سلام
من چطوری میتونم در نرم افزار پروتئوس در بخش pcb قسمت برش هوایی را روی فیبر مشخص کنم تا شرکت سازنده آن قسمت را برش دهد؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
ایجاد برش و فاصله هوایی در فیبر pcb
-
رویکرد های مختلف استفاده از اسپلیتر در طراحی پسیو فیبر نوری
رویکرد های مختلف استفاده از اسپلیتر در طراحی پسیو فیبر نوری
اسپلیترهای فیبر نوری نقش مهمی در شبکه های GPON دارند...
-
تولید فیبر مدارچاپی PCB
سلام. دوستان کسی مدار به شرکت فدک مدار تاحالا داده؟؟ آخه وبسایتش به روز نیست در ظاهر
آدرس سایتش www.fadakpcb.com
-
mehrannohtanipour یک موضوع ایجاد کرده قلع اندود کردن مسیر فیبر مدار چاپی برای افزایش جریان DCin منابع تغذیهقلع اندود کردن مسیر فیبر مدار چاپی برای افزایش جریان DC
سلام بر دوستان
من برای عبور 15 الی 20 آمپر DC از یک ترک فیبر مدار چاپی می خواهم مسیر...
-
ضخامت فیبر
سلام آیا در ایران فیبر خام دو رو با ضخامت 2 میلی متر پیدا میشه؟ من هرجا پرسیدم 1.6 بود! اگه کسی سراغ داره لطفا راهنمایی کنه. ممنون
-
تابلو ثابت روی فیبر مسی
سلام
دوستان کسی تابلو ال ای دی ثابت روی فیبر مسی طراحی کرده؟
البته به صورت فول کالر
-
وای فای به فیبر نوری.سپس فیبر نوری به اترنت؟
سلام.امروز می خوام چند تا ماژول درست و درمون بهم معرفی کنید ها .توجه کنید چی میگم....
-
تبدیل دو طرفه ی یو اس بی به فیبر نوری؟
سلام من یه ماژول می خوام که یه طرفش مادگی یو اس بی بخوره و یه طرفش فیبر نوری وصل بشه.احتمالا...
-
مشکل با چسبوندن لمینت روی فیبر!!
سلام دوستان من هرکار میکنم نمیتونم لمینت رو بدون حباب روی فیبر پهن کنم چی کار کنم؟ روش...
-
تست otdr فیبر نوری
با سلام
افت توان قابل قبول در تست otdr فیبر نوری باتوجه به متراژ کابل (فاصله ای که تست در آن محدوده انجام گرفته) معمولا چند dB هست؟
-
مشکل در طراحی فیبر دو لایه
بچه ها سلام.من اولین باره ک اینجا پست میذارم.شاید سوالم برای شما پیش پا افتاده باشه...
-
برش زدن فیبر مدار چاپی
سلام بر استادان و دوستان گرامی
من یه مشکل پیدا کردم که خیلی هم مقوله رو اعصابیه...
- تشکرها 1
-
استفاده از فیبر سواخدار برای مدار آمپلی فایر
سلام
میخواستم بدونم اگه برای آمپلی فایر ها که بعضا قطعات جانبیشون در حد 6-7 تا خازن...
-
سوال: جنس فیبر استخانی؟
سلام
فیبر مدار چاپی استخوانی خام ،جنسش چیه؟ مسه؟
-