اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارشیو کلیه ای سی های TDA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارشیو کلیه ای سی های TDA

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام
    گراند ولوم رو وصل نکردی !!!
    ولوم رو واسه هر کانال اینجوری ببندی:
    ولوم گین باید 10 تا 20 کیلو باشه

یکی از پایه های کناری به گراند
    یکی از پایه های کناری به منبع صوتی وپایه ی وسطی به امپلی فایر
    موفق باشید

چرا چرا گراند رو وصل کردم و طبق فرمایش شما انجام دادم ولی هیچ تغییری به وجود نمیاد ..منبع صدا خروجی هدفون گوشی هست و با خروجی کامپیوتر هم امتحان کردم فقط با کم و زیاد کردن صدا از خود گوشی و یا خود PC ولوم صدا تغییر میکنه ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
      چرا چرا گراند رو وصل کردم و طبق فرمایش شما انجام دادم ولی هیچ تغییری به وجود نمیاد ..منبع صدا خروجی هدفون گوشی هست و با خروجی کامپیوتر هم امتحان کردم فقط با کم و زیاد کردن صدا از خود گوشی و یا خود PC ولوم صدا تغییر میکنه ..
      اشتباه می بندی گرنه باید صدارو کم و زیاد کنه چیزی نداره که قطعا اشتباه می بندی یه بار با دقت چیزی که نوشتم بخون دوباره انجام بده
      موفق باشی
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مطابق شکل زیر بستم .. چیز پیچیده ای نداره که اشتباه ببندم !!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        اشتباه می بندی گرنه باید صدارو کم و زیاد کنه چیزی نداره که قطعا اشتباه می بندی یه بار با دقت چیزی که نوشتم بخون دوباره انجام بده
        موفق باشی
        چشم یبار دیگه چک میکنم ..

دیدگاه

مطابق شکل زیر بستم .. چیز پیچیده ای نداره که اشتباه ببندم !!

چشم یبار دیگه چک میکنم ..
          درسته مدارت توی بستنش هم مطمئنی به همین طریقه؟
          فقط مقدار ولوم رو 10 یا 20 کیلو بزار تست کن گراند پخش کننده با امپلی فایر حتما باید یکی باشه هااا
          موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

گراند همشون یکی هستش الان دارم سیم بندی رو چک میکنم فقط یهوال دیگه .. بدنه آی سی رو به گراند وصل کنم ..؟!!

دیدگاه

گراند همشون یکی هستش الان دارم سیم بندی رو چک میکنم فقط یهوال دیگه .. بدنه آی سی رو به گراند وصل کنم ..؟!!
              نه نیازی نیست وصل کنی چون خودش به منفی وصل هست

اتصالات رو چک کن منتظرم
              موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چک کردم درست بستم ولی باند ها رو جدا جدا امتحان کردم صدای L کم میشه ولی R تغییری نمیکنه..!!

دیدگاه

چک کردم درست بستم ولی باند ها رو جدا جدا امتحان کردم صدای L کم میشه ولی R تغییری نمیکنه..!!
                  یعنی سیم های کانال های خروجی رو اشتباه بستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا قشنگ یه بار چک کن همه اتصالات رو احتمالا خروجیا رو هم اشتباه وصل کردی البته اینو بگم من ندیدم که بگم هااا فقط احتماله بهترین راه چک کردنه
                  موفق باشی
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اتصالات رو چک کردم ورودی آمپ همه چی درسته ولی چند تا مشکل دیگه هم اضافه شد .. کلا همه چی به هم خورده سیم بندی هم زیاد شده آدم قاطی میکنه
                    خروجی فیلتر پایین گذر رو به ورودی 2 تا کانال آمپ دادم ( به IN1 و IN3 وصل شده ) حالا وقتی یه باند 8 اهم 15 وات رو به خروجی IN3 وصل میکنم بیس داره ولی خیلی ضعیف و بهش آمپر متر وصل کردم دیدم در بازه 1 تا 10 میلی آمپر متغییر هست درحالی که صدا در حد اکثر قرار داشت هم ورودی و هم خود آمپ ..
                    خروجی کانال IN1 هم اصلا بیسی چیزی نداشت فقط وقتی وصلش میکردم یه صدایی میداد و روی همون صدا میموند منظورم از صدا همون صدایی هست که وقتی به باند + و - تغذیه رو مستقیم به باند وصل میکنیم صدا میده و 300 میلی آمپر جریان می کشید ..
                    تغذیه آداپتور 12 ولت 1 آمپر هست
                    این هم فایل هاش اولین مداری هست که با آلتیوم طراحی بخواطر مشکلاتش ببخشید :

