اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت آمپلی فایر

سلام
    من میخوام یه آمپلی فایر برای اسپیکر های کامپیوترم بسازم
    میخوام ولوم باس و تریبل از هم جدا باشند و آمپ قدرت زیادی داشته باشه،حداقل 300وات!
    در الکترونیک کمو بیش سررشته دارم
    نظر خودم av400 هستش ولی نمیدونم چجوری اونو استریوش کنم!!؟؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید!

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

اولا که اگه بخوای استریوش کنی باید 2 تا ازش بسازی بعد میدونی av400 ساختش چه هزینه ای داره خوده امپلی هیچ تغذیش رو می خوای چیکار کنی بغیر از اون محافظت رو چیکار میکنی برا باس و تریبل هم باید از تون کنترل استفاده کنی برا کامپیوتر هم یه امپلی با stk بساز کافیه

دیدگاه

سلام
      میتونی دو تا از اون مدار بسازی
      بعد میشه استریو :mrgreen:
      موفق باشی :nice:
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

دوست عزیز AV400رو دست کم نگیر برا خودش ...
        همینطور که دوستمون گفت بجز هزینه ساخت خودش هزینه تغذیه هم داره بعد ازاینها همه اینها مدار محافظ میمونه تازه باید کلی مواظب باشی تا باندات پخ پخ نشه :mrgreen:
        برا کامپیوتر میتونی از مدار دازلینگتونی که مازیار ساخته استفاده کنی کیفیت وقدرت خوبی هم داره..
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

متاسفانه من ایشون رو نمیشناسم اگر میشه یه لینکی از مدارشون بهم بدید!
          چون در آینده نزدیک میخوام بهش 2تا ووفر 12 اینچی وصل کنم باید آمپ قوی باشه

دیدگاه

سلاااااااااااام من اومدم :mrgreen:

اولا که دوستان گفتن برای کامپیوتر بهتره از stk استفاده کنی نظر من stk4432 یا stk4392 هردوتا استریو هستن که اولی دوتا 25 وات و دومی دوتا 15 وات که من خودم از دوتا 15 واته استفاده کردم کیفیتش معرکست حرف نداره بورد آمادشو میدن 8 تومن (اماده بگیری راحت تری )

برای دوتا ساب 12 اینچ هم میتونی از دوتا آمپلی دارلینگتون که هم خودم و هم دوستان زیادی تست کردن استفاده کنی من با همین آمپلی اومدم ساب کنوود12 اینچ مدل 3010 رو درایو کردم با تغذیه 30 دوبل هر سر 2.1 آمپر
            ولی به نظر من دوتا ساب 12 اینچ خیلی خیلی خیلی خیلی ......... زیاده همون یدونه صدای همسایه هارو در میاره

اینم لینکش و pcb رو هم گذاشتم هم بورد آمپلی و هم بورد تغذیه (البته قبلا pcb رو بزرگ طراحی کرده بودم ولی همین چند روز پیش اومدم pcb رو تغییر دادم و کوچیکش کردم و دوباره تو لینک زیر قرار دادم)

AV Maziton 100
            Render By Artlantis Studio
            [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

ترجیح میدم مداری که میخوام بسازم بدون آیسی باشه
              حالا یا با ترانزیستور یا ماسفت
              میشه یه آمپ قوی رو به دوتا اسپیکر وصل کنم؟یا حتما باید استریو باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                ترجیح میدم مداری که میخوام بسازم بدون آیسی باشه
                حالا یا با ترانزیستور یا ماسفت
                میشه یه آمپ قوی رو به دوتا اسپیکر وصل کنم؟یا حتما باید استریو باشه؟
                آخه عزیز دل آمپلی سری stk اصلا ایسی نیست oo: بلکه همون مدار گسسته (ترانزیستوری) هست منتها قطعات به صورت smd هستن
                که داخل یه پکیپ قرار گرفتن که میشه stk ببین داخلشون اینجوریه :

شدنش میشه ولی اسپیکرات چی هست ؟ مدلشو بگو یه عکسم بزار تا بهتر راهنماییت کنیم
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام میشه از اون بلندگو هایی که قراره براشون آمپلی فایر درست کنین عکس بذارین؟
                  دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

مازیار جان اگه اون STK برای خودتون هست حسابی مواظبش باش چون فکر کنم اصله!

