اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر در مورد ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر

ترانزیستور رله هم از همون tip121 استفاده کردم پایه هاش رو هم اشتباه نزدم .
    شما هم اگر ساختی ما رو بی خبر نزار .
    مشکل همونجاست که بیس ترانزیستور فعاله و رله روشن میشه. یا خازن 330uF وصل نیست. چون تا شارژ شدنش طول میکشه. اما اگه دفعه اول خازن شارژ بشه ، باید کمی صبر کنی تا خالی بشه و دوباره مدارو وصل کنی.

اصلا یه کار دیگه کن : بعد از وصل تغذیه که رله عمل میکنه ، ورودی مدار ( مقاومت 22k ) رو به مثبت تغذیه وصل کن ، در این صورت رله باید قطع بشه. اگه شد قسمت ورودی کارش درسته ، و برو دنبال عیب خازن و ورودی ترانزیستور رله.

در غیر اینصورت اصلا مدارو روی برد برد ببند.

من که بسازم نتیجه میده ولی فعلا مدارات دیگه مونده ... خوب به فیبر هم نگاه کن و با نقشه تطابق بده .
    موفق باشی :redface:
    وقتی تو نیستی
    نه هست های ما چونانکه بایدند
    نه باید ها...
    هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
    روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط claud
      مشکل همونجاست که بیس ترانزیستور فعاله و رله روشن میشه. یا خازن 330uF وصل نیست. چون تا شارژ شدنش طول میکشه. اما اگه دفعه اول خازن شارژ بشه ، باید کمی صبر کنی تا خالی بشه و دوباره مدارو وصل کنی.

اصلا یه کار دیگه کن : بعد از وصل تغذیه که رله عمل میکنه ، ورودی مدار ( مقاومت 22k ) رو به مثبت تغذیه وصل کن ، در این صورت رله باید قطع بشه. اگه شد قسمت ورودی کارش درسته ، و برو دنبال عیب خازن و ورودی ترانزیستور رله.

در غیر اینصورت اصلا مدارو روی برد برد ببند.

من که بسازم نتیجه میده ولی فعلا مدارات دیگه مونده ... خوب به فیبر هم نگاه کن و با نقشه تطابق بده .
      موفق باشی :redface:
      سلام
      اون شماره ترانزیستور رو از روی نقشه خریدم شما پیشنهاد بهتری در مورد ترانزیستور رله داری؟
      اون راه حلی را که فرمودی انجام می دهم تا ببینم چی میشه؟

دیدگاه

اون شماره ترانزیستور رو از روی نقشه خریدم شما پیشنهاد بهتری در مورد ترانزیستور رله داری؟
        من با TIP121 کار نکردم ولی میتونی بجاش از ترانزیستور ضعیف تری استفاده کنی. مشکل همونجاییه که گفتم.

خازن باید بیس رو صفر کنه و با تاخیر شارژ شدنش ، بیس رو فعال کنه و رله روشن بشه. پس خازن کارشو انجام نمیده.

راستی یه زحمتی دارم :
        قیمت این ترانزیستورا رو اگه تونستی یه سوال کن ( من تهرانی نیستم ) :

2SA1494
        2SC2922

ممنون :redface:
        وقتی تو نیستی
        نه باید ها...
        روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط claud
          من با TIP121 کار نکردم ولی میتونی بجاش از ترانزیستور ضعیف تری استفاده کنی. مشکل همونجاییه که گفتم.

خازن باید بیس رو صفر کنه و با تاخیر شارژ شدنش ، بیس رو فعال کنه و رله روشن بشه. پس خازن کارشو انجام نمیده.

راستی یه زحمتی دارم :
          قیمت این ترانزیستورا رو اگه تونستی یه سوال کن ( من تهرانی نیستم ) :

2SA1494
          2SC2922

ممنون :redface:
          سلام بر شما
          اون مدار محافظ درست شد مشکلش جابجا شدن پایه های بیس و کلکتور بود و تاخیر خوبی هم داره.
          در مورد ترانزیستور ها هم بروی چشم مسیرم که به جمهوری خورد برات قیمت میگیرم
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط claud
            این رله برای جریان بالا ضعیفه هااااااا.
            سلام
            claud جان یعنی به نظر شما این رله جواب گو نیست ؟
            به نظرت چه رله ای باید به جای این تهیه کنم ( مشخصاتش رو بگو )

