اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارشیو کلیه ای سی های TDA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارشیو کلیه ای سی های TDA

سلام
    مشکل فینگیلیش حل شد.
    و تشکر از دوستمون بابت معرفی سایت.

پایا رو میدونم داره ، قیمتش هم هفت هزار تومنه.
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

دوستان TDA2004 و TDA2005 در دیتاشیت نوشته تا 4 اهم بلندگو
      حالا من به 8 اهم وصل کردم پس از مدتی سوخته. چون قاعدتا 8 اهم فشار کمتری میاره و نباید بسوزه
      ممکنه از مرغوب نبودن آی سی باشه؟
      داستان 8 اهم چطور؟
      داداش زیادفکرتومشغول این نکن چین چی می فهمه اهم چیه.من خودم یادمه می خواستم باtda1562qامپلی بسازم 4تاازین خریدم هیچکدوم کارنکرددونه ایم 9تومن نگوچینین کلاکارخونش ایناروهمینجوری زده هنوزم ایسیارودارم اخرسررفتم یدونه دست دوم خریدم منتهااصلی بودقشنگ کارمی کرد.
      اولا من نمیدونم شما واقعا آمپلی 70 و 100 وات و غیره رو میخواهید چه کار بکنین آخه.
      اگه واقعا توی منزل میخواین استفاده بکنین به نظر من 10 وات هم بسه. فکر میکنین تلویزیون ته صداش که تازه گوش رو اذیت میکنه چن واته؟ بیشتر از ده وات نیست
      پس اگه توی خونه استفاده دارین(باز هم میگم توی خونه) یک آمپلی نهایتا 20 وات کافیه بلکه زیاد هم هست.
      من خودم با tda2005 یه 20 وات با بلندگوی ماشین(4اهم 22 وات) ساختم جرات نمیکنم صداشو تا آخر ببرم ازبس بلنده گوشم داشت کر میشد :eek:
      بیشتر افرادی که با آی سی هایی نظیر tda آمپ ساختن به جای عیب یابی تا صدای خرخر میده میندازن دور و کلی بد و بیرا نثار آمپ مجتمع میکنن در صورتی که فقط کافیه یه نویز گیری ساده انجام بدی یا فول شیلدش کنی تا بفهمین کیفیت و قدرت مناسبی داره. جالبه خودم برای بار اول با همین مشکل مواجه شدم و صدا واقعا مزخرف بود بعد فهمیدم که هیت سنگ هم باید به زمین مدار اتصال داشته باشه با این کار صدا خیلی واضح وشفاف شد.
      نکته بعد جریان تغذیه باید به اندازه کافی زیاد باشه مثلا برای 12ولت تقریبا 3آمپر کافیه تا قدرت کافی تولید بشه.
      این هم لینک مدار آمپ 20وات با tda2005 همراه با پی سی بی که خودم هم ساختم و راضی ام.
      http://www.eleccircuit.com/20watt-integrated-amplifier-by-tda2005/
      دقت کنید پی سی بی که سایت گذاشته یه کم بد جوره و برای چاپ باید برعکس بشه که من هم ویرایشش کردم هم قرینش کردم که دیگه مستقیم آماده چاپ باشه و اندازش هم اندازه واقعی هست.این لینک پی سی بی:
      http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=00bd203ff90a9c27e4598e7142576183
      زکات علم نشر دادن آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba elec
        اولا من نمیدونم شما واقعا آمپلی 70 و 100 وات و غیره رو میخواهید چه کار بکنین آخه.
        اگه واقعا توی منزل میخواین استفاده بکنین به نظر من 10 وات هم بسه. فکر میکنین تلویزیون ته صداش که تازه گوش رو اذیت میکنه چن واته؟ بیشتر از ده وات نیست
        پس اگه توی خونه استفاده دارین(باز هم میگم توی خونه) یک آمپلی نهایتا 20 وات کافیه بلکه زیاد هم هست.
        من خودم با tda2005 یه 20 وات با بلندگوی ماشین(4اهم 22 وات) ساختم جرات نمیکنم صداشو تا آخر ببرم ازبس بلنده گوشم داشت کر میشد :eek:
        بیشتر افرادی که با آی سی هایی نظیر tda آمپ ساختن به جای عیب یابی تا صدای خرخر میده میندازن دور و کلی بد و بیرا نثار آمپ مجتمع میکنن در صورتی که فقط کافیه یه نویز گیری ساده انجام بدی یا فول شیلدش کنی تا بفهمین کیفیت و قدرت مناسبی داره. جالبه خودم برای بار اول با همین مشکل مواجه شدم و صدا واقعا مزخرف بود بعد فهمیدم که هیت سنگ هم باید به زمین مدار اتصال داشته باشه با این کار صدا خیلی واضح وشفاف شد.
        نکته بعد جریان تغذیه باید به اندازه کافی زیاد باشه مثلا برای 12ولت تقریبا 3آمپر کافیه تا قدرت کافی تولید بشه.
        این هم لینک مدار آمپ 20وات با tda2005 همراه با پی سی بی که خودم هم ساختم و راضی ام.
        http://www.eleccircuit.com/20watt-integrated-amplifier-by-tda2005/
        دقت کنید پی سی بی که سایت گذاشته یه کم بد جوره و برای چاپ باید برعکس بشه که من هم ویرایشش کردم هم قرینش کردم که دیگه مستقیم آماده چاپ باشه و اندازش هم اندازه واقعی هست.این لینک پی سی بی:
        http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=00bd203ff90a9c27e4598e7142576183
        درود بر شما و سپاس از راهنمایی