مال من چینی بود و سیم های رابط چیپ ترانزیستورا و برد اونقدر نازک بود که خودم با چشم دیدم که هنگام اتصالی به جای اینکه فیوز 0.5 آمپری سر راه بلندگو بسوزه سیم چیپ سوخت :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

سهیل جان اگر درک خودتون رو از مفهوم 400 وات توان صوتی توضیح بدین ممنون میشم.

ماسفت هم در حقیقت ترانزیستوره ولی مواد سازنده اشو طراحیش فرق داره.

آمپلی فایر هایی که با آی سی هستند قدرتی دور و بر 20-30 وات و کمتر دارن مگر اینکه کلاس کاری به دیجیتال تغییر کنه. که فکر کنم آیسی های کلاس های دیجیتال کمیاب و گران باشن و تو حیطه ی قطعات SMD باشن.

در ضمن مداراتی که با آی سی هستن از نظر THD (اعوجاج صدا) میزان بالاتری دارن و کیفیتشون کمتر راضی کننده هست.

با این حساب STK برای شما میتونه مناسب باشه.

بستگی داره که بلندگوهاتون چی باشن.

از منبع تغذیه حرفی به میون نیاوردین . قراره بخرید یا دارید ؟

دیدگاه

دو تا ووفر 12 اینچی که اصلآ بحثش جداست. شما باید حتمآ براش آمپ جدا درست کنید. چون اگر کامپوننت ساب ووفر باشه (همینایی که تو ماشین وسینما خانگی ها استفاده میشه) به فیلتر اکتیو برای تفکیک و فیلتر کردن فرکانس نیاز داره و دیگه نمیشه بهش بلندگوی دیگه ای بزنید .چون یا پاره میشه یا سیم پیچش میزنه بیرون یا میسوزه
                      فیلتر های اکتیو هم از نظر هماهنگ کردن فرکانسشون با فرکانس های مناسب ووفر یه کم درد سر دارن.

من اگه جای شما بودم برای این بلندگوهایی که دارید یه آمپلیفایر مناسب میساختم و بعدش از کسب تجربه های خوب و شایدم بد ، اونوقت سراغ یه آمپ قوی برای ووفر و... میرفتم.
                      برای اطلاع بیشترتون عرض کنم قیمت ترانس مناسب av400 حداقل از 75 هزار تومن شروع میشه.
                      با 10 هزار تومنی هم صداش در میاد ولی دیگه av400نیست میشه av40
                      :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                        مازیار جان شماره اون STK رو چیه ؟
                        من چند سال پیش یه 4432 سوخته رو شکافتم، خیلی پیزوری تشریف داشت.

nn جان آی سی آمپلی با توان بیشتر از 100 وات هم داریم که صداش خیلی خوب و با کیفیته. مثلا STK4044/4048 که من از جفتشم دارم و استفاده کردم، عالی بودن. عیب STK فقط و فقط سوختنش تو اتصال کوتاهه وگرنه از یه پک که نصف ماسفتهای 240/9240 هم گرم نمیشه انتظارات زیادی نباید داشت.

سهیل جان دو تا ساب 12 اینچی برای خونه خیلی زیاده. مگه اینکه خونتون اندازه یه سوله یا سالن بسکتبال باشه. اما در هر حال هم مدار دارلینگتون و هم مدار 240/9240 میتونه سابتو خوب تکون بده.

دیدگاه

علم فردا جان شما استاد من هستید. منظورم از آیسی سری STKنبود.همین آیسی های متداولی که اسپیکر های سه تکه کامپیوتر و امثال اونا دارن بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                            علم فردا جان شما استاد من هستید. منظورم از آیسی سری STKنبود.همین آیسی های متداولی که اسپیکر های سه تکه کامپیوتر و امثال اونا دارن بود.
                            من قصد بدی از اون حرف نداشتم. باید طوری صحبت کنید که دوستان گمراه نشن.
                            ضمنا منو استاد خطاب نکن وگرنه ... :icon_razz:

دیدگاه

اگه منظورت 2030 که ساب 12 اینچی رو ناز هم نمیتونه بکنه این روزا باهاش گربه رو هم نمیشه رقصوند :mrgreen: :mrgreen:
                              من نظرم هنوز رو دارلینگتونه چون امتهانشو پس داده
                              اما اگر عجله نداری یکم صبر کنی این مدار استریو با ماسفت رو تست میکنم اینو بساز
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
                              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                              امروز رو کامل زندگی کن...
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...