اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
میکروکنترلر ربات جنگجو
با سلام خدمت مهندسین من میخوام یه ربات جنگجو بسازم میخوام ببینم از چه میکروکنترلری...جدیدترین ویرایش توسط Danial.Zarei; ۱۱:۱۶ ۱۴۰۲/۱۲/۱۲.
-
یاد گیری رباتیک
با سلام
من در دوازده سالگی به رباتیک علاقمند شدم ولی حال 16 سالمه و لی هنوز مطئمن نیستم...
-
اساتید رباتیک یا مکانیک کمک
دوستان و اساتید عزیز سلام
من دوتا چرخ (فک دوار ) دارم که قراره با موتور...جدیدترین ویرایش توسط ghasemataee; ۲۱:۳۸ ۱۳۹۸/۱۲/۱۹.
-
راهنمایی در خصوص رباتیک - زبان های برنامه نویسی مورد نیاز برای رباتیک
سلام میخواستم بپرسم یادگیری رباتیک حتما نیاز به مهارت های برنامه نویسی قوی داره. همچنین...
-
چند ابهام در زمینه رباتیک
سلام. وقت همه دوستان و اساتید به خیر
من تازه به رباتیک علاقه مند شدم و شروع کردم به...
- تشکرها 1
-
مدار برای ربات مین یاب
سلام دوستان.. متاسفانه دو روز هست که دارم کل انجمن رو زیر رو میکنم دنبال یه مدار فلز...
-
کلیپ های مربوط به مسابقات رباتیک
با سلام و تبریک بهار نو
امروز برای معرفی مسابقات ایران اوپن به دانش آموزان...
- تشکرها 2
-
[معرفی منابع آموزشی] آموزش مباحث مرتبط با رباتیک و بینایی ربات(Robotic Vision) از وبگاه FutureLearn
با سلام و درود
در وبگاه FutureLearn آموزش هایی مرتبط با رباتیک که توسط گروه ها و موسسات...
-
[معرفی منابع آموزشی] ساخت بازوی رباتیک منبع باز(Open Source) به نام Poppy Ergo Jr | بازوی رباتیک با شش درجه آزادی | نقشه، مدار و کدهای راه اندازی بازوی رباتیک به صورت رایگان
با سلام و درود
بازوی رباتیکی به نام Poppy Ergo Jr موجود می باشد که به صورت منبع باز عرضه...جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۲۱:۲۰ ۱۳۹۶/۰۸/۲۰.
-
[معرفی منابع آموزشی] ساخت بازوی رباتیک به نسبت ارزان قیمت با موادی مانند پلکسی گلاس یا چوب یا چاپ سه بعدی - بازوی رباتیک منبع باز MeArm
با سلام و درود
بازوی رباتیک MeArm نام طرحی منبع باز است که می توان از آن جهت ساخت بازوی...جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۳:۴۹ ۱۳۹۶/۰۷/۰۷.
-
قطعات مورده استفاده در رباتیک
سلام به همه
اگه تایپیک رو جای مناسبی ایجاد نکردم، معذرت میخام.
دوستان من از شما...
-
جاروی رباتیک,ربات جارو برقی,ربات جاروشارژی_بحث و بررسی در مورد برندها و عملکرد این رباتها
سلام دوستان و اساتید گرامی
در مورد جاروهای روباتیک که فکر کنم تنها و اولین رباتی...جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۵:۰۰ ۱۳۹۶/۰۱/۲۵.
- تشکرها 2
-
[پروژه] بازوی رباتیک
سلام بر دوستان
الوعده وفا ... بنا به قولی که قبلا داده بودم این پروژه رو براتون آماده...جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۲:۱۰ ۱۳۹۵/۰۹/۲۷.
- تشکرها 63
-
تخته متحرک توان بالا
سلام علیکم خدمت دوستان خدا قوت
برای ساخت یک تخته که زیرش یا بغلش یا هر جاش چرخ داشته...
- تشکرها 1
-
شروع یادگیری الکترونیک و رباتیک
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز و گرامی.
ابتدا باید معذرت بخوام اگر...