دوست عزیز من میدونم چی میخوام
        در خانه یک فضای مخصوص دارم . یک چیزی شبیه کلاب که خصوصی هست و برای دور همی. بنابر این 100 وات هم کم هست :agree:
        کما اینکه پیش از این یک آمپلی فایر سونی 100 وات که با STK هست کار میکرد بیشتر وز وزک بود . البته برای این مقصود.
        یک فضای دیگر هم هست برای آهنگ خوب گوش دادن که با همون 10 وات کا راه میفته :agree:
        به هر حال خواستم بگم هر کسی هدفی را دنبال میکنه و میدونه چه کار میکنه.

باز هم از راهنمایی خوبتون سپاسگزارم بخصوص درباره هیتسینک

پیروز باشید
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام دوباره
          دیروز رفتم پایا LM3886 نداشت ، گفت تموم کردم :cry: .
          بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
            سلام دوباره
            دیروز رفتم پایا LM3886 نداشت ، گفت تموم کردم :cry: .
            درود

اسپیار هم نداره. ولی حتما دوباره وارد میکنن.
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

ای سی های TDAبا توان400Wداریم!.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AXNZ نمایش پست ها
                ای سی های TDAبا توان400Wداریم!.
                سلام بله که داریم
                TDA8953
                ایسی مذکور به صورت بریج 420 وات با 10 درصد thd میده
                ولی پی سی بی براش موجود نیست!
                اگر کسی از دوستان بتونه براش پی سی بی بزنه عالی میشه!
                موفق باشید

دیدگاه

سلام
                  بله طبق گفته دوستمون TDA8953 و TDA8954 هست که پی سی بی اصلا پیدا نکردم ولی یکی از دوستان توی یکی از تاپیکا ساخته بود اما فایلی نذاشته بود.
                  قیمت ای سی هم حدود ۲۳-۲۶ هزار تومنه. بریج ۴۲۰ و استریو دوتا ۲۱۰وات میده با دوبل ۴۱ولت.
                  من تجربه زیادی ندارم ولی اگه یکی از دوستان زحمت پی سی بی رو بکشه خیلی ممنونم میشم.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                    من یه آمپلی فایر با TDA7388 ساختم ( البته هنوز منتاژش نکردم ) می خواستم بدونم که اگر پایه های منفی خروجی به همدیگه وصل بشن مشکلی داره یا نه ..؟
                    چون رو کانکتور منفی ها همه بهم وصل شدن ( کانکتور از همین کانکتور های صدا پشت تلویزیون هست )

