اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
electronium یک موضوع ایجاد کرده آیا باید مقدار و ظرفیت دو خازن وروردی پاور ATX باید یکسان باشد؟ چرا؟in منابع تغذیهآیا باید مقدار و ظرفیت دو خازن وروردی پاور ATX باید یکسان باشد؟ چرا؟
سه سئوالی که بنده باتوجه به اینکه از لحاظ علمی و عملی میخوام بدونم که یا در مدارات ...جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۴:۱۷ ۱۴۰۰/۰۶/۱۲.
-
oxygène یک موضوع ایجاد کرده راهنمایی برای تغذیه میکروکنترلر، بافر، رسیور RF و رله با ولتاژ یکسانin منابع تغذیهراهنمایی برای تغذیه میکروکنترلر، بافر، رسیور RF و رله با ولتاژ یکسان
با سلام برای طراحی مدار اولین پروژه ام یه مقدار راهنمایی میخواستم اول از همه معذرت...
-
طراحی فیلتر بالا گذر با پاسخ تموج یکسان
سلام
میخام یک فیلتر بالاگذر با پاسخ تموج یکسان با مرتبه 5 در نرم افزار cst طراحی کنم، طرح ریز نواریش چطوری میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
خطوط با طول یکسان
سلام خدمت دوستان عزیز
از دوستان کسی در مورد نحوه رسم ترک ها با طول یکسان در آلتیوم اطلاعاتی داره ؟
-
چرا تلفات این دو مقاومت با هم یکسان نیست ؟
با سلام خدمت همه ی دوستان .
در مدار زیر دو مقاومت هر دو از یک نوع (Wire wound) یکی در...
-
مشکل با Multi AVR Programmer: نتایج مختلف برای میکرو های یکسان بعد از پروگرام
سلام دوستان من قدیما یه Multi AVR Programmer از سایت خریدم. البته از این قدیمی ها که زیرش از این...
-
تقسیم برق بصورت یکسان
سلام من میخوام به چهار آرمیچر ب صورت یکسان برق رو تقسیم کنم و میقدلر ولتاژم هم 5ولت هست
ممنون میشم جواب بدین
-
مشکل ولتاژ یکسان 1.5 ولت در همه پایه های میکرو
سلام
من یه برد رو pcb زدم و بستم اما حالا همه پایه های میکرو (به جز vcc و gnd و avcc ) مقدار...
-
آیا مجاز به استفاده از خازن با ظرفیت یکسان ولی ولتاژ بالاتر هستیم؟
سلام
آیا در یک مدار، خازنی با یک ظرفیت و ولتاژ مشخص رو میشه با یک خازن با همون ظرفیت...
-
کدوم ساختار برای یک شرایط یکسان بهتره؟
از بین تصاویر زیر با فرض باتری و شرایط یکسان کدوم برای ساخت جنگجو بهتره؟
...
-
نحوه سفارش بردهایی با طراحی یکسان و مارکاژ متفاوت؟
سلام. بردی طرحی کردم و میخوام ازش یه تعداد سفارش بدم ولی میخوام روی هر برد (لایه مارکاژ)...
-
آیا امکان دارد که 2 موبایل یکسان و سیم کارت یکسان در شبکه موبایل وجود داشته باشد
با سلام خدمت اساتید اهل فن
دوستان من میخوام ببینم که چه تضمینی برای شبکه موبایل...
-
چیدن منظم 1000 ال ای دی به فاصله یکسان از هم در ares
با سلام
پروتئوس آیا امکانی داره که من 1000 تا ال ای دی را کنار هم طوری بچینه که...
-
اتصال دو مدار با زمین غیر یکسان
اتصال دو مدار با زمین غیر یکسان چگونه صورت می گیرد
یعنی چجوری می توان این دو مدار...