اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

سلام
    من یه نمونه فیبر دولایه متالیزه به فدک دادم قیمتش شد 6000 تومان.
    صبح که سفارش دادم بعد از ظهرش به دفتر مرکزی ارسال شد و فرداش
    پست کردن و فرداش در یزد به دستم رسید .کیفیتش خیلی بالا بود تازه روکش قلع هم داشت.
    مشخصات فیبر هم به صورت زیر است:
    اندازه : 5 * 9 سانتی متر
    حداقل فاصله میان ترک ها 0.2 میلی متر (حدود 7 میل)
    سایز ترک ها هم 10 میل بودند یا 0.254 میلی متر
    حداقل سایز سوراخ ها و via ها هم 0.5 میلیمتر بودند و سایز ویا ها هم 1 میلیمتر بود.

تنها ایرادی که دیدم سوراخ ها دقیقا وسط نبودند که مشکلی به وجود نیاورد و حالا هم مدار داره کار میکنه.

اینم عکساش:
    سلام..
    یعنی واقعا این برد دورو متالیزه شد 6 هزار تومن؟خیلی خوبه که
    با چاپ سبز چقدر میشد؟

دیدگاه

هزینه چاپ سبز = 15000 تومان

از لینک زیر قیمت را محاسبه کنید :

[glow=red,2,300]http://fadakpcb.com/pages/view/pageid/12/lang/fa[/glow]

دیدگاه

نمونه هایی که عکسش رو دوستان گذاشتن شاید جوابگو باشه اما موضوع مهمی که نادیده گرفته میشه اینه که چیزی که برد دولایه رو گرون و متمایز میکنه فرایند متالیزاسیون و ابکاری داخل سوراخ هاست که قاعدتا باید در انتهای کار ضخامت بیست و دو تا بیست و پنج میکرون رو شامل بشه که با این ضخامت پوشش داخل سوراخ کاملا شفاف و صیقلی و براق خواهد بود، نمونه های عکس ارسالی چرا داخل سوراخ ها سیاهه هنوز؟؟ توجه به این ایتم ها و .... همگی تاثیر مستقیم بر روی قیمت تمام شده دارد..
        زکات علم،نشر و پخش آن است.
        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

فرمایش جناب karapcb کاملا درسته.. فرایند ساخت pcb پروسه پیچیده ایه و خصوصیات و فاکتور های مهمی باید در نظر گرفته بشه تا یک برد استاندارد داشته باشیم که شاید این ویژگی ها با یک نگاه سطحی دیده نشه...
          مثلا همین که سوراخها در وسط نیستند یعنی اینکه لایه طرح با سوراخهای برد خوب مچ نشدن و هرچند در دراین مورد مشکلساز نیست اما برد با کیفیتی ممکنه نباشه و بعدا مشکل ایجاد کنه...پس نمیتوان مطمئن بود که موارد دیگه هم بدرستی رعایت شده...مثلا اگر ابکاری با روش الکترولس (بدون جریان برق) باشه از ضخامت لایه مس کم میشه و اگر این زخامت از حدی کمتر بشه مقاومت در ترکها ایجاد میشه....
          پس در قیمت گذاری همه موارد ریز و درشت مهمه و دلیلی برای کاهش قیمت وجود داره..

