اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر در درایور LED SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر در درایور LED SMD

سلام دوستان عزیز
    یک درایور LED دارم که قصد دارم کمی تغییرش بدم و برای تعدادی از روش بزنم. این درایور برای یک لامپ که مشخصاتش، 7 وات، دارای 7 عدد LED از نوع 2835 با ولتاژ 18 و 1 وات. در مجموع 7 عدد LED لامپ بازدهی 7 وات رو داره. LED ها به صورت سری باهم وصل شدن. درایور به صورت مدار باز 310 ولت خروجی می ده که به نظرم به دلیل استفاده از MB6F همراه با خازن 2.2uf 400V هست. اگر اشتباه می کنم بفرمایید. زمانی که مدار بسته میشه و چراغ روشن میشه، ولتاژ دو سر ورودی به مدار لامپ میشه 120 تقریبا. یعنی هر LED در حدود 17.1 ولت استفاده می کنن. جریان مدار هم در حدود 40 میلی آمپر هست. جریان LED ها 50 میلی آمپر در دیتاشیت اعلام شده.
    حالا سوال اصلی من، اگر بخوام این درایور رو به صورت زیر تغییر بدم باید چی کار کنم؟
    تعداد LED ها 8 عدد با ولتاژ 9 و جریان 100 میلی آمپر باید چی کار کنم؟
    به چه صورت جریان روی عدد 40 میلی آمپر فیکس شده؟
    و سوال آخرم اینکه، درایور های بدون چوک و با چوک چه فرقی باهم دارن؟ چون واقعا از نظر قیمت خیلی باهم فرق می کنن. یه درایور دارم که با یه خازن الکترولیتی با خازن پلی استر کار می کنه. فرق این درایور ها باهم چیه؟

باتشکر

پاسخ : تغییر در درایور LED SMD

انجمن خیلی سوت و کور. 49 نفر پست رو دیدن اما پاسخ 0.

دیدگاه

سلام
      سوال منم هست؟
      آیا به جواب رسیدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtabarafei2 نمایش پست ها
        سلام
        سوال منم هست؟
        آیا به جواب رسیدین؟
        روی برد درایور LED معمولا ۲ یا چند عدد مقاومت SMD موازی شده با مقدار کم قرار داره که به عنوان شنت حسگر جریان استفاده شدن و با تغییر مقادیرشون میشه جریان خروجی رو تغییر داد.
        از نظر کیفیت و کارایی درایور های سویچینگ ( چوک دار ) بهتر هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ehsansis0 نمایش پست ها
          پاسخ : تغییر در درایور LED SMD

