اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر در درایور LED SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

علیک سلام
    من دلیل بی پاسخ بودن سئوال رو عرض کردم و فرهنگ سئوال پرسیدن رو برا دیگران جا انداختم ! جوابم شما فکر کن میدونستم نخواستم بدم یا نمیدونستم ! بشما چه ربطی داره که رو من بقصد حمله ریپلای زدید؟فکر نمیکردم باید قبلش از شما اجازه بگیرم!
    طرف 5 سال پیش سئوال کرده اما کامنتهای پائینش رو ندیدی که چه وقت ارسال شده؟ 1404 و 1403 ? اونها هم لابد نباید کامنت میدادن از نظر شما ..
    شما بنوعی قبل از ارسال پاسخی که بنظرتان صحیح است با کوبیدن من سعی در بالا نشان دادن خود دارید (Self promote) و اگر اینجا قوانین داشت قطعا اخطار میگرفتید بابت اینکار غیر اخلاقی ... نکنید اینکار را خوب نیست برادر اکر جوابی دارید بفرمائید در غیر اینصورت روی کسی با قصد حمله ریپلای نکنید.
    من بهیچ وجه قصد بالا نشون دادن خودمو نداشتمو ندارم.فردای همون روزم پایین کامنتم تا حدودی حرف شمارو تائید کردم.
    بله حق با شماست به من ربطی نداره شما بلدی یا نه ، اینکه دلت میخاد یا نمیخاد جواب بدی ، ولی اخوی من به شما انتقاد کردم و بعیدم میدونم به خطا بوده باشه چون از جواب شما و لحن پاسخت مشخصه انتقاد من درست بوده…حالا اصلا من به خطا روی کامنت شما ریپلای دادم ، چرا اینقدر عصبانی میشی؟؟ دوست نداشتی جواب طرفو بدی ایرادی هم نداره ولی من فقط به شما حرفی رو زدم که قاعده‌ی این فروم‌هاست.اینکه منو ایگنور کنن یا تذکر بدن یا تهدید میکنی فلان باید بشه بهمان بشه؛ خب بکنن مگه مهمه؟ من نظرمو درباره کامنت شما که در جواب عزیزی مطلبی بیان کرده بودی رو دادم. بعیده مخالفه با قوانین این سایت باشه. نه توهینی بهت کردم نه حرف زشتی توی کامنتم هست.بیخود جوگیر نشو دوست عزیز
    حالا میگی به کسی ربطی نداشته که جواب طرفو بدی یا ندی خب بله ربطی نداره حق با شماست، الان اوکی شدی؟
    میخای دوباره هم ازت عذرخواهی کنم؟ ببخشید روی کامنت شما ریپلای کردم. امیدوارم دلخوریت رفع شده باشه.
    بابت اینچیزا خودتو عصبانی نکن.
    بازم من ازت عذر میخام باعث ناراحتیت شدم.
    یاحق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
      منظور تو منظور شده هم وزن شیر تو شیر! با متن ساده تو دنیای سایبری همش دعوا راه میافته و سوء تفاوت! مثلا من یه چیزی نوشتم یه چیز دیگه جواب میگیرم یا یکی ازم انتقاد میکنه با هر نظر خودش درست یا غلط و درست یا غلط بهم بر میخوره یا دچار پارادوکس میشم یا میگم چه ربطی داشت یا مگه تو مدیری یا مثلا اینجا محکمست، بی خیال این یه فروم مونده از تاریخ هنوز هم داره کار میکنه بریز بپاش مثل همین اسپمرهایی که آزادانه میان و میرن و ما کاربران وظیفه شناس هم زودی گزارششون میکنیم آی اومد بک لینک و تبلیغات گذاشت رفت! اعصابتون رو روی مباحث مهمتر بزارید دوریال علمتون بیشتر بشه یا چیزی به بقیه بیشتر یاد بدید حالا اگه بحث انحرافی هم پیش اومد سعی کنیم ignore کنیم بره حداکثر یه تلنگر بزنیم و دیگه کشش ندیم. کاش خودم هم گیر نیافتم تو این مسائل بی حاصل. قدیما که دوران طلایی فرومها بود هر کس میامد فروم میزد هر کسی هم ممکن بود بیاد چیزی بگه مثلا چقدر به پیامهای من گیر میدادن که چرا بخشهاییش رو bold‌میکنی ما چش و چارمون در اومد یا مانیتورمون درست نشون نمیده~!! میگفتم خوب چیکار کنم واسه چشاتون که در نیاد و بعد جنگ و جدلی داشتیم همش برق و تلفن و اینترنت و کامپیوتر و زمان و اعصاب به خرج بابا!
      یه زمانی دنیای فروم‌ها بود و وبلاگ‌ها و کارت اینترنت و دایلاپ???????? یادش بخیر
      بنظرم ظهور فیسبوک شروع نابودیه اون دنیا بود.
      درکل من خودم سالهاست عضو این سایتم و ازشون خرید میکنم و گاها میام توی صفحاتش مطالب و کامنتارو میخونم و هیچوقتم پیامی ندادم
      حالا این دوستمون از من دلگیر شدن منم ازشون عذرخواهی کردم امیدوارم موضوع حل شده باشه و مارو بیرون نکنن????
      از شمام عذر میخام اگه در جوابت مطالب تخصصی گفتم که غلط بوده…البته اپلم گفتم زیاد روی درایورها مسلط نیستم با اینکه رشته تخصصی خودم الکترونیکه.
      ضمنا بنده اسمم مازیاره ولی اسم اکانتم چون اون زمانا با جیمیل اکانت ساختم همون اول ایمیلمو گذاشته نام کاربریم.
      حالا الان بتونم تغییرش میدم.
      درکل بنده اسمم مازیاره.
      یاحق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

