اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با 2N3055 و MJ2955

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی فایر با 2N3055 و MJ2955

سلام بچه ها ببخشید که منم هی تاپیک جدید باز میکنم :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

بچه ها برام فرقی نمیکنه کدوم یکی از مدارای زیر رو بسازم هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که گفتم شاید شماها ها یکی از این مدارا رو ساخته باشین بنابراین اگه مشکلی داشت بگید :

یا اگه خودتون چیزی دارید هم بگید
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

پاسخ : آمپلی فایر با 2N3055 و MJ2955

سلام مازیار جان
    من هیچ کدوم از این ها رو نساختم
    من در اولین فرصت می خوام av400بسازم حالشو ببرم :applause:
    موفق باشی
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

oo:
      خسته نباشی جولی جون :read:
      oo:

:mrgreen:

راستی بچه ها چرا اون سومیه واسه تغذیه آمپلی اومده جفت 6 گذاشته ؟؟؟؟
      AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
        سلام بچه ها ببخشید که منم هی تاپیک جدید باز میکنم :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

بچه ها برام فرقی نمیکنه کدوم یکی از مدارای زیر رو بسازم هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که گفتم شاید شماها ها یکی از این مدارا رو ساخته باشین بنابراین اگه مشکلی داشت بگید :

یا اگه خودتون چیزی دارید هم بگید
        سلام
        به نظر من اولی بهتر و اصولی تر طرح شده.از TIP31/32 که نیمه قدرت محسوب میشن برای درایور ترانزیستورهای پاور استفاده کرده. میتونه جای ترانزیستورهای اولش از A733 یا همون BC556/7 خودمونم استفاده کنی.
        دومی هم بد نیست ولی به پای اولی نمیرسه، چون درایورش ضعیفه!
        سومی که بعید میدونم قدرت زیادی داشته باشه! چون تغذیه اصلیش، دوبل 6 ولته! بهش میخوره یه طرح آزمایشی برای نوعی تست خاص باشه و مصرف دیگه ای نداشته باشه.

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            این هم فایل اصلیش:
            http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali-elec1.persiangig.com/sc480.rar
            مازیار جان این بد نیست به لیست امپلی های که می خوای بسازی اضافه کنی
            رد خور نداره
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

این کیفیتش به امپ با ماسفت میرسه؟؟
              ما که تو همون موندیم!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                سلام
                به نظر من اولی بهتر و اصولی تر طرح شده.از TIP31/32 که نیمه قدرت محسوب میشن برای درایور ترانزیستورهای پاور استفاده کرده. میتونه جای ترانزیستورهای اولش از A733 یا همون BC556/7 خودمونم استفاده کنی.
                دومی هم بد نیست ولی به پای اولی نمیرسه، چون درایورش ضعیفه!
                سومی که بعید میدونم قدرت زیادی داشته باشه! چون تغذیه اصلیش، دوبل 6 ولته! بهش میخوره یه طرح آزمایشی برای نوعی تست خاص باشه و مصرف دیگه ای نداشته باشه.
                سلام چطوری علم فردا ؟؟؟ داداش دیگه تحویل نمیگیری ؟؟ خبریه ؟؟؟؟؟؟ :-? نکنه از من بدت میاد ؟؟؟ :-?

پس اگه از همون bc556 بجای a733 بزارم مشکلی پیش نمیاد درسته ؟؟؟ اون دیود زنر چی /؟ لازم نیست کم یا زیاد بشه ؟؟؟

نوشته اصلی توسط jooly
                این هم فایل اصلیش:
                http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali-elec1.persiangig.com/sc480.rar
                مازیار جان این بد نیست به لیست امپلی های که می خوای بسازی اضافه کنی
                رد خور نداره

به به ایول جولی جان دمت گرم دادا عجب چیزیه !!!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم بباید برم تو کار این یا اون اولیه

AV Maziton 100

دیدگاه

سلام مازیار جون
                  خدائیش این چندمین باریه که میخوای با 3055 آمپ بسازی؟
                  یکی دو تا طرح خیلی خوب بود اگه نیت کردی بگردم پیداشون کنم
                  این طرحی که دوستان گزاشتن هم خوب باید باشه،اصلا برای چه کاری میخوایش؟
                  راستش منم دوس دارم یه چند تا باند بزرگ بیارم و با یه آمپ خفن با این ترانزیستورای قابلمه ای
                  بفرستمشون رو هوا البته توی سالنی جایی...
                  یه اکوی درست حسابی هم سرش ببندم و صدامو ول کنم تا سالن بیاد پایین ... :rolleyes:
                  خوش بحال استاد اشک که از این نظر کمبودی ندارن ... :cry: :cry:
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

راستی مازیتون مبارک باشه ...
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                      سلام چطوری علم فردا ؟؟؟ داداش دیگه تحویل نمیگیری ؟؟ خبریه ؟؟؟؟؟؟ :-? نکنه از من بدت میاد ؟؟؟ :-?