.................................................. .................................................. ......................................
                    کانال IN3 بدون استفاده از فیلتر هم خروجیش به همین صورته انگار اتصال کوتاه شده به سیم بندی هم نگاه کردم باهم اتصال نداشتن درست بود.. میتونه مشکل از خود آی سی باشه ..؟!!
                    جدیدترین ویرایش توسط mahdi8; ۱۷:۴۹ ۱۳۹۶/۱۲/۲۵.

دیدگاه

اتصالات رو چک کردم ورودی آمپ همه چی درسته ولی چند تا مشکل دیگه هم اضافه شد .. کلا همه چی به هم خورده سیم بندی هم زیاد شده آدم قاطی میکنه
                      خروجی فیلتر پایین گذر رو به ورودی 2 تا کانال آمپ دادم ( به IN1 و IN3 وصل شده ) حالا وقتی یه باند 8 اهم 15 وات رو به خروجی IN3 وصل میکنم بیس داره ولی خیلی ضعیف و بهش آمپر متر وصل کردم دیدم در بازه 1 تا 10 میلی آمپر متغییر هست درحالی که صدا در حد اکثر قرار داشت هم ورودی و هم خود آمپ ..
                      خروجی کانال IN1 هم اصلا بیسی چیزی نداشت فقط وقتی وصلش میکردم یه صدایی میداد و روی همون صدا میموند منظورم از صدا همون صدایی هست که وقتی به باند + و - تغذیه رو مستقیم به باند وصل میکنیم صدا میده و 300 میلی آمپر جریان می کشید ..
                      تغذیه آداپتور 12 ولت 1 آمپر هست
                      این هم فایل هاش اولین مداری هست که با آلتیوم طراحی بخواطر مشکلاتش ببخشید :

.................................................. .................................................. ......................................
                      کانال IN3 بدون استفاده از فیلتر هم خروجیش به همین صورته انگار اتصال کوتاه شده به سیم بندی هم نگاه کردم باهم اتصال نداشتن درست بود.. میتونه مشکل از خود آی سی باشه ..؟!!
                      خروجی های ای سی رو تاحالا به هم وصل کردی؟؟؟

چرا 12 ولت 1 امپر؟؟؟
                      یه تغذیه حداقل 5 امپر میخواد این ای سی
                      به نظر من سیم بندی هارو از هم جدا کن از اول قشنگ دونه به دونه چک کن و وصل کن و وقتی از اتصالات درست مطمئن شدی یه تست بزن نتیجه رو بگو اگه اسی رو خروجیاشو اتصالی کردی یا . . . . ممکن هست سوخته باشه بعضی از کانال هاش ولی تست کن همه اتصالات قشنگ وصل باشن
                      فعلا رو بدون فیلتر بزن اول قشنگ از سلامت امپ مطمئن بشیم کلا چیز های اضافی رو حذف کن اول امپ رو تست کن بعدش یکی یکی اضافهکن و تست کن همه رو یه باره اضافه نکنی
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بله دو سه بار خروجی ها به هم خوردن البته لحضه ای ..
                        خروجی فیلتر پایین گذر رو که به ورودی های IN1 و IN3 وصل کرده بودم مشکل داشت .. گفتم بذار با یکیشون امتحان کنم IN1 رو جدا کردم خروجی IN3 درست شد و بیس داشت جریان هم 0.5 آمپر میکشید بعد که به ورودی IN1 اصلا چیزی نداده بودم به خروجیش باند رو وصل کردم بازم همون شد انگار اتصال کوتاه میکرد نور LED تغذیه کم میشد..!!
                        ولی هنوز نتونستم مشکل کم و زیاد کردن صدای خروجی کانال R رو حل کنم تمام سیم بندی هاش درسته ..
                        بدون فیلتر هم کانال IN1 همون مشکل رو داره ، کانال IN2 هم که خروجی R هستش صداش با ولوم کم نمیشه و کانال IN3 خوب کار میکنه و با ولومی که مدار فیلتر داره بیسش کم و زیاد میشه .. کانال IN4 هم که خروجی L هستش مشکلی نداره
                        به نظر من مشکل از آی سی هستش چون تمام اتصالات رو از نو وصل کردم و هیچ مشکلی نداره .. یه سوال دیگه کم بودن جریان منبع تغذیه میتونه همچین مشکل هایی رو ایجاد کنه ..؟!!
                        با تشکر فراوان

