اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت وان قلع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت وان قلع

وان قلع همین طور که از اسمش پیدا است یدونه طرف (وان)فلزی است که داخلش قلع مذابه(آلیاژ قلع مذاب داخلش مثل سیم لحیمه در واقغ ترکیب قلع و سرب) شما قطعاتتون را روی pcbقرار می دهید و کف برد را می زنید روی قلع های مذاب و در میارید تمام پایه ها لحیم میشه ........برای تقویت خطوط pcbبرای گرفتن جریان بیشتر هم استفاده میشه ....

در واقع بیشتر استفاده اش برای تولید کنندگان است که می خواهند تعداد زیادی برد را لحیم کنند به جای اینکه تک تک پایه ها را لحیم کنند و کلی زمان ببره می زنند داخل وان و در میارند در کمتر از یک دقیقه مثلا 1000تا پایه لحیم میشه
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
      اوه اوه قسمت سختش اتفاقا همین پایه چینی هست----من خودم اولش تمام بردام سر این قضیه خراب شد آخه سیم چینم خیلی تیز نبود مجبور بودم به چپ و راست خم کنم تا پایه رو قطع کنه واسه همین پدهام بلند میشد و دیگه قطع میشدن
      الان یه سیم چین تیز دارم استفاده میکنم ولی بازم تک توک با این مشکل مواجه هستم--هنوز کف چین رو امتحان نکردم آیا ارزش 25هزار رو داره یا نه فرقی به حالم نکنه خریدش!!!؟
      راستی حتمن یه دماسنج از این اشعه ای ها بخر و قلعت رو همیشه رو 230 فیکس کن -- و بعد سعی کن اتومات کنی تا اذیت نشی من خودن خیلی اذیت میشم یا قلع خیلی داغه یا سرده :sad:
      خیلی هم اکسید تولید میکنه نصف وان تو این چند وقت چرشده خاکستر و نخاله :cry2:
      دادا به جای سیم چین از یه ناخن گیر استفاده کن از کف چینم بهتره و ارزون تره
      امتحانش ضرر نداره
      زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (یوسف)
        دادا به جای سیم چین از یه ناخن گیر استفاده کن از کف چینم بهتره و ارزون تره
        امتحانش ضرر نداره
        :eek:
        دادا مگه میشد از ناخون گیرهم ؟ فکرنکنم آ بشد
        فرم فک هاشون باهم فرق میکنه برای کارمن از سیم چین بهتر کف چینه که اونم الان چون تاحالا نداشتم ثصدشو ندارم بخرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
          :eek:
          دادا مگه میشد از ناخون گیرهم ؟ فکرنکنم آ بشد
          فرم فک هاشون باهم فرق میکنه برای کارمن از سیم چین بهتر کف چینه که اونم الان چون تاحالا نداشتم ثصدشو ندارم بخرم
          دادا یه بار با ناخن گیر خونتون امتحان کن متقاید میشی
          همین الان یه تست کن ضرر نمیکنی

دیدگاه

من تست کردم کند شد oo:
            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
              من تست کردم کند شد oo:
              شاید منظور آقا یوسف گازانبر بوده آخه خیلی شبیه ناخنگیره :mrgreen:
              شوخی بود ناراحت نشید :mrgreen:
              باید ناخنگیرش مرغوب باشه وگرنه اینا که تو بازار ریخته میشه مثل داش ام کا ب
              اتفاقا یادش بخیر چه چیزا با ناخنگیر قطع نمیکردیم

دیدگاه

خدایا خداوندا به فریادم برس .....

چند تا مشگل :

1-اون المنت رو به صورت مارپیچ نصب کردین که حتی از زیر سطح ظرفتون هم خارج هست...باید به صورت حلزونی نصب میکردین.

2-حوض قلع درست کردین اون شکلی اونم با المنت ...! خوب رو پیک نیک بزارین....!

3-قوطی کنسرو استفاده کردین !!! خوب اون که بو میکنه داداش !!!!
                یه ظروفی هست مال پنیر یا کره خوری...استبل فروشی ها دارن...از اونا بگیر ... مستسیل شکل هستند و یکی دو سانت بیشتر گود نیستند...