با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
                      سلام خدمت دوستان عزیز
                      من یه آمپلی فایر با TDA7388 ساختم ( البته هنوز منتاژش نکردم ) می خواستم بدونم که اگر پایه های منفی خروجی به همدیگه وصل بشن مشکلی داره یا نه ..؟
                      چون رو کانکتور منفی ها همه بهم وصل شدن ( کانکتور از همین کانکتور های صدا پشت تلویزیون هست )

با تشکر فراوان
                      سلام
                      هیچ وقت پایه های کانال هارو به هم وصل نکنید توی امپلی فایر هایی که واسه خروجی دوتا پین مخصوص داره نباید منفی های خروجی باهم یگی بشه
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javado008 نمایش پست ها
                        سلام
                        بله طبق گفته دوستمون TDA8953 و TDA8954 هست که پی سی بی اصلا پیدا نکردم ولی یکی از دوستان توی یکی از تاپیکا ساخته بود اما فایلی نذاشته بود.
                        قیمت ای سی هم حدود ۲۳-۲۶ هزار تومنه. بریج ۴۲۰ و استریو دوتا ۲۱۰وات میده با دوبل ۴۱ولت.
                        من تجربه زیادی ندارم ولی اگه یکی از دوستان زحمت پی سی بی رو بکشه خیلی ممنونم میشم.
                        اگه واقعا فورا شروع به ساختن میکنی من هم وقت میذارم برات توی التیوم طراحیش میکنم یک روز کار داره

دیدگاه

ممنون لطف میکنی.تو عید میخوام شروع کنم

دیدگاه

سلام دوستان عزیز .. من این آمپلی فایر TDA7388 رو ساختم ولی یه مشکل دارم ..که اونم اینه که در ورودی صدا یه ولوم دوبل 10 کیلو گذاشته بودم برای کم و زیاد کردن صدا ولی با کم و زیاد کردن صدا هیچ تغییری در صدا به وجود نمی اومد مقدار ولوم رو هم تغییر دادم و یه 100 کیلو گذاشتم ولی باز هم همون مشکل هست فقط یه تغییر جزئی در صدا ایجاد میشه و..
                            و یه مشکل دیگه هم اینه که بیس زیاد داره تا صدا که میخوام فیلتر هایی که جناب مهندس احمدی گذاشتن رو ببندم ببینم چی میشه .. اگه خواستین فایل PCB رو براتون می فرستم
                            اینم عکس هاش :

اون کانکتور های صدا رو هم که زمینشون یکی بود از هم جدا کردم ولی اونا هم انگار اتصالی دارن صدا قطع و وصل میشه سیم باند رو به خود فیبر لحیم کردم قطعی صدا نداشت ..

دیدگاه

کانکتور ها رو عوض کردم قطعی صدا حل شد و مدار فیلتر بالا گذر رو هم اضافه کردم ولی حالا به یه مشکل برخوردم که با کم و زیاد کردن ولوم صدا (که دوبل 100 کیلو هست) صداکم نمیشه یعنی خیلی جزئی تغییر میکنه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
                                کانکتور ها رو عوض کردم قطعی صدا حل شد و مدار فیلتر بالا گذر رو هم اضافه کردم ولی حالا به یه مشکل برخوردم که با کم و زیاد کردن ولوم صدا (که دوبل 100 کیلو هست) صداکم نمیشه یعنی خیلی جزئی تغییر میکنه!!
                                سلام
                                گراند ولوم رو وصل نکردی !!!
                                ولوم رو واسه هر کانال اینجوری ببندی:
                                ولوم گین باید 10 تا 20 کیلو باشه

یکی از پایه های کناری به گراند
                                یکی از پایه های کناری به منبع صوتی وپایه ی وسطی به امپلی فایر
                                موفق باشید
                                Proudly @real_ahmadi
                                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X