ببخشید اگر تبلیغ شد
عنوان تایپیک بود بهترین مکان برای سفارش pcb نمونه کجاست ؟؟؟؟
چند صفخه رو خوندم دیدم اسم مکان های مختلف زدس و نقد وبرسی شده از لحاظ قیمت و کیفیت ما هم گفتیم که ...
اصلا بیخیال پاکش کردم مهندس
گوته میگه: برای بدست اوردن چیزایی که تا حالا نداشتی، باید آدمی بشی که تا حالا نبودی
اجبا............
تبلیغ نکن توی سایت میبینی که من هرچی داشتمو پاک کردم
طبق قوانین سایت تبلیغات ممنوع
من براتون تبلیغ می کنم. کسی هم پاکش نمی کنه اما قول بدید به همین کفایت کنید و جای دیگه تبلیغ نزنید.
این نمونه کاری هست که همین دوست نوجوان و (به تبع کم تجربه) مون برایم فرستاده
لطفا نقد و بررسی راه نکنید و هرکسی علاقه مند به چاپ PCB در این حدود از کیفیت هست باهاشون تماس بگیره. اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط مرتضی م.
من براتون تبلیغ می کنم. کسی هم پاکش نمی کنه اما قول بدید به همین کفایت کنید و جای دیگه تبلیغ نزنید.
این نمونه کاری هست که همین دوست نوجوان و (به تبع کم تجربه) مون برایم فرستاده
لطفا نقد و بررسی نکنید و هرکسی علاقه مند به چاپ PCB در این حدود از کیفیت هست باهاشون تماس بگیره.
دوست عزیز تاریخ رو ببین دو ساللل قبل :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
این اولین کار منه :nerd:
سایت به من اخطار تیلیغ داده .حق هم دارند من باید برای تبلیغ هزینه کنم :nice: :job: البته من اخرین نمونه کارم رو براتون ارسال میکنم و شما زحمتضش رو بکشید :nice: :nice:
البته بدونه سبز
دوست عزیز تاریخ رو ببین دو ساللل قبل :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
این اولین کار منه :nerd:
سایت به من اخطار تیلیغ داده .حق هم دارند من باید برای تبلیغ هزینه کنم :nice: :job: البته من اخرین نمونه کارم رو براتون ارسال میکنم و شما زحمتضش رو بکشید :nice: :nice:
البته بدونه سبز
با اجازه از دوستای نظارتی و فقط برای اثبات :rolleyes:
اون موقع مدرسه بودم
بدون چاپ سبز و راهنما با سوراخ کاری
فاکتور هم گذاشتم
نمونه کار
http://www.uplooder.net/img/image/61/6e46eb039f3c3723ff1444150f144d9e/1431340266770.jpg
فاکتور
http://www.uplooder.net/img/image/80/f73316d1fcd204056f5337cddb648297/20150511_152741.jpg
دوست عزیز خیلی خوب است که دارید تلاش می کنید و زحمت می کشید تا از توانایی ها و استعداد های خودتان کسب در آمد کنید
بخصوص در محیط اینترنت و فضای مجازی ، این تلاش شما بسیار جای تحسین و تشویق دارد
ولی این نکته را در نظر داشته باشید که سطح کار شما با سطح یک کار حرفه ای خیلی خیلی فاصله دارد
و شما باید تلاش و کوشش خود را چندین برابر بکنید و تجربه اندوزی بکنید تا بتوانید یک کار حرفه ای و سطح بالا ارائه کنید
فقط جهت مقایسه و نشان دادن میزان تفاوت ها بنده چند عکس از نمونه کار های خودم را برایتان می گذارم
که بصورت تکی و برای تست و کار نمونه انجام شده است (روش پرینتر لیزری و کاغذ گلاسه 90 گرمی و دستگاه پرس کارت)
طبیعتاً کیفیت PCB های تجاری مراکز معتبر که در بیرون چاپ می شود از کیفیت PCB های دست ساز بنده هم بالاتر خواهند بود
ولی شما کیفیت PCB های خودتان را فقط با کیفیت PCB های نمونه و دست ساز بنده مقایسه کنید تا عیار کار دست تان بیاید
ولی نا امید نشوید و به تلاش و کوشش خودتان ادامه دهید تا پیشرفت کنید ولی وقتی حرفه ای شدید و حرفه ای کار کردید سعی کنید به بیرون خدمات دهید
چون بازار و خصوصاً دنیای اینترنت از شما کار حرفه ای با قیمت مناسب انتظار دارند نه بیشتر و نه کمتر !
موفق باشید
دوست عزیز خیلی خوب است که دارید تلاش می کنید و زحمت می کشید تا از توانایی ها و استعداد های خودتان کسب در آمد کنید
بخصوص در محیط اینترنت و فضای مجازی ، این تلاش شما بسیار جای تحسین و تشویق دارد
ولی این نکته را در نظر داشته باشید که سطح کار شما با سطح یک کار حرفه ای خیلی خیلی فاصله دارد
و شما باید تلاش و کوشش خود را چندین برابر بکنید و تجربه اندوزی بکنید تا بتوانید یک کار حرفه ای و سطح بالا ارائه کنید
فقط جهت مقایسه و نشان دادن میزان تفاوت ها بنده چند عکس از نمونه کار های خودم را برایتان می گذارم
که بصورت تکی و برای تست و کار نمونه انجام شده است (روش پرینتر لیزری و کاغذ گلاسه 90 گرمی و دستگاه پرس کارت)
طبیعتاً کیفیت PCB های تجاری مراکز معتبر که در بیرون چاپ می شود از کیفیت PCB های دست ساز بنده هم بالاتر خواهند بود
ولی شما کیفیت PCB های خودتان را فقط با کیفیت PCB های نمونه و دست ساز بنده مقایسه کنید تا عیار کار دست تان بیاید
ولی نا امید نشوید و به تلاش و کوشش خودتان ادامه دهید تا پیشرفت کنید ولی وقتی حرفه ای شدید و حرفه ای کار کردید سعی کنید به بیرون خدمات دهید
چون بازار و خصوصاً دنیای اینترنت از شما کار حرفه ای با قیمت مناسب انتظار دارند نه بیشتر و نه کمتر !
موفق باشید
منو که کاربری نا امید کرد الان چیزی نگفتم که اصلا من نینی الکترونیک
اره داداش از مته مخصوص مدار چاپی باید استفاده کنید
شماره تماس بدم یا بگم از کی بخرید باز میشه تبلیغ یک دفعه دیدین اخراجمون کردن
اما میتونید از هیوا خرید کنید اگر تهران هستید یا تعداد میخواید چون مته رو برا شهرستان فکر نکنم تکی بفرستن
ولی پک 10 تایش جنس معمولیش فکر کنم الان حدود 45 تومن باشه
شرمنده بازم تبلیغ شد اما این مته ها رو هر جایی ندارن مجبور شدم اسم ببرم تا دوستان وقت شون برای پیدا کردن مرکز فروش هدر ندن
گوته میگه: برای بدست اوردن چیزایی که تا حالا نداشتی، باید آدمی بشی که تا حالا نبودی
دیدگاه