اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه کامل شده] منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

نوشته اصلی توسط saeed.v
    دم شما داغ
    خوب اون مدار 700وات که میگی رو پارسال با 3525 ساختم
    الان یه مدار جمع و جورتر میخوام واسه led ,همین مداری که پیشنهاد دادی و عکسشو گذاشتی چجوریه بنظر خودت ؟ عملیه ؟ یا 3525 بهتره؟
    همون قسمتی رو که دورش خط کشیدم(3)و(2) حذف بشه و بجاش 2110 بذارم اوکی میشه ؟ فقط اون قسمت اپتو کوپلریشو مدارشو بهم میدی ؟
    بخش محافظش هم به نظر خودت کامله ؟ که همونو ببندم
    برای ترانسش هم با EI33 برای 250وات کافیه؟ نوع سیم پیچش,قطرسیم و تعداد دورشو چیکار کنم ؟
    بازم میگم خیلی ممنون واسه کمکت
    چه ولتاژ و جریانی لازم دارین؟ میخواین محدود کننده جریان هم داشته باشه؟
    بله میتونین 2110 رو بزارین ولی اگه اپتو نذارین ایزوله نمیشه. بخش محافظ هم خوبه ولی میشه تغییرش داد.
    ترانس بله کافیه از سرش زیاده.
    شرمنده من تا شاید حدود 1 هفته نیام انجمن الانم باید برم عجله دارم نمیتونم کامل توضیح بدم :bye فعلا :biggrin:
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      چه ولتاژ و جریانی لازم دارین؟ میخواین محدود کننده جریان هم داشته باشه؟
      بله میتونین 2110 رو بزارین ولی اگه اپتو نذارین ایزوله نمیشه. بخش محافظ هم خوبه ولی میشه تغییرش داد.
      ترانس بله کافیه از سرش زیاده.
      شرمنده من تا شاید حدود 1 هفته نیام انجمن الانم باید برم عجله دارم نمیتونم کامل توضیح بدم :bye فعلا :biggrin:
      کجا بابا ما تازه پیدات کردیم !
      24ولت 10امپر با محدودکننده
      خوب همون مداره اپتو رو میخواستم برام بذاری
      محافظ بنظرت بهترین حالتش چجوریه ؟

دیدگاه

برادر محسن تعطیلاتم تموم شد ها ! نیومدی هنوز ؟ بابا ما کلی کارت داریم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
          برادر محسن تعطیلاتم تموم شد ها ! نیومدی هنوز ؟ بابا ما کلی کارت داریم !
          آقا شرمنده من فراموش میکنم.
          اوکی سعید جان یه تاپیک دیگه میتونی بزنی. : ساخت منبع 24 ولت 10 آمپر با محدود کننده. اینجوری خیلی بهتره. :redface: بزار این تاپیک واسه آمپ بمونه
          :biggrin:
          برا اپتو گذاری کلکتور اپتو کپلر رو بزن به پایه رفرنس. امیتر رو بزن به پایه 1 یا 16 . اگه از 1 استفاده میکنی پایه 2 رو با یه تقسیم مقاومت برابر مثلا 2 تا 1 کیلو اهم. بین گراند و پایه رفرنس که 5 ولته ولتاژ 2.5 بزار روش.
          اون ور اپتو کپلر رو هم میتونی با زنر مناسب و مقاومت وصل کنی. در مورد مدار هم میتونی از همین نوع مدار که با ترانسپاتلسه استفاده کنی. مشکلی نیست خلاصه :biggrin:

