اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

ممنون از پاسختون
    با 4تا ترانس 25ولت 4 آمپر نمیشه راش انداخت؟

دیدگاه

از نظر راه انداختن که با 12 ولت هم میشه راش انداخت ولی قدرتش کم میشه.

حالا اگه اون 4 تا ترانس 25ولت رو سری کنید که دوبل 50 ولت داشته باشین ولتاژ DC دوبل 65 میشه ولی چون 4 آمپر هست تو پیک اگه همه بلندگو ها تو یه لحظه با باس زیاد بکوبن انوقت تقریبآ از 4 تا آمپلیفایرتون در مجموع تقریبآ 280 وات قدرت صوتی دارین.

البته این حرف بدون در نظر گرفتن نقش خازن های تغذیه هست.

شما اول هر آمپی رو که مورد نظرتون هست .بسازین و با همون ترانسا تست کنید اگه جواب نداد ،اونوقت به فکر ترانس باشید.

چون اون لحظه ای که باس خیلی زیاده و لحظه ی پیک هست ولتاژ به خاطر افت جریان پایین بیاد، باس در لحظه ی ماکس به خرخر خفیفی تبدیل میشه

که نشان از ضعف تغذیه است. و این امر با قدرت بلندگو ها رابطه مستقیم داره .

اول ساخت و تست و در صورت کمبود تغذیه ،سپس افزایش قدرت تغذیه رو پیشنهاد میدم.
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

nnدرست میگه اول امپی که دارای توان مناسب برا باندات هست رو انتخاب کن وبساز بعد اگر با تغذیه مشکل پیدا کردی برو سراغ تغذیه...
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ممنون از شما
          رابطه ی خاصی بین توان باند و ساب وجود داره؟؟
          کار پری آمپ چی هستش؟همون کنترل ولوم و تریبل و باس هست یا چیزه دیگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
            من قیمت ترانس دوبل 50 ولت625 وات رو که پیشنهاد شروع ترانس از نظر آقای هولتون بود رو گفتم که حدود 80 تومنه!

av400 اگه 500 وات هم توان داشته باشه یعنی 500 وات تلف میکنه که ترانس 1 کیلو وات لازم داره؟

تو آمپهای پرقدرت ظرفیت خازن های تغذیه خیلی مهم اند مثلآ همین av400 برای اینکه حسابی بکوبه 120000 میکرو فاراد خازن نیاز داره.
            جناب nn ببین من نمیدونم نظر اقای هولتون چیه ولی تو دیتاشیت av400 نوشته دوبل 70 ولت 12.5 امپر که میشه 875ولت امپر که اگه بخوای از تمام توان امپلی استفاده کنی ترانست باید 15 امپر باشه که میشه 1050 ولت امپر که هزینش خیلی بیشتر از 150 تومن میشه و خیلی بزرگ البته قصد کل کل ندارم یه وقت ناراحت نشی

دیدگاه

خواهش میکنم ناراحتی چیه....

اگه ممکنه اون دیتاشیت رو برام بذارین.

درضمن یه سوال دارم واونم اینه که 70 ولت دوبل AC میشه 140 ولت که در 12.5 آمپر ضرب بشه میشه1680 وات!

و وقتیDC بشه میشه دوبل 90 ولت !! یعنی180 ولت!

و اگه آمپ حداقل حداقل 60 هم درصد بازدهی داشته باشه میشه 1000 وات خروجی ا¾! با چند تا ترانزیستور ماسفت؟؟؟؟؟؟؟

شایدم 1100 وات گرما تولید میکنه و 500 وات توان صوتی!

اون ترانس هم حداقل 1000 وات از برق شهر تو پیک مصرف میکنه که اونوقت با هر باس زدن نور چراغای خونه کم وزیاد باید بشه!!

دیدگاه

سهیل جان پری آمپلی فایر دامنه سیگنال صوتی رو که قراره وارد آمپ بشه تقویت میکنه تا آمپلیفایر بتونه با حداکثر قدرتش کار کنه.

تون کنترل ها معمولآ کار تقویت رو انجام نمیدن مگر اینکه مدارشون جوری طراحی شده باشه که کار تقویت رو به همراه کنترل باس و تریبل و... انجام بدن

انتخاب و استفاده از پری آمپلیفایر مناسب برای این آمپلی فایری که من مدارش رو گذاشتم لازمه. چون اگه نباشه قدرت نهایی آمپ رو نشون نمیده.

قدرت پری آمپ نیز باید مناسب باشه . چون اگه ورودی صدا رو زیادی تقویت کنه صدا به اصطلاع به اشباع میره و بااینکه مثلآ ولوم صدا پایینه ولی صدا با زور و خرخر و کیفیت کم شنیده میشه.

ولی من هنوز پری آمپ و تون کنترل مناسب سلیقه ام رو پیدا نکردم.