انجمن خیلی سوت و کور. 49 نفر پست رو دیدن اما پاسخ 0.
          سلام
          دوست عزیز ایراد از دیگران نیست، دلیل بازدید بالا و پاسخ ندادن به محتوای پست شما برمیگردد چون شما سئوال نپرسیده اید بلکه عملا درخواست آموزش الکترونیک صنعتی و مشارکت در طراحی یک پروژه بصورت رایگان نموده اید!
          اینکه سئوال پرسیده اید اصلا بد نیست و همه نباید الزاما برای پرسش حتما علامه دهر باشند اما وقتی در حوزه تخصصی سئوال میپرسید باید خودتان حداقل 8 باشید که دو نمره از دیگران کمک بگیرید بشید 10 نه اینکه در در حد 0 باشید و الباقی را از دیگران کمک بخواهید!
          پرسش هایی که در دل درخواست شما نهفته بسیار پایه ای هستند، مثلا اینکه شما هنوز نمیدانید چطور جریان راه اندازی LED را تعیین میکنند یا تفاوت مدار راه انداز ترانس دار و بی ترانس را نمیدانید و میخواهید تغییر در طرح یک مدار صنعتی و تجاری شده جهت تکثیر ایجاد کنید مثل این است که من هنوز یک املت نتوانم درست کنم اما از آشپزهای حرفه ای درخواست مشارکت در تهیه دستور پخت یک غذای حرفه ای جهت فروش و صادرات به رستوران های خارج از کشور داشته باشم!
          در مورد تغییر دادن مدار فوق هم عرض کنم اگر بخواهید روی همین برد تغییرات اعمال کنید باید دستگاه هیتر هواگرم یا هویه وات متغیر داشته باشید و دیگر اینکه دمونتاژ و مونتاژ قطعات SMD با هویه تجربه و مهارت میخواهد و با هویه های مهمولی ممکن است قطعات آسیب ببینند، اما اگر میخواهید برد جدیدی را از نو طراحی و چاپ کنید اوضاع میتواند بهتر پیش برود که با توجه به قیمت چاپ برد در تیراژ پائین در شرایط اقتصادی فعلی اصلا بصرفه نیست.
          توصیه آخر هم اینکه اگر در برق مبتدی هستید با ترس و لرز سمت مدارات ولتاژ متناوب 230V شهری بروید که مثل یکی از آشنایان من دچار برق گرفتگی و خدایی نکرده فوت نشوید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
            دوست عزیز ایراد از دیگران نیست، دلیل بازدید بالا و پاسخ ندادن به محتوای پست شما برمیگردد چون شما سئوال نپرسیده اید بلکه عملا درخواست آموزش الکترونیک صنعتی و مشارکت در طراحی یک پروژه بصورت رایگان نموده اید!
            اینکه سئوال پرسیده اید اصلا بد نیست و همه نباید الزاما برای پرسش حتما علامه دهر باشند اما وقتی در حوزه تخصصی سئوال میپرسید باید خودتان حداقل 8 باشید که دو نمره از دیگران کمک بگیرید بشید 10 نه اینکه در در حد 0 باشید و الباقی را از دیگران کمک بخواهید!
            پرسش هایی که در دل درخواست شما نهفته بسیار پایه ای هستند، مثلا اینکه شما هنوز نمیدانید چطور جریان راه اندازی LED را تعیین میکنند یا تفاوت مدار راه انداز ترانس دار و بی ترانس را نمیدانید و میخواهید تغییر در طرح یک مدار صنعتی و تجاری شده جهت تکثیر ایجاد کنید مثل این است که من هنوز یک املت نتوانم درست کنم اما از آشپزهای حرفه ای درخواست مشارکت در تهیه دستور پخت یک غذای حرفه ای جهت فروش و صادرات به رستوران های خارج از کشور داشته باشم!
            در مورد تغییر دادن مدار فوق هم عرض کنم اگر بخواهید روی همین برد تغییرات اعمال کنید باید دستگاه هیتر هواگرم یا هویه وات متغیر داشته باشید و دیگر اینکه دمونتاژ و مونتاژ قطعات SMD با هویه تجربه و مهارت میخواهد و با هویه های مهمولی ممکن است قطعات آسیب ببینند، اما اگر میخواهید برد جدیدی را از نو طراحی و چاپ کنید اوضاع میتواند بهتر پیش برود که با توجه به قیمت چاپ برد در تیراژ پائین در شرایط اقتصادی فعلی اصلا بصرفه نیست.
            توصیه آخر هم اینکه اگر در برق مبتدی هستید با ترس و لرز سمت مدارات ولتاژ متناوب 230V شهری بروید که مثل یکی از آشنایان من دچار برق گرفتگی و خدایی نکرده فوت نشوید.
            سلام دوست گرامی
            اینکه عزیزمون پنج سال پیش یه سوال پرسیده و راهنمایی خواسته شما جوابی به ایشون نمیدی و بعد به ایشون ایراد میگیری که نباید اینگونه سوال بپرسی چون اینجور سوالات آموزشیه و غیره….
            اخوی این انجمن واسه کمک به همدیگه درست شده.فرضا طرف بخاد از این سوالش و راهنمایی منو شما به درآمد برسه!! خب چه ایرادی داره؟ شما اگه میتونی و بلدی چجور مشکلشو رفع کنی خب کمکش کن و اصلا عضو این انجمن شدی واسه همین.قرار نیست عضو اینجور انجمن‌ها بشیم فقط واسه گرفتن اطلاعات! گاهی هم باید اطلاعات به دیگران ارائه کنیم.
            اون بنده خدا تا الان قطعا جوابشو پیدا مرده چون شش سال گذشته ولی حرف شمام اصلا درست نیست…
            این چند کلمه رو بعداز چند روز ویرایش کردم:
            فکر کنم تا مدود زیادی ایراد من به کامنت شما اشتباه بود و حق با شما بود…درست متن اولیه رو نخونده بودم
            جدیدترین ویرایش توسط sinnerjj; ۱۶:۴۸ ۱۴۰۴/۰۱/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ehsansis0 نمایش پست ها
              سلام دوستان عزیز
              یک درایور LED دارم که قصد دارم کمی تغییرش بدم و برای تعدادی از روش بزنم. این درایور برای یک لامپ که مشخصاتش، 7 وات، دارای 7 عدد LED از نوع 2835 با ولتاژ 18 و 1 وات. در مجموع 7 عدد LED لامپ بازدهی 7 وات رو داره. LED ها به صورت سری باهم وصل شدن. درایور به صورت مدار باز 310 ولت خروجی می ده که به نظرم به دلیل استفاده از MB6F همراه با خازن 2.2uf 400V هست. اگر اشتباه می کنم بفرمایید. زمانی که مدار بسته میشه و چراغ روشن میشه، ولتاژ دو سر ورودی به مدار لامپ میشه 120 تقریبا. یعنی هر LED در حدود 17.1 ولت استفاده می کنن. جریان مدار هم در حدود 40 میلی آمپر هست. جریان LED ها 50 میلی آمپر در دیتاشیت اعلام شده.
              حالا سوال اصلی من، اگر بخوام این درایور رو به صورت زیر تغییر بدم باید چی کار کنم؟
              تعداد LED ها 8 عدد با ولتاژ 9 و جریان 100 میلی آمپر باید چی کار کنم؟
              به چه صورت جریان روی عدد 40 میلی آمپر فیکس شده؟
              و سوال آخرم اینکه، درایور های بدون چوک و با چوک چه فرقی باهم دارن؟ چون واقعا از نظر قیمت خیلی باهم فرق می کنن. یه درایور دارم که با یه خازن الکترولیتی با خازن پلی استر کار می کنه. فرق این درایور ها باهم چیه؟