اضافه شده در تاریخ :
          راستی دوستان کسانی که از IR2153 های بازار بی زارن میتونن ترانس پالس ببندن به این شیوه ای که تو تاپیک زیر توضیح دادم تعداد دور ترانسپالستون که ماکس دیوتیش 45 درصده رو رو هسته EE16 یا EE19 بپیچن و حالشو ببرن :biggrin: مدار درایور هم همون هست که ازش استفاده کردم. پایه 1 و 16 TL494 رو بدین به زمین. 2 و 15 رو بدین به پایه 14 (رفرنس) تا دیوتی بره رو ماکسیمم. پایه 3 رو هم بدین به رفرنس. سافت استارت هم برا مدارتون بزارین( پایه 4 رو با یه مقاومت 1 کیلو بدین به زمین و یه خازن 10 میکرو رو بردارین یه سرشو به 4 و یه سرشو به رفرنس). در مورد محافظ شات داون مدار هم فک کنم قبلا توضیح دادم.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=107356.msg696148#msg696148
          [hr]
          ترانزیستور های درایور رو هم میتونین BC639 و BC640 بزارن (برا مقاومت گیت های 15 اهم به بالا ) و برای 4.7 تا 15 هم از BD139 و BD140 و برای مقاومت های کمتر هم از TIP41 و TIP42 استفاده ببرین :biggrin: برای حالت اول به جای اون 4 تا مقاومت که 220 اهمه از 680 اهم استفاده کنین. حالت دوم 470 و حالت سوم هم 220 اهم .
          ازمدار درایور زیر استفاده کنین منتها مقاومت 27 اهمی رو نزارین. به جاش مقاومت قبل از گیت بزارین.
          یه مقاومت 470 اهم هم با هر یک از خروجی های ترانس پالستون موازی کنین.
          دو تا زنر 18 ولت رو با هم به صورت برعکس متوالی کنین و موازی کنین به گیت سورس. تمام شد رفت. خیلی راحت از دست 2153 خلاص میشین. ماسفت ها هم که بسوزن هیچی نمیشه :rolleyes: مدار اصلی سر جاشه. منتها مقاومت گیت رو مثلا 1 وات بزارین که احیانا ماسفت بسوزه مقاومت دود نشه :biggrin:
          http://uzzors2k.4hv.org/projectfiles/benchsmps1/15-48V%20SMPS%20Full.GIF
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

آقا توی پست اول گفتید 20 دور اولیه، بعد 2 تا 10 دور، بازم 20 دور باقی اولیه..یعنی اولیه میشه 40 دور....اما کنار نقشه pcb نوشته اولیه 20 دور...بالاخره چند دور بپیچیم؟
            گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود.......آدمی باشیم،مذهب هرچه بود

دیدگاه

سلام
              اگر بخوام در حدود چهارصد وات توان بگیرم سیم از چه نمره ای باید استفاده کنم ؟
              بعد هسته رو هم باید قوی تر بزارم یا همون کافیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjabbarfard نمایش پست ها
                سلام
                اگر بخوام در حدود چهارصد وات توان بگیرم سیم از چه نمره ای باید استفاده کنم ؟
                بعد هسته رو هم باید قوی تر بزارم یا همون کافیه ؟
                سلام محمدجان
                برای گرفتن توان بیشتر باید ماسفت هارو با نوع قویتر عوض کنی همچنین هسته قوی تر بزاری و سیم کلفت تر هم استفاده کنی
                شماره سیم با جریانی ک میخوای بکشی رابطه مستقیم داره سرچ کن تو گوگل جدول قطر سیم با توجه ب جریان رو برات میاره طبق اون قطر سیمتو مشخص کن البته اگه بتونی جدول مربوط ب قطر سیم با توجه ب جریان و فرکانس سویچینگ رو پیدا کنی خیلی بهتره
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پس اگه قطر سیم رو ضخیم تر بگیرم مشکلی پیش نمیاد خوبه ممنون بابت جوابتون

دیدگاه

پس اگه قطر سیم رو ضخیم تر بگیرم مشکلی پیش نمیاد خوبه ممنون بابت جوابتون
                    برای جریان بالاتر حتما باید سیم کلفت تر بشه البته اصولیش اینه ک ب خاظر اثر پوستی چند رشته سیم نازکتر رو ب هم بتابونید و با اون هسته رو بپیچید ولی اگه نتونستید مشکلی نیست فقط یه مقدار افتا ولتاژ بیشتر میشه البته نه زیاد
                    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