4-شمش قلع رو انداختین توش !!! خوب کلی وقت میبره ذوب بشه و چند بارم گرم و سرد بشه از بین میره و شکننده میشه !!!
                باید از مایع مخصوص حوض قلع استفاده کنید...مثل مایع رادیاتور ماشین هست
                میریزین توی ظرف تا جوش بیاد...بعد برد رو میزارید داخل....خیلی تمیز و مرتب و نازک...قلع مذاب داخل مایع به pcb میچسبه .....
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                  شاید منظور آقا یوسف گازانبر بوده آخه خیلی شبیه ناخنگیره :mrgreen:
                  شوخی بود ناراحت نشید :mrgreen:
                  باید ناخنگیرش مرغوب باشه وگرنه اینا که تو بازار ریخته میشه مثل داش ام کا ب
                  اتفاقا یادش بخیر چه چیزا با ناخنگیر قطع نمیکردیم
                  به جون خودم من چند سال فقط از ناخن گیر استفاده کردم حالا باورش با خودتون
                  هدف منم فقط اشتراک گذاشتن تجربم بود :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                    1-اون المنت رو به صورت مارپیچ نصب کردین که حتی از زیر سطح ظرفتون هم خارج هست...باید به صورت حلزونی نصب میکردین.

4-شمش قلع رو انداختین توش !!! خوب کلی وقت میبره ذوب بشه و چند بارم گرم و سرد بشه از بین میره و شکننده میشه !!!
                    میریزین توی ظرف تا جوش بیاد...بعد برد رو میزارید داخل....خیلی تمیز و مرتب و نازک...قلع مذاب داخل مایع به pcb میچسبه .....
                    1-موافقم انرژِِِی کلی تلف میشه

2-پس باید وان قلع را چطوری ساخت؟؟؟؟؟پیک نیک هم ایده خوبی است اما مشکلش کنترل سخت دما است اتفاقا در وانهای ابعاد بزرگ استفاده از گاز بسیار به صرفه تره

4- :eek: :eek: :eek:همچین مایعی کجا می فروشند؟؟؟؟؟؟؟تا من می دونم همه از وان 100گرمی گرفته تا 100کیلویی از شمش قلع استفاده می کنند

دقیقا هم وقت زیاد میبره که ذوب بشه

نکنه مایع فلاکس برای بهتر لحیم شدن و تمیز شدن برد را فکر می کنید مایع مخصوص وان قلعه؟؟؟؟؟؟

به جون خودم من چند سال فقط از ناخن گیر استفاده کردم حالا باورش با خودتون
                    تایید میشه این ایده است که بخت آور تو اولین کتاب زردش هم داده بود و جواب میده اما من اون ضرب المثل را قبول دارم که اینقدر پول ندارم که جنس بی کیفیت بخرم
                    من که سیم چین زیر دستم یک سال کار نمی کرد چون پیش بیاد باهاش سر وقت کابل هم میرم یدونه کف چین گوت خریدم 3 ساله آخ نگفته البته حالا دیدم همون را ایران میکرو زده 76000 :eek: :angry:
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                      2-پس باید وان قلع را چطوری ساخت؟؟؟؟؟پیک نیک هم ایده خوبی است اما مشکلش کنترل سخت دما است اتفاقا در وانهای ابعاد بزرگ استفاده از گاز بسیار به صرفه تره

4- :eek: :eek: :eek:همچین مایعی کجا می فروشند؟؟؟؟؟؟؟تا من می دونم همه از وان 100گرمی گرفته تا 100کیلویی از شمش قلع استفاده می کنند
                      2-وان قلع رو هر جوری میشه ساخت....برقی یا گازی فرقی نداره...شما قرار پول قبضش رو بدین
                      میتونید از دماسنج های قوی یا ترموستات استفاده کنید ...برای گازی هم همینطور ولی اگه حرارت زیاد شد آلارم بده...شعله رو کم کنید

4-همچین مایعی رو چمیدونم والا...من اولین بار توی دانشگاهمون دیدم...اونجا حوض قلعش حدود 20*40سانت بود با گودی حدود 4سانت !
                      با یه حساب سر انگشتی حجم مایع توش میشه 2.4 لیتر !!!