دیدگاه

سلام
            من تنها برای کار های خودم انجام میدم که اگه قرار باشه برای یک 10 در 10 متالیزه 50 هزار تومن پول بدم که...
            من از آلفا پیش فاکتور همینو گرفتم 48 تومن و از کوثر مدار 47 تومن گرفتم!!!!
            در مورد این که گفتید چرا داخل پد ها سایه نه سیاه نیست.براق و و با روکش قلع هست چون نور داخل سوراخ ها نیست
            دوربین سیاه نشون میده.
            من پیشرفته ترین کاری که تاحالا کردم با میکرو های ARM بوده که سرعت در IO آن حداکثر به 10 مگاهرتز هم نمیرسه!!
            معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidehghan288
              سلام
              من تنها برای کار های خودم انجام میدم که اگه قرار باشه برای یک 10 در 10 متالیزه 50 هزار تومن پول بدم که...
              من از آلفا پیش فاکتور همینو گرفتم 48 تومن و از کوثر مدار 47 تومن گرفتم!!!!
              در مورد این که گفتید چرا داخل پد ها سایه نه سیاه نیست.براق و و با روکش قلع هست چون نور داخل سوراخ ها نیست
              دوربین سیاه نشون میده.
              من پیشرفته ترین کاری که تاحالا کردم با میکرو های ARM بوده که سرعت در IO آن حداکثر به 10 مگاهرتز هم نمیرسه!!
              داداش من و شما مو رو میبینیم و جناب karapcb پیچش مو رو میبینن
              من با فدک pcb و آلفا مدار صنعت کار کردم
              حداقل ضخامت و سایز via بینشون زیاد فرقی نمیکنه اما کیفیت و ریزه کاری بینشون اونقدر ارزش داره که من بردهایی که فدک قیمت میزنه 115 هزار تومن رو میدم به آلفا که برام میزنه به 336 هزار تومن!
              چرا؟
              چون معمولا این مدل بردها بردهایی هستن که نیاز دارن مقدار امپدانس بین یک سری از خطوط داخلش رعایت بشه و یه سری نکات طراحی خاص داره که این موارد به مقدار ضخامت ترک های مسی ارتباط مستقیم داره و همینطور خیلی مسایل ریزه دیگه که این موارد رو آلفا رعایت میکنه و براش پول میگیره و اما فدک نمیتونه رعایت کنه (به دلیل نداشتن امکانات) و براش پولی هم نمیگیره.
              در مورد سیاهی پدها حق با جناب karapcb هستش، من معمولا از هر بدری دوتا سفارش میدم و وقتی به via ها نگاه کردم و در مجموع هردو برد رو با هم مقایسه کردم متوجه اختلاف شدید کیفیت و سیاهی via ها شدم
              ------------------
              نکته : البته من هم برای بردهای معمولی خودم هیچوقت نمیام به آلفا سفارش بدم چون درواقع دارم پولم اضافی میدم چرا که فدک تکنلوژیش اونقدر هست که کارای معمولی رو بزنه :job:
              (من سعی میکنم کارم رو با کمترین هزینه و در عین حال در بالاترین حد اطمینان جلو ببرم مخصوصا در مورد بخش سخت افزار چرا که در کل پروسه تولید انبوه یه پروژه در نهایت منجر به کم شدن شدید هزینه ها میشه (که البته بحثش طولانیه))
              ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
              شهید دکتر مصطفی چمران
              اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
              ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidehghan288
                سلام
                من یه نمونه فیبر دولایه متالیزه به فدک دادم قیمتش شد 6000 تومان.
                صبح که سفارش دادم بعد از ظهرش به دفتر مرکزی ارسال شد و فرداش
                پست کردن و فرداش در یزد به دستم رسید .کیفیتش خیلی بالا بود تازه روکش قلع هم داشت.
                مشخصات فیبر هم به صورت زیر است:
                اندازه : 5 * 9 سانتی متر
                حداقل فاصله میان ترک ها 0.2 میلی متر (حدود 7 میل)
                سایز ترک ها هم 10 میل بودند یا 0.254 میلی متر
                حداقل سایز سوراخ ها و via ها هم 0.5 میلیمتر بودند و سایز ویا ها هم 1 میلیمتر بود.

تنها ایرادی که دیدم سوراخ ها دقیقا وسط نبودند که مشکلی به وجود نیاورد و حالا هم مدار داره کار میکنه.

اینم عکساش:

مهندس کیفیت خوبی نداره سوراخ هاتو ببین
                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام مجدد به همه
                  گفته بودم که یه برد قراره اینبار به آلفا بدم تا ببینم چیکار میکنه و نتیجش رو بزارم برای دوستان:
                  تقریبا هیچ دستکاری توی برد انجام نداده(معمولا شرکت های چاپ یه تغییرات کوچیکی میدن) فقط یه سری از جاهارو که توی برد با لایه مربوطه مشخص کرده بودم که solder mask (چاپ سبز یا همون چاپ محافظ) قرار نگیره نمیدونم چرا حذف شده و چاپ محافظ روش قرار گرفته که باید تماس بگیرم و ببینم دلیلش چی بوده!!! :-&
                  --------------------------
                  کیفیت کار از هر جهت بالاست:
                  جنس فیبری که استفاده کرده ، برش کاری که من cnc رو انتخاب کرده بودم صاف و سیقلیه ، رنگ استفاده شده برای solder mask و بقیه وارد عالی هستن
                  + نکات برش کاری:
                  - ترک و شکل برشکاری میتونه به هر شکلی و در هر جای برد باشه
                  - کمترین قطری که برای ترک برشکاری استفاده کردم 0.254mm بوده
                  - نمیدونم چرا لایه برش کاری رو keepout گذاشتن که شما میتونین از لایه keepout استفاده اصلیش رو ببرین و بعد از اتمام سیم کشی تمام لایه keepout رو حذف کنین و بعد با لایه keepout محل های برشکاری رو مشخص کنین.
                  - برای سوراخ هایی که قراره متالیزه باشن و شکلی به غیر از دایره دارن باید با کنار هم گذاشتن چندین سوراخ دایره متالیزه اون سوراخ هارو ایجاد کنین
                  - فاصله لبه برشکاری با مدار میتونه حتی مماس باشه اما بهتره که 0.2mm رو حداقل فاصله قرار بدین.(نکته: برای اطلاع از استاندارد های خود آلفا باهاشون تماس بگیرین و از ریز موارد اطلاع کسب کنین)
                  + نکات text ها:(لایه overlay):
                  - برای من حتی text هایی که دارای مقادیر زیر بودن رو خوب چاپ کردن و بدون تداخل بود و کاملا متن مشخص بود:
                  height : 0.5mm
                  width : 0.1mm
                  font : stroke
                  با مشخصات بالا حتی فضای داخل حرف A بزرگ بدون تداخل بود.
                  - فاصله text ها تا مقدار 0.138mm هم بدون مشکل و تداخل بود
                  - چاپ overlay بر روی via ها تقریبا خراب میشن و بهتره زیاد این قضیه قرار گرفتن متن روی via اتفاق نیفته
                  - ترک ها و دیگر اجزای زیر لایه overlay مشخص هست
                  + نکات via ها:
                  - حفره 0.5mm بسیار عالی هستش و داخلش مثل یه آینه که تصاویر رو نشون میده براق و صاف و سیقلی هستش
                  - حفره های 0.4mm رو هم میزنه
                  - به گفته خودشون حفره های 0.3mm رو هم میزنن که من تست نکردم
                  ------------------------------------
                  اگر مطالب بالا به کارتون اومد یه صلوات برای تسریع ظهور امام زمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف) بفرستید
                  ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

