اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه تکمیل شده پرقدرت آمپلی فایر 100W rms

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه تکمیل شده پرقدرت آمپلی فایر 100W rms

نوشته اصلی توسط hs67
    مازیار جان ما رو بی نصیب نزار قربونت :rolleyes:
    سلام من نوکرتم هستم بفرمایید :

http://www.persiangig.com/pages/down...cilloscope.zip

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مازی جون ؟ این اسکوپی که گزاشتی خیلی بدرد نمیخوره ها ! سرعتشم خیلی پایینه .... فقط قشنگه :biggrin:
      اگه بتونین اسیلوسکوپ آقای بهزاد خزاما رو پیدا کنین (که یکم شبیه مدار من هست) بهتره . یا مازیار خودش برنامه بنویسه منم کمک میکنم . سخت نیست

یه مشکل دیگه : سیگنال نقطه چین هست و در فرکانسهای بالاتر هیچی معلوم نیست (تازه طرف حرفه ای عکس گرفته معلوم نشه :mrgreen . مقایسه کنید :

کلا واسه صوت مناسب نیست و بیشتر از 1 کیلوهرتز جواب نمیده :NO:
      وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام به دوستان و آقای New-Ray

راستش من مدار شما را روی نرم افزار کشیدم دو تا هر طوری که بگی بستم بازدهیش همون بود ولی به جای قدرت 2 برابر بیشتر از 30 وات نگرفتم

منظورم بریچ کردنشون بود اختلاف فاز دادم چمیدونم خازن بلندگو را برداشتم دوتا گذاشتم اختلاف فاز ترانزیستوری - معمولی

میشه مداری که ازش نتیجه گرفتید را قرار بدید منظورم به صورت کامل :eek:
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
          سلام به دوستان و آقای New-Ray

راستش من مدار شما را روی نرم افزار کشیدم دو تا هر طوری که بگی بستم بازدهیش همون بود ولی به جای قدرت 2 برابر بیشتر از 30 وات نگرفتم

منظورم بریچ کردنشون بود اختلاف فاز دادم چمیدونم خازن بلندگو را برداشتم دوتا گذاشتم اختلاف فاز ترانزیستوری - معمولی

میشه مداری که ازش نتیجه گرفتید را قرار بدید منظورم به صورت کامل :eek:
          سلام
          یه چیز مهم : نقشه مداری که گذاشتم عملی هست و من در شبیه سازی پروتئوس مقادیر متفاوتی گذاشتم.
          مدار ساخته شدش که تو تاپیک عکسها هست ، نقشه هم تو همین تاپیک کاملش هست ( دوباره پدیت کردم )
          میدونید که قدرت مدار به موارد زیادی بستگی داره ، نوع ترانس و پل دیود و خازن و بهره ترانزیستورهای هر طبقه و ...
          چون این مدارها خیلی کامل نیستن ( مقادیر بعضی از مقاومتها باید کم و زیاد بشن تا نتیجه بهتر بشه )

من با بار 4 اهم از هر کانال حداکثر 30Wrms یا 60Wpeak گرفتم و در حالت بریج تقریبا 55Wrms یا 110Wpeak .
          با ترانس 34 ولت 3 آمپر برای دو کانال ( 46 ولت DC ).
          برای اندازه گیری هم نوک قله قویترین سیگنال رو به توان دو میرسونم و بر مقاومت بار تقسیم میکنم. جوابش Wpeak هست و مقدار rms هم نصف این مقداره :

441=2^21
          441/4=110Wpeak

rms میشه 55 وات.

دیشب دقیق اندازه گرفتم : حالت بریج 70 وات rms روی بار 4 اهمی با دیستورشن کم (زیر 10 درصد )
          و تغذیه از 46 تا 27 ولت افت کرده بود. پیشنهاد میکنم در این مدار بار زیر 6 اهم استفاده نشه.
          راستی از TDA2030 با تغذیه 25...30 ولت ، حد اکثر 10 وات rms توان گرفتم ! oo:

برای aswhu600 عزیز :
          عکس سیگنال خروجی و آمپر متر ac که جریان بار رو نشون داده (خودتون با ضرب و تقسیم میتونید توانش رو حساب کنید) :

وقتی تو نیستی
          نه باید ها...
          روز مباداســـت !

دیدگاه

من روی نرم افزار از بریچ کردنشون فقط روی بار 8 اهم توان بالایی گرفتم و روی بار مثلا 4 اهم توان افت خیلی زیادی کرد که این خودش یه عیب به حساب میاد چون امپلی فایرمون روی بار خروجی خطی عمل نمیکنه

خودتونم بهش رسیدین که زیر بار 6 اهم استفاده نشه

بلندگوها در واقع یه بار سلفی هستن مقاومت شون روی فرکانس ها ی مختلف کم و زیاد میشه

روی فرکانسهای بالا به دلیل رفتار سلفی مقاومت کم میشه و زیر 3 اهم میاد با این حساب بهنای باند آمپلی فایر محدود شده و دیگه نمیشه های فای بهش گفت

از بروچ کردنشون توان کمتری گرفته شده اگه هر دو را به صورت مستقل به کار ببرید که توانش بیشتره
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

من روی نرم افزار از بریچ کردنشون فقط روی بار 8 اهم توان بالایی گرفتم و روی بار مثلا 4 اهم توان افت خیلی زیادی کرد که این خودش یه عیب به حساب میاد چون امپلی فایرمون روی بار خروجی خطی عمل نمیکنه
              گفتم که در عمل یکم فرق داره. هیچ مداری در بار خروجی خطی عمل نمیکنه.
              خودتونم بهش رسیدین که زیر بار 6 اهم استفاده نشه
              چون تغذیه و گرماگیر خفنی میخواد و به ترانزیستورا فشار میاد.
              بلندگوها در واقع یه بار سلفی هستن مقاومت شون روی فرکانس ها ی مختلف کم و زیاد میشه

روی فرکانسهای بالا به دلیل رفتار سلفی مقاومت کم میشه و زیر 3 اهم میاد با این حساب بهنای باند آمپلی فایر محدود شده و دیگه نمیشه های فای بهش گفت
              اگه بریج کردن درست انجام نشه هیچ مداری HiFi نیست. من با توجه به نیازم پهنای باند و تنظیم کردم. میتونید ظرفیت خازن های الکترولیت را چند برابر بیشتر ، و خازنهای عدسی را چند برابر کم کنید تا HiFi بشه :applause:
              وقتی تو نیستی
              نه باید ها...
              روز مباداســـت !

دیدگاه

ببخشید از کجا میشه شماتیکی که گزاشتینو ببینم هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X