اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه کامل شده] منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

نوشته اصلی توسط armin_gera
    والا این حرف همچین علمی به نظر نمیاد!
    تو با فیدبک هم فرکانزرس داریم تو بدون فیدبک هم فرکانس داریم فک نمیکنم فرقی بکنه
    من نویزی که داشتم رو بلندگوهارو اول با اسکوپ فرکانسش نویز خروجی تغذیه رو میخونم بعد برا این فرکانس یه فیلتر پایین گزر با سلف و خازن میسازم
    ول کن با تجربه ها چی میگن نمیگم اشتباهه ولی خوب عقلم قد نمیده علمی باشه این حرف
    حرفتو قبول دارم ارمین جان هر حرفی بی سند و مدرک بدرد نمیخوره و نمیشه قبول کرد. به هر حال منبع من که مشکلی نداره و نویزی ندارم روی امپ. (یکی از مهمترین دلایل نذاشتن سلف خروجی نداشتن جا روی PCB بود که اگه میخواستم سلف بزارم همه اندازه هام بهم میریخت!)
    کاشکی منم اسیلوسکوب داشتم اینجوری میتونستم توبحثتون شرکت کنم درضمن هرچی حرف وحدیث هستش بایستی بامدرک روبشه همچین الکیم نیست.
    منم اسکوپ ندارم خیلی مکافات و سخته اینجوری... دقیقا مثل وقتی میمونه که چشم بسته کار کنی :sad:
    به قول استاد کی نژاد اسکوپ برای یه الکترونیکی از نون شبم واجب تره...

حالا از این مدار بگذریم من خیلی چیزا یاد گرفتم و کار تو حوضه سوییچینگ رو دوست داشتم. الان خیلی دوست دارم یه منبع با توان حدود 1 کیلووات بسازم که کامل تر از این مدار باشه و پیشرفته تر
    فعلا دارم تو نت فارسی و انگلیسی میگردم و مطالعه میکنم یکم که داستان دستم اومد برای منبع جدید استارت میزنم...
    کاش دوستان علاقه مند و اساتید سوییچینگ کمک کنن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      حرفتو قبول دارم ارمین جان هر حرفی بی سند و مدرک بدرد نمیخوره و نمیشه قبول کرد. به هر حال منبع من که مشکلی نداره و نویزی ندارم روی امپ. (یکی از مهمترین دلایل نذاشتن سلف خروجی نداشتن جا روی PCB بود که اگه میخواستم سلف بزارم همه اندازه هام بهم میریخت!)منم اسکوپ ندارم خیلی مکافات و سخته اینجوری... دقیقا مثل وقتی میمونه که چشم بسته کار کنی :sad:
      به قول استاد کی نژاد اسکوپ برای یه الکترونیکی از نون شبم واجب تره...

حالا از این مدار بگذریم من خیلی چیزا یاد گرفتم و کار تو حوضه سوییچینگ رو دوست داشتم. الان خیلی دوست دارم یه منبع با توان حدود 1 کیلووات بسازم که کامل تر از این مدار باشه و پیشرفته تر
      فعلا دارم تو نت فارسی و انگلیسی میگردم و مطالعه میکنم یکم که داستان دستم اومد برای منبع جدید استارت میزنم...
      کاش دوستان علاقه مند و اساتید سوییچینگ کمک کنن...
      اره دیدم رو pcb جا برا سلف نداشتی و حد زدم به خاطر کمبود جا سلفو بیخیال شدی
      من محدود کننده جریانو حذف کردم جاش سلف گذاشتم :-))
      والا محدود کننده ولتاژ رو بیشتر برا این حذف کردم چون حوصله دنگ و فنگ ترانس سنس جریان رو نداشتم, ترانس ct رو چطوری باید پیچید؟

اره اگه اون حرف یه منیعی چیزی داشت که ادم بره بخونه دلیلشو بفهمه قابل قبولتر بود ولی خوب من تو همه سویچینگا با سلف و خازن نویزو فیلتر میکنم و تو این سویچینگ هم چون برا امپ بود ترجیه دادم سلف رو بزارم

اره والا بدون اسکپ واقعا مثل این میمونه که داریم چشم بسته کار میکنیم برای تست باید شانسی بریم جلو یا ماسفتا و ایسی میسوزن یا کار میکنن!! اگه اسکوپ داشتم خیلی از لحاظ اقتصادی جلوتر میوفتادم و اینهمه قطعه نمیسوزوندم!!

1 کیلو وات فک کنم یه دونه منبع 900 وات داریم تو انجمن که تو 320volt هم هستش نمیدونم دیدی یا نه ولی مدار خوبیه با 3525 هم هست
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

من یه تاپیک ساخت اسکوپ زدم اگه خواستین بیاین سر بزنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105118.0
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

میگم بیاین یه تاپیک بزنیم ساخت سوئیچینگ حالا1000وات یاکمتریابیشترهرکی مدارداره روکنه یکیشوانتخاب کنیم واسه ساخت اینجوری بهتربه نتیجه میرسیم.
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
            میگم بیاین یه تاپیک بزنیم ساخت سوئیچینگ حالا1000وات یاکمتریابیشترهرکی مدارداره روکنه یکیشوانتخاب کنیم واسه ساخت اینجوری بهتربه نتیجه میرسیم.
            اگه فکر میکنی کسی بیاد مدار پیشنها بده باید یه 100 سالی ثبر کنی چون تو انجمن منابع تغذیه خیلی خیلی کم مدار پیشنهاد میدن و بهتر اینه که ادم خودش بگرده دنبال مدار

برای مدار هم چندتا بالای 700 وات داریم که با یه کم تقویت میشه راحت ازشون 1000 وات گرفت

کل سویچینگ یه چیز سادست و قدرت قطعات وات خروجی رو تایین میکنه

دیدگاه

درسته انجمن منابع تغذیه یخورده تواین زمینه فعالیتش کمه این پیشنهادم واسه این بودچون خیلیادنبال همچین مدارین هم دوستان قسمت مدارات صوتی ازاین مداربهره میبرندهم اینکه به تجربمون اضافه میشه وگرنه ماخودمون یه 400واتشوبسازیم راحت میتونیم اکثرامپلی هاروباهاش رابندازیم.

