اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تکمیل اینورتر جوشکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تکمیل اینورتر جوشکاری

سلام
    برای جوش از چه سیم جوش یا الکترودی استفاده میکنین؟(شدت جریان باید بالا باشه!!!)
    در مورد جزئیات ترانس جوش هم ممکنه بیشتر اطلاعات بزارین
    ممنونم

دیدگاه

از قلم جوش 2 استفاده میکنم
      اولیه ترانس 30 لایه سیم 0.3 که 30 دور دور هسته پیچیده شده
      ثانویه 70 لا سیم 0.3 که 10 دور دور هسته پیچیده شده

دیدگاه

خروجی ترانس پالس (کلا هر پالس مربعی)دقیقا مربعی نمیتونه باشه بستگی به دقت اندازه گیری شما داره! ولی اگر تلفات سوئیچینگ بالا باشه کند روشن و خاموش بشه داغ میکنه اگر هسته اشباع بشه هم داغ میکنه ولی همونطوری که اقا محسن گفتند در توپولوژی های فوروارد چون هسته فقط نقش انتقال انرژی رو بازی میکنه هسته به ندرت اشباع میشه- برعکس فلایبک که میزان انرژی خروجی ترانس بستگی مستقیم به سایز هسته داره

دیدگاه

آقا یکی درگه از مشکلات جریان زیاد کشیدن igbt هار فهمیدم . تعداد دور ثانویه ترانس پالس دقیقا باید یکی باشه
          یکی از اونا یک دور نیم زیاد تر بود . یعنی چون اول از دو دور سیم ثانویه دور اول پیچیده بودم بعد دور دوم روی سیم پیچ اول پیچیده بودم
          سیم زیاد تری برده بود. اومدم دو لا سیم با هم پیچیدم دور هسته خیلی عاللی شد . اون IGBT تکی که داغ میکرد دماش با اون یکی برابر شد و گرما کمتری توی حالت بی باری میکشه. :mrgreen:
          خوب حالا یه سوال دیگه . اون سلف توی خروجی . آیا اون هم خیلی حساسه و باید خیلی دقت کنم توی پیچیدنش یه نه ؟؟؟
          بهترین هسته برای اون چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
            آقا یکی درگه از مشکلات جریان زیاد کشیدن igbt هار فهمیدم . تعداد دور ثانویه ترانس پالس دقیقا باید یکی باشه
            یکی از اونا یک دور نیم زیاد تر بود . یعنی چون اول از دو دور سیم ثانویه دور اول پیچیده بودم بعد دور دوم روی سیم پیچ اول پیچیده بودم
            سیم زیاد تری برده بود. اومدم دو لا سیم با هم پیچیدم دور هسته خیلی عاللی شد . اون IGBT تکی که داغ میکرد دماش با اون یکی برابر شد و گرما کمتری توی حالت بی باری میکشه. :mrgreen:
            خوب حالا یه سوال دیگه . اون سلف توی خروجی . آیا اون هم خیلی حساسه و باید خیلی دقت کنم توی پیچیدنش یه نه ؟؟؟
            بهترین هسته برای اون چیه
            سلف خروجی هم خیلی مهمه اگه اشباع بشه احتمال سوختن سوییچ خیلی زیاده. تو پیچیدنش دقت زیادی لازم نیست. بهترین هسته براش هسته های ولتاژه که به صورت برعکس رو هم قرار داده باشی و روش سیمپیچی بکنی(این روش رو قبلا جناب ghasede del گفته بودن) تا به اندوکتانس مورد نظرت برسی. دیگه اینجوری خیالت از بابت اشباع سلف راحته. :mrgreen:
            مثل این یکی که خودم قبلا پیچیده بودم. اگه سلف سنج نداری بگو تا مقدار AL رو بدست بیارم که بدونی چند دور بپیچی(الن مقدارش یادم نیست). میتونی از سیم استخونی با مقطع 10 م م مربع استفاده کنی.

لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

ممنون
              اگه ممکنه تعداد دورشو بگید . شماره سیمی هم که ازش استفاده کردین لطفا بگین :mrgreen:
              راستی اون هسته شما از کجا خریدین ؟؟؟

دیدگاه

فکر کنم این سیمی که شما پیچیدین خیلی تازکه این آمپر میتونه تحمل کنه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                  ممنون
                  اگه ممکنه تعداد دورشو بگید . شماره سیمی هم که ازش استفاده کردین لطفا بگین :mrgreen:
                  راستی اون هسته شما از کجا خریدین ؟؟؟
                  قربون. والا این سیم حدود 0.7 بوده. هسته رو از های ولتاژ تلویزیون اوراقی کش رفتم. نخریدم :mrgreen:
                  نوشته اصلی توسط S S
                  فکر کنم این سیمی که شما پیچیدین خیلی تازکه این آمپر میتونه تحمل کنه ؟؟؟
                  این سلف برا جوش که نبوده :biggrin: واسه چیز دیگه ای بوده :mrgreen: شما ضخیم استفاده کن.
                  AL این هسته با این وضعیت (پس از اندازه گیری بدست آوردم)میشه حدود 140nH/n2 امیدوارم معنیشو بدونی :mrgreen:
                  لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

فهمیدم . آخه خود نقشه گفته 11 دور سیمی که 35 لا سیم نیم باشه
                    من دیدم شما سیم نازک پیچیدی تعجب کردم گفتم شاید من یه جایی اشتباه کردم :mrgreen:

دیدگاه

سلام جناب ss منم علاقه مند به ساخت اینورتر جوشکاری شدم
                      اینم لینک نقشه ها وسرویس دستگاه جوشکاری
                      http://www.irantk.ir/f405/
                      {خلاف قوانین - پاک شد}
                      زکات علم آموختن آن به دیگران است

دیدگاه

ممنون ولی من توی این انجمن عضو نیستم تا پول ندی عضو بشی لینک هاش قابل مشاهده نیست

دیدگاه

سلام
                          اقای s s لطفا نقشه،pcb رو بگذارید تا ماهم فیض ببریم :nice:

من اینو پیدا کردم بدردتون میخوره
                          http://s3.picofile.com/file/8197814300/invarter.zip.html
                          [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                          -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک برای تکمیل اینورتر جوشکاری

نوشته اصلی توسط اقای خوووب
                            سلام
                            اقای s s لطفا نقشه،pcb رو بگذارید تا ماهم فیض ببریم :nice:

من اینو پیدا کردم بدردتون میخوره
                            http://s3.picofile.com/file/8197814300/invarter.zip.html
                            من که توی پست اول همه زندگی اونو گزاشتم :mrgreen:

دیدگاه

سلام جناب ssنیازی به پرداخت حق عضویت نیست برای مشاهده بیشتر قسمت های انجمن مثل قسمت جوشکاری و شماتیک نقشه ها فقط کافیه ثبت نام کنید حق عضویت فقط برای استفاده از تمام امکانات انجمن مثل اموزش های تعمیر تلویزیون و امثالهم هستش
                              اینم یه نقشه شماتیک اینورتر200A از انجمن تعمیر کاران ایران
                              http://cld.persiangig.com/download/U...A%20200.rar/dl
                              {خلاف قوانین - پاک شد}
                              زکات علم آموختن آن به دیگران است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                                من که توی پست اول همه زندگی اونو گزاشتم :mrgreen:
                                ممنونم منطورم pcb :mrgreen: :mrgreen:
                                [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                                -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X