دیدگاه

رله 12 ولت که از 3 - 4 آمپر کمتر نباشه
              وقتی تو نیستی
              نه باید ها...
              روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام دوستان من این دو تا از این مدار رو ساخته ام

این هم منبع تغذیه اش هست حالا باید برای هر آمپ یک تغذیه جداگانه بسازم ؟

با تشکر

دیدگاه

اگه ترانست قوی باشه میتونی یک خازن 4700uF دیگه با هرکدوم از اون دوتا موازی کنی ( نقشه منبع رو میگم )

فقط پل دیود باید قوی باشه ها ، از 10 آمپر کمتر نباشه .
                  من 35 آمپر فلزی پیشنهاد میکنم - چون خازنها لحظه ای شارژ میشن و ممکنه تا 20 آمپر هم بکشن !!

منظور از ترانس قوی یعنی 1 کیلو کمتر نباشه ، اگه ضعیفه ، بهتره دوتا بگیری و دوتا منبع بسازی.
                  وقتی تو نیستی
                  نه باید ها...
                  روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام ترانسم 24 سه سر خروجی 3 آمپر هست - پل دیودم 6 آمپر هست - میشه یک دونه دیگه مثل همون با پل 6 آمپر درست کنم ؟

دیدگاه

نگفتم ترانست چند آمپره ، گفتم وزنش چقدره ؟ من قدرت واقعی ترانس رو با توجه به وزن یا حجم بدست میارم.
                      مثلا 2 کیلو میشه ؟
                      وقتی تو نیستی
                      نه باید ها...
                      روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط claud
                        نگفتم ترانست چند آمپره ، گفتم وزنش چقدره ؟ من قدرت واقعی ترانس رو با توجه به وزن یا حجم بدست میارم.
                        مثلا 2 کیلو میشه ؟
                        وزنش یک کیلو و نیم هست

دیدگاه

خوب این یعنی 3 آمپر واقعی هست ، حالا میتونی از همین ترانس استفاده کنی فقط خازنهای منبع رو زیاد تر کن که گفتم ...

پل دیود 6 برای یک طبقه کم که هست ، ولی اشکال نداره بزار ( گفتم آمپلی جریان پیک لحظه ای میکشه و اگه پل دیود قویتر باشه هم افت ولتاژ کمتری داره و هم خنکتر هست )

فقط یه چیز مهم: برای این مدار یک جفت ترانزیستور گذاشتن . پس حتما باید اصل باشه و به یک هیت سینک خوب (کلفت) وصل بشه . اون هیت سینگای نازک ترانزیستورو میسوزونه ها !!
                          وقتی تو نیستی
                          نه باید ها...
                          روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط claud
                            فقط یه چیز مهم:[/color] برای این مدار یک جفت ترانزیستور گذاشتن . پس حتما باید اصل باشه و به یک هیت سینک خوب (کلفت) وصل بشه . اون هیت سینگای نازک ترانزیستورو میسوزونه ها !!
                            با سلام
                            از این آمپلی دو تا ساختم که یکیش خوب کار می کنه . وقتی که اون یکی رو به منبع تغذیه وصل کردم بهش ورودی دادم ( خروجی ام پی تری پلیر ) و مشکلی نداشت اما بعد از یک 5 دقیقه یهو از بلندگو صدای وزوز اومد که فهمیدم یکی از ترانزیستورها ( tip2955 ) سوخت :angry:که با تست هم مشخص شد اما tip3055 سالم بود این هم عکس مدار .
                            حالا نمی دونم هیت سینک نازکه ؟ اگر این طوره پس چرا اون یکی مدار خوب کار کرد ؟
                            با وجود اینکه خودم درس هم داشتم خیلی براش وقت گذاشتم که این هم شد نتیجش :cry:
                            دوستان اگر کسی ایده ای داره بیان کنه با تشکر

دیدگاه

شاید از اول کمی نشتی داشته یا خوب عایق نشده بوده
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                شاید از اول کمی نشتی داشته یا خوب عایق نشده بوده
                                اشک جان اولش امتحان کردم تارنزیستورها با بدنه اتصال نداشتند :cry:
                                راستش ناامید شدم از اینکه بتونم راهش بیاندازم :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X