پاسخ : منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS
حرفتو قبول دارم ارمین جان هر حرفی بی سند و مدرک بدرد نمیخوره و نمیشه قبول کرد. به هر حال منبع من که مشکلی نداره و نویزی ندارم روی امپ. (یکی از مهمترین دلایل نذاشتن سلف خروجی نداشتن جا روی PCB بود که اگه میخواستم سلف بزارم همه اندازه هام بهم میریخت!)
منم اسکوپ ندارم خیلی مکافات و سخته اینجوری... دقیقا مثل وقتی میمونه که چشم بسته کار کنی :sad:
به قول استاد کی نژاد اسکوپ برای یه الکترونیکی از نون شبم واجب تره...
حالا از این مدار بگذریم من خیلی چیزا یاد گرفتم و کار تو حوضه سوییچینگ رو دوست داشتم. الان خیلی دوست دارم یه منبع با توان حدود 1 کیلووات بسازم که کامل تر از این مدار باشه و پیشرفته تر
فعلا دارم تو نت فارسی و انگلیسی میگردم و مطالعه میکنم یکم که داستان دستم اومد برای منبع جدید استارت میزنم...
کاش دوستان علاقه مند و اساتید سوییچینگ کمک کنن...
نوشته اصلی توسط armin_gera
کاشکی منم اسیلوسکوب داشتم اینجوری میتونستم توبحثتون شرکت کنم درضمن هرچی حرف وحدیث هستش بایستی بامدرک روبشه همچین الکیم نیست.
به قول استاد کی نژاد اسکوپ برای یه الکترونیکی از نون شبم واجب تره...
حالا از این مدار بگذریم من خیلی چیزا یاد گرفتم و کار تو حوضه سوییچینگ رو دوست داشتم. الان خیلی دوست دارم یه منبع با توان حدود 1 کیلووات بسازم که کامل تر از این مدار باشه و پیشرفته تر
فعلا دارم تو نت فارسی و انگلیسی میگردم و مطالعه میکنم یکم که داستان دستم اومد برای منبع جدید استارت میزنم...
کاش دوستان علاقه مند و اساتید سوییچینگ کمک کنن...
دیدگاه