سلام به دوستان گرامی
                      من این مدارو ساختم طبق گفته اقا ارمین مدارو بدون ایسی زدم به برق لامپ روشن شد ترانس رو هم در میارم کما فی السابق لامپ رو شن میشه چند ثانیه که تو برق میمونه ماسفت ها داغ میشن به طوری که اگر از برق در نیارم ماسفت ها میسوزه
                      دوستان با تجربه راهنمایی کنین لطفا

دیدگاه

سلام به دوستان گرامی
                        من این مدارو ساختم طبق گفته اقا ارمین مدارو بدون ایسی زدم به برق لامپ روشن شد ترانس رو هم در میارم کما فی السابق لامپ رو شن میشه چند ثانیه که تو برق میمونه ماسفت ها داغ میشن به طوری که اگر از برق در نیارم ماسفت ها میسوزه
                        دوستان با تجربه راهنمایی کنین لطفا
                        اگر مدار کار نکرد و هر بار لامپ روشن شد چه کار باید کرد؟
                        اول از سلامت ایسی و ماسفتا مطمعن بشید
                        ولتاژ پایه 1 و 4 رو بگیرید باید حوالی 15 باشه
                        ترانسی که پیچیدید رو از مدار در بیارید و بدون ترانس مدارو تست کنید (نباید مشکلی در مدار باشه بدون ترانس)
                        قسمت ترانس به بعد رو رو pcb چک کنید که اتصال کوتاهی چیزی نداشته باشید
                        دیودارو چک کنید دیودای خروجی زود میسوزند
                        پل دیود رو هم چک کنید اونم زود میسوزه
                        سعی کنید هر عامل اتصال کوتاه در قسمت بعد از ترانس در مدار ور کنترل کنید حتی رگلاتور ها رو
                        اگر از سلامت برد و قطعات مطمعن شدید مشکل در ترانس هست! من شخصا اولین بار که ترانسو پیچیدم با اینکه دوستان کلی با عکس و... توصیح داده بودن ولی بازم 4 بار مجبور شدم ترانسو بپیچم تا مدار کار کنه!

شما ایسی نو بنداز رو مدار دیود متصل به پایه 1 و 8 ایسی رو عوض کنید و همچنین خازن متصل به پایه 6 و 8 رو تعویض کنید از سلامت پل دیود مطمعن بشید حتما!! بعدایسی رو بزار تو سوکت بدون ترانس مدارو بزن ب برق ببین ایا چراغ روشن میشه یا نه اگه روشن نشد یعنی مدار سالمه هسته رو بزن رو برد بزن تو برق اگه لامپ روشن شد یعنی مشکل از ترانسه

دیدگاه

پاسخ : [پروژه کامل شده] منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

پ.خ دیگه چیه

پیام مدیر: پ.خ مخفف پیام خصوصی هست
                          جدیدترین ویرایش توسط armin_gera; ۲۳:۴۵ ۱۳۹۵/۱۱/۰۷.

دیدگاه

با عرض خسته نباشید بابت زحماتتون .نمیشه نمونه مشابه این ترانس رو به صورت آماده گیر آورد.من تو پیچیدن ترانس واقعا بدشانسم تا بحال نتوستم درست وحستبی جواب بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط o-gh-j نمایش پست ها
                              با عرض خسته نباشید بابت زحماتتون .نمیشه نمونه مشابه این ترانس رو به صورت آماده گیر آورد.من تو پیچیدن ترانس واقعا بدشانسم تا بحال نتوستم درست وحستبی جواب بگیرم
                              میتونید بدید ترانس پیچ براتون بپیچه

دیدگاه

سلام یه سوال اگه دقیقا مدار سایت رو بسازیم و اون رگولاتور ای سی اسیلاتور رو نسازیم اصلا کار نمیده؟ علت این کار چی بوده؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X