اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارشیو کلیه ای سی های TDA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارشیو کلیه ای سی های TDA

سلام به همگی
    یه تاپیک دیدم انتخاب اس تی کا همه عزیزا لطف کرده بودن ایسی هایی که باهاشون کار کردن ازشون شناخت دارن رو تو اون تاپیک در بارهش توضیح دادن و معرفی کردن
    لطفا آیسی های TDA یی رو که باهاشون کار کردین یا راجع بشون اطلاع دارین(موجود در بازار)رو معرفی کنید و نظرتون رو راجع بهش بگین تا یه ارشیو خوب داشته باشیم و از تجربه های هم استفاده کنیم
    دم همه پیشاپیش گرم :redface:
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

پاسخ : ارشیو کلیه ای سی های TDA

مثلا الان 100 وات استریو با کیفیت و tdh پایین چی داریم؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      مثلا الان 100 وات استریو با کیفیت و tdh پایین چی داریم؟
      درود داداش
      100 وات با کیفیت بالا و مونو میتونی tda7294 استفاده کنی ایسی خوبیه یک بار امتحان کنید
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

درسته این ای سی کیفیت و صدای خوبی داره ولی اگر اصلیشا پیدا کنی 70 چوق قیمتشه که اصلا به صرفه نیست
        به نظر من گسسته خیلی بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
          درسته این ای سی کیفیت و صدای خوبی داره ولی اگر اصلیشا پیدا کنی 70 چوق قیمتشه که اصلا به صرفه نیست
          به نظر من گسسته خیلی بهتره
          متاسفانه این جنسهای بدلی و چینی پدر مارو درآورده :cry2: آی سی TDA1557Q صد در صد چینی رو به اسم این که حتما اصلیه میفروشن دونه ای 25 هزارتومان
          به نظر من اگه آی سی TDA2005 هم اصل باشه و با یک مدار استاندارد بریج شده با بهترین قطعات ساخته بشه کیفیت و قدرت خیلی خوبی داره :agree:
          من TDA2005 اورجینال ساخت شرکتST که خرید 4سال پیش هست (قبل از فراگیر شدن جنسهای چینی) پک کامل دارم در سیستمهایی که میسازم استفاده میکنم.
          I Love Music

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominoaudio
            متاسفانه این جنسهای بدلی و چینی پدر مارو درآورده :cry2: آی سی TDA1557Q صد در صد چینی رو به اسم این که حتما اصلیه میفروشن دونه ای 25 هزارتومان
            به نظر من اگه آی سی TDA2005 هم اصل باشه و با یک مدار استاندارد بریج شده با بهترین قطعات ساخته بشه کیفیت و قدرت خیلی خوبی داره :agree:
            من TDA2005 اورجینال ساخت شرکتST که خرید 4سال پیش هست (قبل از فراگیر شدن جنسهای چینی) پک کامل دارم در سیستمهایی که میسازم استفاده میکنم.
            درود دادش
            کلا اکثر ای سی های 12 ولت thdبالایی دارند این 2005 هم thd 10% هست ولی توی ولم بالا این جوری میشه دیگه / توصیه من به دوستان تا میتونید دنبال امپ های تک تغذیه نرید چون کیفیت پایینی دارند اکثرشون
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

12 ولت TDA7388 اصلش 8000 خوبه
              TB2926HQ ساخت توشیبا که تو اکثر پخش های جی وی سی بکار میره 8000 تومن امروز و دوماه پیش(اصل ژاپن)
              دوبل هم 2050
              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ
              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
              ---------------------BMCELEC@-------------------
              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
              ---------------www.bmc-elec.com--------------
              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

اینجوری که بوش میاد انگار tda چیز پرقدرت و به درد بخور زیاد نداریم
                یکی رو که معرفی کردن و بچه ها گفتن 70 تومنه :surprised: !!!!
                100+100 وات استریو چیز خوشکیفیت و قیمت مناسب نداریم؟

دیدگاه

دوستان TDA2004 و TDA2005 در دیتاشیت نوشته تا 4 اهم بلندگو
                  حالا من به 8 اهم وصل کردم پس از مدتی سوخته. چون قاعدتا 8 اهم فشار کمتری میاره و نباید بسوزه
                  ممکنه از مرغوب نبودن آی سی باشه؟
                  داستان 8 اهم چطور؟
                  خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                    دوستان TDA2004 و TDA2005 در دیتاشیت نوشته تا 4 اهم بلندگو
                    حالا من به 8 اهم وصل کردم پس از مدتی سوخته. چون قاعدتا 8 اهم فشار کمتری میاره و نباید بسوزه
                    ممکنه از مرغوب نبودن آی سی باشه؟
                    داستان 8 اهم چطور؟
                    داداش زیادفکرتومشغول این نکن چین چی می فهمه اهم چیه.من خودم یادمه می خواستم باtda1562qامپلی بسازم 4تاازین خریدم هیچکدوم کارنکرددونه ایم 9تومن نگوچینین کلاکارخونش ایناروهمینجوری زده هنوزم ایسیارودارم اخرسررفتم یدونه دست دوم خریدم منتهااصلی بودقشنگ کارمی کرد.
                    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                      داداش زیادفکرتومشغول این نکن چین چی می فهمه اهم چیه.من خودم یادمه می خواستم باtda1562qامپلی بسازم 4تاازین خریدم هیچکدوم کارنکرددونه ایم 9تومن نگوچینین کلاکارخونش ایناروهمینجوری زده هنوزم ایسیارودارم اخرسررفتم یدونه دست دوم خریدم منتهااصلی بودقشنگ کارمی کرد.
                      آره اون قضیه رو یادمه داداشی با این حساب هیچی دیگه باید برم دنبال اورجینال. چون ار همه چی مطمئنم.

