اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
کسی لب تاپ لنووip320داره؟
درود.دوستان کسی که این لب تاپو داره میخوام تست کنه بدونه باتری ایا چراغ شارژ روشن میشه یا خیر؟
-
مشکل شارژر لپ تاپ
با سلام و عرض احترام
شارژر لپ تاپم از این ایسوس مربعی ها هست.
چند وقتی بود که وقتی...
-
شناسایه فطعه ای روی برد لب تاپ
درود دوستان این قطعه مسطتیلی سیاه رنگ بالای عبارتهpd801چه قطعه ایه؟رو قطعه نوشته شدهp60...
-
اطمینان از خرابیه باتریه لب تاپ
درود.
ایا راهی هست مطمین بشم مشکل از باتریه لب تابه؟کلا باتری هایه لب تاپ ولتاژشون...جدیدترین ویرایش توسط امیرخان123; ۱۸:۰۷ ۱۴۰۱/۰۲/۰۶.
-
سوکت باتریه لب تاپ
درود بر همگی.
طبق عکس سوکته باتری لب تاب لنوو رو مشاهده می*فرماید.خواستم بدونم بدونه...جدیدترین ویرایش توسط امیرخان123; ۱۵:۱۴ ۱۴۰۱/۰۲/۰۶.
-
مشکل لب تاپ
درود برهمگی دوستان.لب تاپ لنوو خراب شده و مشکلش قطعا از سه قطعه هست دو ماسفت و ای سی...جدیدترین ویرایش توسط امیرخان123; ۱۱:۵۶ ۱۴۰۱/۰۱/۲۷.
-
تعمیر لب تاپ لنوو320
درود.لب تاپ مذکور بدون هیچ ضربه ای یا چیزی.با وصل به شارژر و با باتری خودش روشن نمیشه...
-
چجوری لپ تاپ رو غیر فعال کنم؟
سلام خدمت متخصصین عزیز. وقت شما بخیر
دوستان عزیزم امروز یکی از رفقا باهام تماس گرفت...
-
صدای تق تق در شارژر لپ تاپ
با سلام خدمت همه دوستان
شارژر 19.5 ولت لپ تاپ و 9 آمپر یه صدای تق تق میده و وقتی این...
-
مشکل عجیب با پورت USB لپ تاپ (صرفا جهت بیان تجربه)
سلام خدمت تمامی دوستان
تو زمینه الکترونیک و برق خودرو فعالیت میکنم (نود های شبکه...جدیدترین ویرایش توسط s5360; ۰۳:۱۸ ۱۳۹۹/۰۸/۰۳.
-
راهنمایی تعمیر لپ تاپ lenovo
سلام
لپتاپ مورد نظرthinkpad t530 است
با اتصال منبع به لپ تاپ مادربرد حدود دوتانیه4دهم...جدیدترین ویرایش توسط mosab.kahtooei; ۰۰:۵۳ ۱۳۹۹/۰۷/۰۷.
-
باتری 12 ولت به عنوان شارژر لپ تاپ
سلام اولین باره داخل این انجمن ارسالی دارم
من میخوام یه لپ تاپ که شارژر اصلیش 19.5...
-
تعمیرات لپ تاپ
با سلام و ارادت دوستان کسی مکانی مناسب برای یادگیری تعمیرات حرفه ای لپ تاپ تو تهران...
-
rezabagheri یک موضوع ایجاد کرده مغازه داری در مجتمع تک مشهد(بورس لپ تاپ و قطعات کامپیوتر و لوازم جانبی)in گفتگوی عمومیمغازه داری در مجتمع تک مشهد(بورس لپ تاپ و قطعات کامپیوتر و لوازم جانبی)
سلام
دوستان من قصد دارم یه مغازه تو مجتمع تک مشهد راه اندازی کنم و بخاطر علاقه ام...جدیدترین ویرایش توسط rezabagheri; ۱۶:۵۷ ۱۳۹۹/۰۲/۲۱.
-
راه اندازی سیم المنت با اداپتور لپ تاپ
سلام
سیم المنت 0.8 میلیمتر با مقاومت 2.84 به طول 120 سانت رو با اداپتور 19 ولت 3 امپر میشه را انداخت توان 100 تا 120 بشه