دیدگاه

بله دو سه بار خروجی ها به هم خوردن البته لحضه ای ..
                          خروجی فیلتر پایین گذر رو که به ورودی های IN1 و IN3 وصل کرده بودم مشکل داشت .. گفتم بذار با یکیشون امتحان کنم IN1 رو جدا کردم خروجی IN3 درست شد و بیس داشت جریان هم 0.5 آمپر میکشید بعد که به ورودی IN1 اصلا چیزی نداده بودم به خروجیش باند رو وصل کردم بازم همون شد انگار اتصال کوتاه میکرد نور LED تغذیه کم میشد..!!
                          ولی هنوز نتونستم مشکل کم و زیاد کردن صدای خروجی کانال R رو حل کنم تمام سیم بندی هاش درسته ..
                          بدون فیلتر هم کانال IN1 همون مشکل رو داره ، کانال IN2 هم که خروجی R هستش صداش با ولوم کم نمیشه و کانال IN3 خوب کار میکنه و با ولومی که مدار فیلتر داره بیسش کم و زیاد میشه .. کانال IN4 هم که خروجی L هستش مشکلی نداره
                          به نظر من مشکل از آی سی هستش چون تمام اتصالات رو از نو وصل کردم و هیچ مشکلی نداره .. یه سوال دیگه کم بودن جریان منبع تغذیه میتونه همچین مشکل هایی رو ایجاد کنه ..؟!!
                          با تشکر فراوان
                          کم بودن جریان تغذیه باعث افت توان و کیفیت خروجی میشه
                          ولی حل نشدن مشکل ولوم یکم عجیبه . . . .
                          بدرود

اقا من التیومو دیدم
                          رگولاتور واسه چی برا فن گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حذفش کن و یخازن 1000 یمکرو با فن موازی کن یه دیود هم سر راهش بزار
                          اون مقاومت های 47 کیلو واسه چیه سر راه ولوم؟؟؟؟
                          مقاومت و خازن پایه ی موت رو ذف کن
                          فقط پایه ی استند بای رو به مثبت تغذیه وصل کن
                          دلیل استفاده از فریت بید چیه؟؟اونم حذفش کن نیاز نیت
                          موفق باشی
                          جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۹:۲۱ ۱۳۹۶/۱۲/۲۵.
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شرمنده از سری کار های ناشیانس دیگه ببخشید .. چشم حتما
                            خیلی خیلی ممنونم

مقاومت 47 کیلو رو چون مقدار ولوم پایین بود گذاشتم اول ولوم 10 کیلو بسته بودم ..

اینو میخوام به ماشین ببندم ولی چون یعضی وقتا یه نویزی داره برای همین فریت گذاشتم بودنش یعنی مشکل ایجاد میکنه ..؟!!

دیدگاه

شرمنده از سری کار های ناشیانس دیگه ببخشید .. چشم حتما
                              خیلی خیلی ممنونم

مقاومت 47 کیلو رو چون مقدار ولوم پایین بود گذاشتم اول ولوم 10 کیلو بسته بودم ..

اینو میخوام به ماشین ببندم ولی چون یعضی وقتا یه نویزی داره برای همین فریت گذاشتم بودنش یعنی مشکل ایجاد میکنه ..؟!!
                              مقدار ولوم کم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              دادا اون 47 کیلو رو گذاشتی خوب معلومه هیچچ وقت صدا کم نمیشه چ ربطی داره اصلا ولوم گین باید 10 تا 20 کیلو باشه
                              فریت بید مشکلی ایجاد نمی کنه اونجا یه چیز اضافس
                              نویز رو با خازن و سلف باید گرفت
                              بعضی نویز ها هم از وایر شمع های ماشینه
                              موفق باشی
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون .. مشکل کم و زیاد نشدن صدا هم از ولوم بود .. پایه خود ولوم اتصالی داشت که با انبر دست فشار دادم درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X