دیدگاه

من یه کیت از tda2030 ساختم که مزخرف ترین تجربه تو آمپلی فایر بود! :cry: :angry:
                        نه کیفیت نه قدرت!
                        شاید آی سی من چینی بود نمیدونم حالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_jy
                          من یه کیت از tda2030 ساختم که مزخرف ترین تجربه تو آمپلی فایر بود! :cry: :angry:
                          نه کیفیت نه قدرت!
                          شاید آی سی من چینی بود نمیدونم حالا!
                          شاید از آی سی بوده.
                          ولی من هر چی با 2030 ساختم عالی پاسخ داده

دیدگاه

پاسخ : ارشو کله ا س ها TDA

Salam ebteda ozr khahi be khatere Fingilish neveshtanam

%TDA7293 hodoude 80W seda ba THD 0.01
                            va TDA7294 hodoude 70W seda ba THD 0.01%

man 7293 ro pishnehad mikonam chon ghabelliat movazi sazi ro ham dare

gheymat ham dar paya 5700 toman hast va besarfast

amma LM3886 ha mishe peyda kard ke az TDA7293 ham behtare va ba keyfiat tar va ham ba Fidelity bishtar
                            بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

پاسخ : ارشو کله ا س ها TDA

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
                              Salam ebteda ozr khahi be khatere Fingilish neveshtanam
                              نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                              تا به حال چند باری شده که یه کاربری اومده و پستشو فینگیلیش نوشته و میگه که چون نمی تونه فارسی تایپ کنه این مشکل رو داره !
                              بعد از این این دوستان می تونند فارسی تایپ کنند ! چجور ؟ با رفتن به این سایت تایپ متنشون به صورت فینگیلیش و بعد تبلید اون به متن فارسی !
                              امیدوارم که دیگه بهونه ای نمونده باشه !
                              برای رفتن به سایت اینجا کلیک کنید

ta be hal chand bari shode ke karbari omade va postesho be sorat fingilish neveshte !va mige chon nemitone farsi tipe kone fingilish neveshte ! vali bade in mitonand bi hich moshkeli farsi benvisand ! chejor ?
                              ba raftan be in site va tipe matn fingilish va tabil on be matn farsi !
                              omidvaram ke dige bahoneyi namonde bashe !
                              baraye raftan be site inja klick ****d

タ ベ アル チャンッドバリ ショデ ケ カルバリ オマデ バ ポステショ ベ ソラットフィンヒリス ネベステ ! バ ミヘ チョン ネミトネ ファルシ ティペ コネ フィンヒリス ネベステ ! バリ バデ イン ミトナンッドビ イク モスケリ ファルシ ベンビサンッド! チェホル ?
                              バ ラフタン ベ イン シテ バ ティペ マトン フィンヒリス バ タビル オン ベ マトン ファルシ !
                              オミドバラム ケ ディヘ バオネジ ナモンデ バシェ !
                              バラジェ ラフタン ベ シテ インハ ックリック コニッド

ता बे अल चन्द बरि शोदे के कर्बरि ओमदे बा पोस्तेशो बे सोरत फ़िन्ख़िलिश नेबेशते ! बा मिख़े चोन नेमितोने फ़र्सि तिपे कोने फ़िन्ख़िलिश नेबेशते ! बलि बदे इन मितोनन्द बि इच मोशकेलि फ़र्सि बेन्बिसन्द ! चेख़ोर ?
                              बा रफ्तन बे इन सिते बा तिपे मत्न फ़िन्ख़िलिश बा तबिल ओन बे मत्न फ़र्सि !
                              ओमिद्बरम के दिख़े बओनेजि नमोन्दे बशे !
                              बरजे रफ्तन बे सिते इन्ख़ा क्लिक्क कोनिद
                              __________________________________________________ _____________________________________________
                              نوشته اصلی توسط javadnadimi026

amma LM3886 ha mishe peyda kard ke az TDA7293 ham behtare va ba keyfiat tar va ham ba Fidelity bishtar
                              کجا میشه گیرش آورد
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...