پس اگه از همون bc556 بجای a733 بزارم مشکلی پیش نمیاد درسته ؟؟؟ اون دیود زنر چی /؟ لازم نیست کم یا زیاد بشه ؟؟؟
                      سلام
                      ای بابا این چه حرفیه!؟ مگه چیزی شده!؟ بی ادبی از من سر زده ؟

آره اشکالی نداره. دیود زنرو تغییر ندی بهتره. تو بازار هم گیر میاد! چون دو تا PNP اول مدار تفاضلی عمل میکنن. گاهی وقتا لازمه که تفاضلی ها ولتاژ رگوله داشته باشن تا جریانی که ازشون میگذره ثابت باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                        سلام مازیار جون
                        خدائیش این چندمین باریه که میخوای با 3055 آمپ بسازی؟
                        یکی دو تا طرح خیلی خوب بود اگه نیت کردی بگردم پیداشون کنم
                        این طرحی که دوستان گزاشتن هم خوب باید باشه،اصلا برای چه کاری میخوایش؟
                        راستش منم دوس دارم یه چند تا باند بزرگ بیارم و با یه آمپ خفن با این ترانزیستورای قابلمه ای
                        بفرستمشون رو هوا البته توی سالنی جایی...
                        یه اکوی درست حسابی هم سرش ببندم و صدامو ول کنم تا سالن بیاد پایین ... :rolleyes:
                        خوش بحال استاد اشک که از این نظر کمبودی ندارن ... :cry: :cry:
                        سلام 67 جون oo:

آخه تصمیم بزرگیه

برای کار خاصی نمیخوام فقط محض تفریح :mrgreen: واسه اکو همونی که استاد اشک گفته خوبه :agree:
                        نمیدونم چرا از این قابلمه ایا خوشم اومده :mrgreen: وقتی رو یه امپلی از این ترانزیستورا میبینی بعدش میگی عجب چیز خفنیه

یه سوال ::
                        فرض کنید 3 تا آمپلی با توان های مختلف 100 به بالا ساختیم حالا ما یه ترانس داریم که اگه خودشو بکشه 70 وات بده بیرون
                        خواستم بدونم زمانی که این ترانس 70 واتی رو به یه امپلی میزنیم ایا توان خروجیش برابر با اون یکی امپلی برابره یا نه ؟؟؟

مثلا من دارلینگتونه رو . ببخشید مازیتونه رو :mrgreen: با یه ترانس 80 واتی راه انداختم که خروجیش شده نصف ینی 40
                        حالا اگه همون ترانسو به این امپلیه که جولی گذاشته بزنیم باز هم توان خروجیش 40 وات میشه ؟ یا چون دو جفت ترانزیستور داره توانش بیشتر میشه ؟؟؟ :-? ~x(
                        AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                          راستی مازیتون مبارک باشه ...
                          داداش من نوکرتم قابلی نداره انشا الله یدونه با قابلمه بسازیم اسمشو بزاریم مازی 3055 یا مازی قابلمه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                          سلام
                          ای بابا این چه حرفیه!؟ مگه چیزی شده!؟ بی ادبی از من سر زده ؟

آره اشکالی نداره. دیود زنرو تغییر ندی بهتره. تو بازار هم گیر میاد! چون دو تا PNP اول مدار تفاضلی عمل میکنن. گاهی وقتا لازمه که تفاضلی ها ولتاژ رگوله داشته باشن تا جریانی که ازشون میگذره ثابت باشه .
                          سلام نه بابا همینطوری گفتم بی ادبی از دیوار سر بزنه ولی از دوستای گلم مثل شما عمراً سر بزنه :agree: @};-

AV Maziton 100

دیدگاه

مازیار این 3D مازیتونتون رو با چی درست کردی؟؟
                            خیلی خوشگل تشریف دارن!!

دیدگاه

سلام. من مشایه طرح اولی رو ساختم و قدرت و کیفیت خیلی خوبی داشت. ولی مداری که مصطفی جان قرار دادند به مراتب بهتر و البته پر هزینه تره. در مورد ترانس هم بستگی به راندمان مدار و اینکه آیا ولتاژ کاری لازم یکسانی دارند یا نه داره.
                              مثلاً اگر این ترانس رو به AV800 بزنی 40 واتم نمیده چون 90 ولت دوبل لازم داره.
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X