باتشکر
              سلام
              همینطور که یکی از دوستانم پاسخ دادن باید بگردی دو یا چهار مقاومت کم اهم که بعنوان حسگر جریان هستنو پیدا کنی و با تغییر مقادیر اونا میتونی جریان خروجی رو تغییر بدی.به دیتا شیت آیسی روی بورد مراجعه کن ببین کدوم پایه حسگر جریانه بعد مقاومتهای اون پایه پیدا میشن.بازم باید بررسی بیشتر کنی
              البته قطعا تا الان پاسختو از جای دیگه گرفتی.
              موفق باشی
              جدیدترین ویرایش توسط sinnerjj; ۱۷:۱۹ ۱۴۰۴/۰۱/۲۰.

دیدگاه

من در دو برد مختلف مقاومت سنس رو تغییر دادم ترکیدن و در بقیه راه افتاد منتها با کاهش جریان. مثلا مقاومت رو زیاد کردم قطعاتش سوخت و خازن صافی ورودی هم منفجر شد و مینیاتوری برق هم پرید! فکر میکنم باید حداقل مصرف باشه و حداکثر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                  من در دو برد مختلف مقاومت سنس رو تغییر دادم ترکیدن و در بقیه راه افتاد منتها با کاهش جریان. مثلا مقاومت رو زیاد کردم قطعاتش سوخت و خازن صافی ورودی هم منفجر شد و مینیاتوری برق هم پرید! فکر میکنم باید حداقل مصرف باشه و حداکثر.
                  منم به طراحی درایورهای led مسلط نیستم ولی میدونم آیسی بر اساس ولتاژی که دو سر مقاومت متصل به پایه سنس جریانش افت میکنه ، جریان خروجی رو تنظیم میکنه.اینکه شما اون مقاومت رو تغییر دادی ترکیده چند دلیل میتونه داشته باشه.بنظرم ابتدا دیتا شیت آیسی مدارتو پیدا کن و داخل دیتاشیت یک مدار درایور پیشنهادی هست و عموما محاسباتشم تا حدودی توضیح داده که چجوری جریان خروجی تعیین میشه.مثلا در بعضی آیسی‌ها مقدار مقاومت سنس جریان درحد میلی اهم هستش و در بعضی درحد چند اهم…و بعداز اون که فهمیدی چطور جریان خروجی تعیین و ثابت میشه میتونی تحلیل کنی که چقدر اون مقاومت رو باید تغییر بدی و اینکه آیا نیازه مثلا سلف یا خازنی رو هم مقدارشو تغییر بدی یا نه….اینکه جریان خروجی یک خداقل و حداکثری داره بله درسته چون مطابق نظر طراح و اینکه چه جریانی خروجی و ولتاژی مدنظرش بوده این مدار طراحی شده در نتیجه صرفا تغییر مقاومت به تنهایی در برخی مدارات جوابگو نیست.واسه همینه که گفتم ابتدا دیتاشیت آیسی رو ببین تا بهتر متوجه بشی داستان چیه.بعضی مدارات کنترل جریان دوگانه دارن و مثلا پایه ctrl هم به کنترل جریان کمک میکنه که باز بسته به آیسی تعیین میشه…ضمنا کم کردن یا زیاد کردنه اون مقاومت پایه سنس جریان هم گاهی در حد چند میلی اهم هستش گاهی درحد یک تا دو اهم و گاهی پنج اهم.
                  نتیجه‌ی کل حرفا اینکه اول دیتاشیت رو ببین و تحلیل کن…همینطوری چیزی رو کم‌و زیاد نکن.
                  ضمنا تا حدودی الان دارم متوجه میشم اون دوستمون چرا جواب شمارو درست نداده بود.اخوی من فکر کنم شما از اصول اولیه الکترونیک اطلاعات خیلی کمی داری؟؟ اگر اینطوره بنظره منم به نصیحت همون رفیقمون گوش بده و اول کمی تحقیق کن و مطالب آموزشی بخون تا با کارکرد مدارات تا حدودی آشنا بشی.
                  من الان به سوال اولت که چندستل پیش پرسیدی دقت کردم و بنظرم اومد شاید بهتر باشه اول یکم روی عملکرد انواع مدارات کارکنی و تشریح و تحلیل کنی تا متوجه بشی اصلا داستانشون چیه…اینکه چرا خروجی بصورت باز ۳۰۰ ولته و بعداز اتصال بار یا همون ال‌ای‌دی‌ها ولتاژ میشه حدود ۱۳۰ ولت یا کمتر و بیشتر….بنظرم لااقل همزمان کمی روی اینچیزا تحقیق کنی در کناره کاری که میخای انجام بدی بد نیست.
                  ضمنا دقت داشته باشه اینطور مدارات در برخی موارد خطرناکم هستن و مسائل ایمنی رو حتما رعایت کن.
                  جدیدترین ویرایش توسط sinnerjj; ۱۶:۴۰ ۱۴۰۴/۰۱/۲۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X