دمت گرم داش مازیار اون امپلی رو که من اول گذاشتم هی میگی جولی گذاشت ه فقط اون کامل تر گذاشته که دسش درد نکنه دیگه بات قهرم :cry:
اون ptc هم فک کنم برا کنترل جریانه خروجیه
دمت گرم داش مازیار اون امپلی رو که من اول گذاشتم هی میگی جولی گذاشت ه فقط اون کامل تر گذاشته که دسش درد نکنه دیگه بات قهرم :cry:
دادا حالا چرا ناراحت میشی :mrgreen: جولی و مصطفی نداریم که هیچ فرقی نمیکنه همتون گلید @};-
فکر کنم اون ptc یه نوع محافظ باشه اگه خروجیش اتصال کنه جریان میره بالا و میاد مسیر خروجی رو میبنده . درسته ؟؟؟؟
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
فکر کنم منظور از PTC تو اون مدار همون فیوز قابل برگشت باشه که با عبور جریان از یه حد مجازی، مدار باز میشه. وگرنه PTC باید نزدیک قطعات حرارتزا قرار بگیره تا عملکردش توجیه بشه!
سلام Mostafa
چرا ناراحت میشی حالا :cry2:
این که گریه نداره
خوب اقای Mostafaجان گذاشتن این که ناراحتی نداره
حالا اشتی کنید :wow: باهم دوست باشیم :applause:
اصلا jooly دیگه کیه :NO:
موفق باشید
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
آقا رفتیم قطعاتو گرفتیم هم این و هم اون کلاس D تا حدااکثر تا 3 روز دیگه جوابشو میگم ..
راستی بجای bc557 از bc558 گرفتم فقط ولتاژ کاریش کمتره یه نگاهی به شماتیک اون آمپیله 3055 بندازین همونی که مصطفی جان بهمراه جولی جان گذاشتن :mrgreen: ببینین مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟ حداکثر ولتاژ کاریه bc558 زده 30 ولت .
راستی دوتا خازن بی پلار میخواست که نتونستم گیر بیارم . چجوری میشد دوتا خازنو بهم سری کرد تا بی پلار بشن ؟؟؟ فکر کنم منفیاشون باید سری میشد درسته ؟؟؟؟ :-?
AV Maziton 100
آقا رفتیم قطعاتو گرفتیم هم این و هم اون کلاس D تا حدااکثر تا 3 روز دیگه جوابشو میگم ..
راستی بجای bc557 از bc558 گرفتم فقط ولتاژ کاریش کمتره یه نگاهی به شماتیک اون آمپیله 3055 بندازین همونی که مصطفی جان بهمراه جولی جان گذاشتن :mrgreen: ببینین مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟ حداکثر ولتاژ کاریه bc558 زده 30 ولت .
راستی دوتا خازن بی پلار میخواست که نتونستم گیر بیارم . چجوری میشد دوتا خازنو بهم سری کرد تا بی پلار بشن ؟؟؟ فکر کنم منفیاشون باید سری میشد درسته ؟؟؟؟ :-?
فکر نمیکنم ایرادی پیش بیاد! ولی جاش 556 میگرفتی بهتر بود.
فکر نمیکنم ایرادی پیش بیاد! ولی جاش 556 میگرفتی بهتر بود.
پایه های مثبت دو تا خازن 100uF رو به هم وصل کن.
والّا اونقدر درگیر این mje350 شده بودم که هیچ جا نداشت دیگه بزورر پیدا کردم... :angry: به خاطر همین رفتم یجا 556 بگیرم گفت ندارم ولی 558 دارم که ولتاژش کمتره گفتم جهنّم ضرر بده بریم ...
AV Maziton 100
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
Power / Out Impedance Transformer Power Transf Elect. Capacitor
200w/4 Ω 2x36v 300w 2x10.000uF/80v
300w/4 Ω 2x44v 400w 2x15.000uF/80v
400w/4 Ω 2x49v 550w 2x20.000uF/100v
500w/4 Ω 2x54v 650w 2x20.000uF/100v
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
دکتر جون دستت درد نکنه عالی بودن ولی دیگه قطعاتو زدیم تو گوشش رفتیم که همونو بسازیم :mrgreen: بازم دمت گرم
نوکریم آقا مازیار
سلام مازیار
بالا خره تصمیم گرفتی
حالا کدوم رو می خوای بسازی؟؟؟
موفق باشی
سلام داداش لیلی زن بود یا مرد ؟؟ :-? داداش گفتم که قطعات اون امپلیه که (اوّل مصفی گذاشته بود و بعد جولی اومد کاملش رو گذاشت) :mrgreen: رو گرفتم میخوام بسازم ...
فردا که هیچ از پس فردا start .
AV Maziton 100
دیدگاه