من فقط بگم که stk500 بدرد نمیخوره (از ما گفتن بود)
من نمىآتوانم فرضیه «بىآاخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآدانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
آلبرت اینشتین
منبع: http://fa.wikiquote.org
من نمىآتوانم فرضیه «بىآاخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآدانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
آلبرت اینشتین
منبع: http://fa.wikiquote.org
سلام به همه
صلوات
فقط بین این دومدل باشه؟
قیمتشون حدوده چقدره؟
اگر میخوای تقریبا بتونی راحت با تمامی میکروکنترلرهای موجود توی ایران کار کنی حتی IC های نند و فلش ECU ماشین ها و خیلی چیزای دیگه از پروگرامرهای شرکت TNM که ساخت داخل هم هست استفاده کن و از لحاظ کیفیت و سرعت حتی از خیلی نمونه های مشابه خارجی بهتر و سریع تره من از زمانی که گرفتمش با مشکلاتی که هنگام پروگرام کردن باهاشون برخورد میکنی اذیت نشدم .
هنگامی هم که قطعت رو انتخاب میکنی شماره پایه و تمامی نکات دیگه ای رو که باید برای پروگرام کردن اون قطعه رعایت کنی بهت میده.
از لحاظ قیمت هم برای رده کاری ما فکر میکنم از صد هزار تومن شروع میشه تا یک میلیون و صد هزار تومن برای بقیه اطلاعاتشم برو به سایتشون و یا با شرکتش تماس بگیر
من واقعا ازش راضیم
فقط یه مشکل داره اونم اینکه نمیره نون بخره
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
من حدود 4 و نیم سال هست که از پروگرامر هاتل استفاده میکنم ...
خیلی راضی هم هستم
مشکلی هم نداشتم تا حالا ....
نرم افزارش هم به روز میشه ...
قیمتش هم مناسبه ...
Tiny , AT90 , ATmega , ATXmega ساپورت میکنه ...
من حدود 4 و نیم سال هست که از پروگرامر هاتل استفاده میکنم ...
خیلی راضی هم هستم
مشکلی هم نداشتم تا حالا ....
نرم افزارش هم به روز میشه ...
قیمتش هم مناسبه ...
Tiny , AT90 , ATmega , ATXmega ساپورت میکنه ...
موفق باشید
هاتل پروپرامر خیلی خوبیه
موردی پیش اومده بود که با mkii مدار پروگرام نمیشد
اما با هاتل این کار به سختی انجام شد..البته ایراد از بورد بود.
اما mkii یه چیزه دیگست..
اگه میتونی اینو بخر پروگرامر اوریجینال Atmel AVRISP MKII
این پروگرامر صد تای اون TNM یک میلیونی میرزه و ارزون تره اونه.
این رو دیدم خوشحال شدم چون تا یه مدت دیگه باید تعدادی پروگرامر بگیرم اما امکاناتش رو که دیدم از tnm هم پایینتره؟
لطفا اگر اطلاعات بیشتری دارین بزارین تا استفاده کنیم
همگی موفق و پر پول باشید
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
از کانادا یکی از دوستام برام آورده
خیلی عالیه همه چی داره و باش تقریبا همه کار میشه گرد ( جز HV )
تقریبا رنج کاملی از میکرو ها رو هم پشتیبانی میکنه
و اینکه سازگاری کامل با Atmel Studio داره
Atmel-ICE is a powerful development tool for debugging and programming Atmel ARM® Cortex®-M based Atmel SAM and AVR® microcontrollers with on-chip debug capability.
Atmel-ICE supports:
Programming and on-chip debugging of all Atmel AVR 32-bit MCUs on both JTAG and aWire interfaces
Programming and on-chip debugging of all Atmel AVR XMEGA® family devices on both JTAG and PDI 2-wire interfaces
JTAG and SPI programming and debugging of all Atmel AVR 8-bit MCUs with OCD support on either JTAG or debugWIRE interfaces
Programming and debugging of all Atmel SAM ARM Cortex-M based MCUs on both SWD and JTAG interfaces
Programming of all Atmel tinyAVR® 8-bit MCUs with support for the TPI interface
Key Features
Supports JTAG, SWD, PDI, TPI, aWire, SPI and debugWIRE interfaces
Full source-level debugging in Atmel Studio
Supports all built-in hardware breakpoints in the target microcontroller (number depends on the OCD module in the target)
Up to 128 software breakpoints
1.62 to 5.5V target operation
USB powered
Provides both ARM Cortex Debug Connector (10-pin) pin-out and AVR JTAG connector pin-out
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
از کانادا یکی از دوستام برام آورده
خیلی عالیه همه چی داره و باش تقریبا همه کار میشه گرد ( جز HV )
تقریبا رنج کاملی از میکرو ها رو هم پشتیبانی میکنه
و اینکه سازگاری کامل با Atmel Studio داره
دیدگاه