دیدگاه

درسته انجمن منابع تغذیه یخورده تواین زمینه فعالیتش کمه این پیشنهادم واسه این بودچون خیلیادنبال همچین مدارین هم دوستان قسمت مدارات صوتی ازاین مداربهره میبرندهم اینکه به تجربمون اضافه میشه وگرنه ماخودمون یه 400واتشوبسازیم راحت میتونیم اکثرامپلی هاروباهاش رابندازیم.
                من برای ساختن همون مدار 700 الی 900 واتی رو مناسب میدونم که تاپیکش هست تو سایت 320volt هم هست کلا فایلا و همه چیش امادست من خودم به همچین توانی نیازداشته باشم میرم سراغ اون مدار چون مدار امادست
                اگه میخوای بسازیش یه تاپیک بزن مراحل ساختتو بزار توش

دیدگاه

مدار توان بالاتر هست. مثالش همون 700 و 800 و 900 واتی که خودم براش تاپیک زدم و حدود 60% PCB اش رو هم کشیدمو بعد ولش کردم و اومدم سراغ همین مدار. اون مدار خوبیه اما بهینه نیست زیاد
                  همچنین ارمین راست گفت تو این انجمن متاسفانه اساتید سوییچینگ خیلی کم به کسانی که علاقه به فعالیت تو این زمینه دارن کمک میکن... غیر از جناب منتظری و چند نفر دیگه بقیه حتی اگه پیام خصوصی هم بشون بدین به سختی جواب میدن :NO: باعث تاسفه واقعا... من اوایل که اومده بودم توی این فروم برای یادگیری ساخت امپ اومدم بعدش که راه افتادم اکثر بقیه پست هام برای کمک به بقیه بود و به اشتراک گذاشتن ساخته هام مثل اون LC متر و امپ و محافظ جریان و کلید لمسی و سویچینگ و...
                  به امید تاپیک زدن و منتظر مدار موندن نشین که وقت تلف کردنه محضه. اول مطالعه و تحقیق کنید بعد که مثلا روی یه مداری نظرتون مثبت بود تاپیک بزنین تا اساتید سوییچینگ ابهامات و سوالاتو جواب بدن. خودمم دارم همینکارو میکنم

دیدگاه

سلام
                    یه هسته ازبردتلویزیون دوودرآوردم روش زدهtsm-5345b6 ba 1c 124تواینترنت زدم سرویس منوال تلویزیون اومدولی خیلی خره واسه خودش حالامی خوام توپی سی بی تغییراتی بدم توپروتئوس چطورمیشه فهمیداندازه دوتاپایه هسته چقدره؟

دیدگاه

اندازه هسته روتوعکس نوشتم تقریبا500وات میشه ازش گرفت.
                      http://s4.picofile.com/file/8172523634/ramka_8090.jpg

دیدگاه

سلام
                        یه هسته ازبردتلویزیون دوودرآوردم روش زدهtsm-5345b6 ba 1c 124تواینترنت زدم سرویس منوال تلویزیون اومدولی خیلی خره واسه خودش حالامی خوام توپی سی بی تغییراتی بدم توپروتئوس چطورمیشه فهمیداندازه دوتاپایه هسته چقدره؟
                        یه ایکون هست که یه خطه و دو طرفش فلش داره با اون میتونی

دیدگاه

داداش هسته رو همینطوری نمیشه سایزش رو تغییر داد باید مقدار دور دوباره محاسبه بشه تا مدار از حالت بهینه ی طراحی شده خارج نشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            داداش هسته رو همینطوری نمیشه سایزش رو تغییر داد باید مقدار دور دوباره محاسبه بشه تا مدار از حالت بهینه ی طراحی شده خارج نشه
                            به آقامهدی خوش اومدی عزیز
                            خوب ازنومحاسبه می کنیم شماکه باشین همه چی درست میشه.
                            بدبختی اینه که هسته رونمی دونم مدلش چیه.

دیدگاه

بدبختی اینه که هسته رونمی دونم مدلش چیه.
                              همه ابعاد اون رو اندازه گیری کنید. ببینید با کدوم یک از این هسته هایی که تو فایل زیر که پلود کردم هست میخونه.
                              http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=0e1d3b94e079c7ecff6f357014555736
                              در ضمن هسته هایی که تو تلویزیون هست فلایبک هستند و رو لگ وسط هسته گپ تراشیده شده و به درد هافبریچ نمیخوره. اگه بازش بکنید میبینید که ذاتا گپ داره
                              مثل این نمونه
                              http://s1.xum.ir/2015/02/22/DSC_0360.jpg
                              http://s1.xum.ir/2015/02/22/DSC_0359bd3a5.jpg
                              بعد با استفاده از نرم افزار روسی که تو انجمن بچه ها گذاشته بودن مشخصات رو وارد میکنید و تعداد دور هارو به دست میارین. :biggrin: تمام :biggrin:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94795.msg595610#msg595610
                              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

منظورت قسمت وسطشونه که ازهم فاصله دارن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...