جناب sinnerjj ممنون از توضیحات شما
        در مورد جریان کشی از مدار اکثرا هدفم کاهش جریان بوده مقاومت رو کمی روی منطق خودش نه اغراق زیاد کردم که اکثرا هم جواب داده و چند مورد ترکید یادمه به صورت پراکنده تجربیاتی در اینترنت می‌دیدم در مورد افزایش همین مقاومت Sense و افزایش طول عمر لامپهای LED نوشته بودند منتها اونها برای لامپهای سالم گفته بودند و هزاران محتوای پر‌کننده دیگر اینترنت گفته اند چیپ سوخته را اتصال کوتاه کن یا با مداد تعمیرش کن یا اصلا ز کل برد را تعویض کن! من چیپها رو کاهش میدم و سعی میکنم جریان کم بشه و نمونه هایی که اینطوری احیا شده مدتهاست دارم استفاده میکنم. یکی دو مورد فقط ترکید! یک مورد هم میخواستم نزدیک به حداکثر جریانی که دیتاشیت نوشته بود بگیرم که اونم نتونست و انگار اتصال کوتاه شد اول خازن منفجر شد بعد فیوز پروند!
        و سماجت بیشتر برای وقت گذاشتن روی اینها برای کاربرد دیگری هم ارزشی نداشت چون مدارهای بهتری را میتوان طراحی کرد. و مدار خاصی جز اون آی‌سی نداره که به درد تحلیل خوردن احساس بشه! و با موافقت با نظر شما برای تلاش در حل مساله و کسب تجربه فاکتور ارزش و برایند تجربی کار رو هم از دید لحظه خودم میبینم که ممکنه بعدا بگم خوب شد زیادی روش وقت نذاشتم شاید هم بگم بزار یه بازنگری کنم. اینم در سطح خودم که نه حرفه ایه تو این زمینه نه خیلی آماتور!