اینقدم شنگول نیستم که فرق مایع قلع رو از کپسول فلاکس تشخیش ندم... :|
                      روغن فلاکس حرارت رو 10برابر میکنه تا با حرارت کم هیتر...قلع راحت تر ذوب بشه

اونجا مایعی بود تیره رنگ....رنگ روغن سوخته ! میریختن توی حوض قلع و برد رو میکردن توش...
                      ببین...یه مثال ساده تر.... تاحالا مراحل آبکاری رو دیدی ؟ اگه ندیدی برو ببین...همونطوری هست ولی احتیاح به اعمال ولتاژ به برد نیست

موفق باشید
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                        2-وان قلع رو هر جوری میشه ساخت....برقی یا گازی فرقی نداره...شما قرار پول قبضش رو بدین
                        میتونید از دماسنج های قوی یا ترموستات استفاده کنید ...برای گازی هم همینطور ولی اگه حرارت زیاد شد آلارم بده...شعله رو کم کنید

4-همچین مایعی رو چمیدونم والا...من اولین بار توی دانشگاهمون دیدم...اونجا حوض قلعش حدود 20*40سانت بود با گودی حدود 4سانت !
                        با یه حساب سر انگشتی حجم مایع توش میشه 2.4 لیتر !!!

اینقدم شنگول نیستم که فرق مایع قلع رو از کپسول فلاکس تشخیش ندم... :|
                        روغن فلاکس حرارت رو 10برابر میکنه تا با حرارت کم هیتر...قلع راحت تر ذوب بشه

اونجا مایعی بود تیره رنگ....رنگ روغن سوخته ! میریختن توی حوض قلع و برد رو میکردن توش...
                        ببین...یه مثال ساده تر.... تاحالا مراحل آبکاری رو دیدی ؟ اگه ندیدی برو ببین...همونطوری هست ولی احتیاح به اعمال ولتاژ به برد نیست

موفق باشید
                        چه جالب؟
                        عکس ازش داری؟
                        میشه عکسشو تهیه کنی؟
                        دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

[quote author=مهران چمنی]
                          خدایا خداوندا به فریادم برس .....
                          [/quote]
                          جونم داداش دوشواری داری؟ بگو شاید از دست ما کمکی بیاد که دیگه مزاجم اوقات فراغت خدا نشید :mrgreen:

چند تا مشگل :

[/quote]
                          حلزونی :eek:
                          خوب خودت ببین من اومدم آجر نسوز شومینه رو با سنگ فرز شیار دادم خوب؟ حالا حلزونی چجوری شیار گرد بندازن؟
                          میدونی چقدر شیار گرد دادن سخته بخصوص این مدل آجرها رو که ترد هستن و ممکنه بشکنن
                          و اینکه در اونصورا باید وسطش رو هم سوراخ کنم که یه سر دیگه برق بیاد بیرون :biggrin:

[/quote]
                          امام فرمودن برق باید رایگان باشه مگه شما نمیدونید؟ :mrgreen: :wow:
                          به هر حال طبق فرمایش امام من برقم رایگانه ولی پیک نیکم رایگان نیس که :mrgreen: و از اونجایی که هر کسی چیزی میسازه براساس شرایط خودش منم اینو طبق نیازم ساختم

3-قوطی کنسرو استفاده کردین !!! خوب اون که بو میکنه داداش !!!!
                          یه ظروفی هست مال پنیر یا کره خوری...استبل فروشی ها دارن...از اونا بگیر ... مستسیل شکل هستند و یکی دو سانت بیشتر گود نیستند...
                          [/quote]
                          قصدم این بود ، ولی ظرفی با مشخصات مورد نیازم پیدا نکردم

[/quote]
                          خدایی اینو اولین بار میشنوم
                          اگه میتونی یه آمار بگیر ببینیم چیه