چرا لبه های فیبر اینقدر ناصاف هست. انگار چاقو اره ای هست.
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                      مهندس کیفیت خوبی نداره سوراخ هاتو ببین
                      نکنه اون cnc که سوراخ کتری کرده. کور بوده! :read:
                      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                      --------------------------------------------------------
                      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                      --------------------------------------------------------
                      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

آلفا مدار قیمت را چطور حساب میکند؟ منظورم اینه که اگه بخوام قیمت بگیرم چیکار باید بکنم؟ سفارش تکی یا همان خرده هم قبول میکند؟

دیدگاه

آلفا مدار قیمت را چطور حساب میکند؟ منظورم اینه که اگه بخوام قیمت بگیرم چیکار باید بکنم؟ سفارش تکی یا همان خرده هم قبول میکند؟
                          قیمت های آلفا به گونه ایست که نمونه به صرفه در نمیاد . برای نمونه بهتره از فروشگاه های دیگه مثل مهران مدار استفاده کنید.
                          ولی برای تعداد بالای 10000 سانت مربع، با توجه به کیفیت، قیمت مناسبی داره
                          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                            هر سانتی 105 تومن (هزار و پنجاه ریال)
                            نمونه ای از پیش فاکتور:

وقتی که pcbdoc خودتون رو براشون ارسال کنی اونا بهت قیمت دقیق برد رو میدن.
                            بله سفارش تکی رو هم قبول میکنن
                            من به شخصه پیشنهاد می کنم سفارش های تکی رو به آلفا بدین چون کیفیت خیلی بالایی داره برای همین توی تست هاتون میتونین از سالم بودن pcb اطمینان بیشتری نسبت به سایر شرکت های چاپ pcb داشته باشین
                            و برای سفارش تعداد بالا بهتره به karapcb سفارش بدین که هم کیفیت خوبی داره و هم اینکه کلا کار karapcb زدن بردهای تعداد بالا هستش که قیمت خیلی پایینی پاتون در میاد
                            کیفیتشم رو هم میتونین از کاربر karapcb بپرسین که خیلی دوستانه و دلسوزانه پاسخ میدن (همینجا از ایشون تشکر میکنم )
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            ; C is not for children

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسخ دوستان.

طبق این فاکتور ، سانتی 105 تومان نمیشه که!!

در فاکتور هزینه سوراخ کاری و برش به صورت جداگانه محاسبه شده است.

قیمت کل مجموع این ردیف ها هست دیگه. درسته؟

کسی میدونه بالای 10000 ، فیبر فایبرگلاس دورو ، متالیزه ، هر دو طرف چاپ سبز ، سانتی چقدر؟ منظورم هزینه تمام شده است یعنی محاسبه همه هزینه ها ، چاپ ، سوراخ کاری و برش

مرسی از دوستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                                خیلی ممنون از پاسخ دوستان.

طبق این فاکتور ، سانتی 105 تومان نمیشه که!!

در فاکتور هزینه سوراخ کاری و برش به صورت جداگانه محاسبه شده است.

قیمت کل مجموع این ردیف ها هست دیگه. درسته؟

کسی میدونه بالای 10000 ، فیبر فایبرگلاس دورو ، متالیزه ، هر دو طرف چاپ سبز ، سانتی چقدر؟ منظورم هزینه تمام شده است یعنی محاسبه همه هزینه ها ، چاپ ، سوراخ کاری و برش

مرسی از دوستان.
                                پیشنهاد میکنم بدی مهرانهم کیفیتش خوبه همم قیمتش عالیه و اگه قعطی هم ببینی رایگان برات عوض میکنن :nice:
                                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X