در مورد بخش دوم فرمایشتون هم اختیار دارید عزیز،
        برای این نکته ای که گفته شد متاسفانه افرادی هم هستند کم و بیش فارغ از اینکه دانشمند باشند یا خیر یا اعصاب داشته باشند یا خیر، در چنین جوامعی حضور دارند اما میل و اعتقاد کمتری به نشر علم و اشتراک گذاری تجربیات خود با حوصله و تفصیل داشته باشند طوری که اگر خودشان هم فکر نکنند برای مادیات باشد اما ناخواسته به مخاطب چنین القا میکنند یا حداقل او را دچار تنش و افکار منفی یا تاثیر منفی یا انتقال منفیات تجربه شده خود در دوران خود می‌کنند و همانطور که گفتم بیشتر انگار برای پیچاندن مردم با لغات آمده اند تا اینکه بار علمی و خاصیت چشم گیری داشته باشند شاید هم در گذشته کیفیت خوبی داشتند (8K) و الان VGA هم نیستند و با تعریف و تمجید زیادی میتوان نکته ای واکشی نمود یا از طرف دیگر گاهی اوقات مخاطبانی بودند که آداب و معاشرت صحیح استاد شاگردی یا حداقل یک تعامل خوب را بجا نیاورده و ایشان را عصبی و توبه کار کرده و رویه ادامه ایشان را برای بقیه سخت و عذاب آور کرده اند! شاید هم طرز برداشت اینگونه باشد به خصوص با متن خشک و خالی در فضای سایبری.. مشکلات زندگی و معیشت و غیره هم که همه داریم زندگی حل میشود علی برکت ا... جواب دیگه رو ولش کن.
        سهم بیشتر جامعه Q2A (پرسش و پاسخ علمی) که افراد منطقی و خوش خلق و صبور هستند همان حرف شما اصلا برای نشر علم آمده‌اند.. و آدم بعضی وقتها برای مصاحبت باهاشون همینطوری دنبال بهانه میگرده که اونم وقت میگیره!!
        ضمنا واسه اون تستر سلول‌های نوری یا همون smd Light اگه نیاز داشتی و توی یوتیوب و کلا وب گشتی پیدا نکردی من سالها پیش یکی ساختم میتونم بگردم شماتیکشو پیدا کنم یا همونو بازش کنم چک کنم برات بزارمش…خیلی کاربردیه و ساختشم ساده‌س.
        من مدلی ساختم که به ورودی مولتی متر میخوره و همزمان که پراب‌ها رو برای تست هر ال‌ای‌دی دوطرفش قرار میدی اگه سالم باشه روشن میشه و ولتاژشم روی مولتی متر میتونی ببینی…بنظرم کاربردیه.
        البته میتونی پیشرفته‌ترشم بسازی و کلا با یک ماژول ولتمتر و یکم خرت و پرت دیگه مستقل از مولتیمتر و البته شکیل‌تر از اینی که من ساختمو بسازی.
        گفتم اگه یوقت مدنظرت بود و مدارو شماتیک و روش ساختشو پیدا نکردی بگو برات ردیفش کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinnerjj نمایش پست ها
          ضمنا واسه اون تستر سلول‌های نوری یا همون smd Light اگه نیاز داشتی و توی یوتیوب و کلا وب گشتی پیدا نکردی من سالها پیش یکی ساختم میتونم بگردم شماتیکشو پیدا کنم یا همونو بازش کنم چک کنم برات بزارمش…خیلی کاربردیه و ساختشم ساده‌س.
          من مدلی ساختم که به ورودی مولتی متر میخوره و همزمان که پراب‌ها رو برای تست هر ال‌ای‌دی دوطرفش قرار میدی اگه سالم باشه روشن میشه و ولتاژشم روی مولتی متر میتونی ببینی…بنظرم کاربردیه.
          البته میتونی پیشرفته‌ترشم بسازی و کلا با یک ماژول ولتمتر و یکم خرت و پرت دیگه مستقل از مولتیمتر و البته شکیل‌تر از اینی که من ساختمو بسازی.
          گفتم اگه یوقت مدنظرت بود و مدارو شماتیک و روش ساختشو پیدا نکردی بگو برات ردیفش کنم.
          بله خیلی ممنون

نمونه های زیادی دیدم مانند این نمونه جناب درویشی که البته دو تا ترانس داره :

در کل من کار زیادی با اینها ندارم و همون شرایط جریان کم و... اکثرا جواب میده دیگه ازینا ضروری نشده که بسازم. و در کل هر شماتیکی بدستم بیاد ساده ازش نمیگذرم خوب نگاهش میکنم. عاشق این بلاگهایی هستم که نقشه‌های تست شده خودشون رو منتشر میکنند هر چند بلاگ هم دیگه منقرض شده با این همه شبکه اجتماعی کم خاصیت!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X