دیدگاه

دوتا پری آمپ پیدا کردم که هر دوشون تون کنترل هم دارند
                  خوبیشون اینکه استریو هستند
                  یه نگاهی بندازید ببینید کدومشون بهترند
                  http://www.free-circuit.com/stereo-p...it-with-tl072/
                  http://www.free-circuit.com/soundstr...-tone-circuit/
                  نظر خودم روی اون tl072 هستش
                  تاپیک ها رو که میخوندم متوجه شدم که برای ووفر باید یه فیلتر ساخته بشه،اگر در مورد اون هم یه توضیح بدید عالیه!
                  برای اتصال ووفر و باند ها به پری آمپ باید از میکسر استفاده بشه؟

دیدگاه

برای فیلتر اکتیو تو انجمن سرچ بزنین . یه چیزایی پیدا میشه

این مدارایی هم که گذاشتین ظاهرآ خوبن ولی من ترجیح میدم تست شده باشه.

دیدگاه

وجود کراس اور هم ضروریه؟؟
                      درباره ی فیلتر اکتیو چیزی دستگیرم نشد یکم توضیح میدید؟

دیدگاه

منظورم از فیلتر همون کراس اور هست . که در حقیقت یکی هست.

البته دو نوع فیلتر داریم .

نوع اکتیو شامل مدارات الکترونیکی (آی سی و ترانزیستور و....) هست که سر راه ورودی صدای آمپلیفایر قرار داره و کارایی بهتری داره(به نظر من)

نوع پسیو هم شامل قطعاتی مثل خازن وسلف و مقاومت هست که بین خروجی آمپ و بلندگو قرار میگیره.

فیلتر یا همون کراس اور ها به چند دسته تقسیم میشن HPFو LPFو... که HPF برای جداکردن فرکانسای متوسط و بالا برای توییتر و میدرنج هست و LPF برای فرکانس های پایین برای ساب ووفر

اگر از ساب ماشین قراره استفاده کنید باید فیلتر اکتیو باشه ولی برای بلندگو و ووفر های مجلسی (عروسی و مداحی و...) پسیو استفاده میشه
                        چون ساب ماشین با فرکانس های خیلی پایین کار میکنه،فیلتر پسیو خیلی خوب از پس این کار بر نمیاد(استفادش منطقی نیست)وتلفات قدرت داره.

از طرفی منطبق کردن فرکانس فیلتر های اکتیو با محدوده فرکانسهایی که ساب و... قابلیت پخش دارن یکم مشکله.

دیدگاه

دوستان دیگر هم لطف کنن راهنمایی کنن .

کدوم یکی از این تون کنترل ها بهتره؟چرا؟

من هم که چیز زیادی از الکترونیک سر در نمیارم، ممکنه کلی چیز اشتباه گفته باشم. دلتون به حال سهیل جان بسوزه که به حرفای من دل بسته. :icon_razz: :icon_razz:

من هم فردا درس و مدرسه و امتحان دارم که هیچ ربطی به الکترونیک نداشته و نداره!!!

دیدگاه

آقا مازیار از فیلتر زیر برای ساب استفاده کردند

میخوام بدونم کار اون ولوم ها چی هستش؟اگر از پری آمپ استفاده کنم که تون کنترل هم داشته باشه آیا لازمه
                            که باز ولوم هارو تنظیم کنم یا خیر؟

دیدگاه

احتمالآ برای تنظیم فرکانس خروجی برای کم یا زیاد کردن میزان بم بودن صداست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                                خواهش میکنم ناراحتی چیه....

اگه ممکنه اون دیتاشیت رو برام بذارین.

درضمن یه سوال دارم واونم اینه که 70 ولت دوبل AC میشه 140 ولت که در 12.5 آمپر ضرب بشه میشه1680 وات!

و وقتیDC بشه میشه دوبل 90 ولت !! یعنی180 ولت!

و اگه آمپ حداقل حداقل 60 هم درصد بازدهی داشته باشه میشه 1000 وات خروجی ا¾! با چند تا ترانزیستور ماسفت؟؟؟؟؟؟؟

شایدم 1100 وات گرما تولید میکنه و 500 وات توان صوتی!

اون ترانس هم حداقل 1000 وات از برق شهر تو پیک مصرف میکنه که اونوقت با هر باس زدن نور چراغای خونه کم وزیاد باید بشه!!
                                دیتاشیت تو امپلی مدار گسسته تو تاپیک av400 هست بعد وقتی میگن 12.5 یعنی هر سر 6.25 امپر که 70 در 12.5 میشه 875 یا 140 در 6.25 میشه 875 وات شما میدونی 400 وات واقعی یعنی چی استاد اشک به این امپلی 12 تا باند وصل کردن بدون هیچ مشکلی با قدرت تمام جواب داده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X