اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
ماژول امپلی فایر اماده
با سلام دوستان . منم یک امپلی فایر میخوام بسازم با ماژول های اماده توی بازار . البته...جدیدترین ویرایش توسط solimaniashkan; ۱۰:۵۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲.
-
Pourya msh یک موضوع ایجاد کرده منبع تغذیه های دست ساز یا ماژولی یا اماده رو اینجا بزارید (مهم )in منابع تغذیهمنبع تغذیه های دست ساز یا ماژولی یا اماده رو اینجا بزارید (مهم )
با سلام من تاپیکی با یه همچین موضوعی داخل مدارات صوتی دیدم و گفتم این رو برای منبع تغذیه هم بکنم
-
LED یا پک اماده برای ایسی AF1880
سلام
من دنبال یه ال ای دی میگردم برای روشنایی
با ایسی af1880 میخوام کار کنم که...
-
تهیه برد اماده محافظ برق
سلام
برد اماده محافظ برق از کجا میشه تهیه کرد؟یا به کجا میشه سفارش داد.
و...جدیدترین ویرایش توسط n-95; ۱۱:۲۱ ۱۳۹۸/۰۱/۲۴.
-
وجود نویز در برد های اماده mp3 player
سلام خدمت تمامی دوستان.
من تا الان 3تا برد اماده خریدم که در صفحه نمایشگرش یه رقص...
-
[پروژه] مدار کنترلر PWM با ای سی 555 + PCB (لقمه اماده)
به نام خدا...
سلام یه مدار کنترلرPWM با ای سی 555داشتم تستش کردم جواب داد وخیلی همجدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۶:۱۳ ۱۳۹۵/۰۷/۰۹.
- تشکرها 23
-
[پروژه]برد آموزشی و کاربردی tl494
سلام
حتما تا حالا بردهای آماده آموزشی میکروکنترلر هارو دیدید ، بردهای آماده ای...جدیدترین ویرایش توسط سیدعلی.م; ۱۱:۳۳ ۱۳۹۵/۰۶/۰۵.
- تشکرها 103
-
درخواست معرفی مدار اماده پاوربانک
من یه باتری لپتاپ طی مذاکره ای از دوستم گرفتم بازش کردم 6تا باتری به اسم cgr18650ce ازش کشیدم...
-
تشخیص تعداد لایه های یک pcb اماده
سلام
اگه یه برد اماده داشته باشیم چطور دقیقا میشه تشخیص داد که:
این برد چند...
-
کسی از این ماژول اماده SIM900 استفاده کرده ؟
سلام
دوستان یه نمونه ماژول اماده GSM خریداری کردم که متاسفانه هرچی سرچ کردم دیتاشیتش...
-
کپی pcb از روی برد اماده
سلام ببخشید یک سوال داشتم من یک برد اماده فلشر دارم میخواستم از روش یک چند تا کپی بگیرم...
-
armin_gera یک موضوع ایجاد کرده [پروژه]امپ 100 وات ای سی TDA7293/TDA7294 (لقمه اماده PCB+... ) پست 1 رو بخونید!in مدارات صوتی[پروژه]امپ 100 وات ای سی TDA7293/TDA7294 (لقمه اماده PCB+... ) پست 1 رو بخونید!
سلام به همگی (**** این پست چکیده کل تاپیک هستش ****)
خوب این تاپیک پروژه کامل ساخت امپیلیفایر 100 وات با...جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۶:۲۱ ۱۳۹۵/۰۵/۲۴.
- تشکرها 7
-
راهنمایی برای ساخت کنترل مادون قرمز اماده
با سلا خدمت دوستان
شما ها که این مطلب رو میخونید شاید مثل من خیلی دوست داشته باشید...
-
pmdh47 یک موضوع ایجاد کرده کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان توin مدارات صوتیکسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو
اقا ما دو تا امپیلی اماده اس تی کا 200وات4192 گرفتیم با بلندگو . ساب و ترانس و فن و..............
-
قطعات ماشین های مدل ؟ رینگ-لاستیک-کمک - احیانا سیستم تعلیق اماده و...
سلام .
آیا میشه قطعات ماشین های کنترلی مثل چیزی که عکسش رو در زیر گذاشتم جایی پیدا...