lane را دارد.

مدل نمایشگر انتخابی من نمایشگر گوشی HUAWEI Y320 به دلیل قیمت مرقون به صرفه و قابل دسترسی بودن منابع و اطلاعات آن است.
رزولوشن این نمایشگر 800 * 480 است.
شماتیک مربوط به این گوشی از طریق لینک های زیر قابل دسترسی است.
Y320 SCH1
Y320 SHC2
اتصالات قسمت مربوط به نمایشگر بصورت زیر است.

شماتیک و PCB طراحی شده توسط خودم بصورت زیر است.

فایل های آلتیوم نیز موجود است.
آی سی بک لایت استفاده شده MIC2287Y ، مقاومت بالا 3.9 مگا اهم و مقاومت پایین 12 کیلو اهم و درنتیجه ولتاژ خروجی 28 ولت است. VCI برابر با 3.3 ولت (با آن که در شماتیک 2.8 ولت آورده شده در دیتاشیت های مشابه تا 3.3 ولت مجاز می باشد) و IOVCC برابر با 1.8 ولت است.
تمامی اتصالات چک شد هیچ اتصالی و قطعی وجود ندارد.
در فایل config.txt کدهای زیر اضافه شدند:
کد:
ignore_lcd=0 display_default_lcd=1
ممنون از شما برای همکاری.
دیدگاه