در آخر ممنون از پیشنهاد و تجربیاتتون که میگید برای بهتر شدن این وان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                            چه جالب؟
                            عکس ازش داری؟
                            میشه عکسشو تهیه کنی؟
                            چه جالب علامت سوال نیاز نداره که !
                            نه عکسی ازش ندارم.
                            نه دسترسی دیگه بهش ندارمکه عکس بگیرم ...درسم تموم شد و از اون دانشگاه لعنتی زدم بیرون و راحت شدم.
                            البته لازم به ذکر هست که بعد دیگه پشت سرمم نیگا نکردم....بس که با اون استاتید سخت گیر و امتحانات فشرده گوشتامونو خوردن و استخونامونو لیس زدن

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                            [/b]حلزونی :eek:
                            خوب خودت ببین من اومدم آجر نسوز شومینه رو با سنگ فرز شیار دادم خوب؟ حالا حلزونی چجوری شیار گرد بندازن؟
                            میدونی چقدر شیار گرد دادن سخته بخصوص این مدل آجرها رو که ترد هستن و ممکنه بشکنن
                            و اینکه در اونصورا باید وسطش رو هم سوراخ کنم که یه سر دیگه برق بیاد بیرون :biggrin:
                            امام فرمودن برق باید رایگان باشه مگه شما نمیدونید؟ :mrgreen: :wow:
                            به هر حال طبق فرمایش امام من برقم رایگانه ولی پیک نیکم رایگان نیس که :mrgreen: و از اونجایی که هر کسی چیزی میسازه براساس شرایط خودش منم اینو طبق نیازم ساختم
                            قصدم این بود ، ولی ظرفی با مشخصات مورد نیازم پیدا نکردم
                            خدایی اینو اولین بار میشنوم
                            اگه میتونی یه آمار بگیر ببینیم چیه

در آخر ممنون از پیشنهاد و تجربیاتتون که میگید برای بهتر شدن این وان
                            حلزونی یعنی ....آها...مثل متر...چطوری چمع میشه...اون میشه حلزونی

ای خدااااا بازم به فریادم بررررس...
                            رفتی یه ساعت با سنگ فرز آجر نسوز شیار دادی!!!!!!!!!!
                            خوب پسر خوب....آماده هاش تو بازار هست....قیمت زیادی هم نداره...زیر 20تومن...
                            همه چیکامل.....اجاق برقی کوتاه ...قابل حمل ...صفحش آجری یا سرامیکی...عکس اون مدلش رو ندارم
                            ولی این مدل های دیگه هم هست که از اون شکیل تر و خوشگل تره

آ‌اجا¾ا¾اق با¾رقا¾ی 1شا¾ا¾عا¾لا¾ه 021ES1 آ‌ مارک : آ‌ها¾وگا¾ل
                            ابعاد بسته بندی 10 * 32.20 * 32.20 سانتیمتر
                            وزن بسته بندی 3,000 گرم
                            بدنه استیل ضد زنگ. - صفحه گرم کن آهنی 155 میلیمتری. - قابلیت انتخاب میزان گرما. - 1500 وات. - دارای استانداردهای CE ، GS.

یا این یکی:

المنت اجاق برقی - المنت سنگی

اصلا خودت برو این سایت ....تمام لوازم برقی حرارتی رو داره...
                            http://parscenter.com/thalizadeh/Products

اینطوری دستگاهت خیلی زیباتر و هزینشم به صرفه تر و اصولی تر در میاد
                            حرارت دقیق کنترل میشه و از همه مهم تر خونه زندگی رو هم به آتیش نمیدی

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط ali_mt109
                            ممنون مهران جان اینجوری بهتر شد
                            خواهش میکنم
                            راستی یه چند تا تصویر بهترم براتون تهیه کردم تا دیگه ابهامی نمونه براتون

:smile:

\|/_\/_

دیدگاه

خدا بگم چیکارت کنه مهران :mrgreen:
                              زودتر خوو میگفتی --الان فهمیدم چی میگی
                              مشکل من اینه که هرکی هرچی میگه تو ذهنم تجسم میکنم باید بسازم در حالی که آمادش خیلی بهتر تو بازار هست اینی رو که گفتی با اینکه روزی 10 بار دم الکتریکی ها دیده بودم ولی نمیدونم چرا ازشون استفاده نکردم :mrgreen:
                              از اینا یادمه یکی از دوستام از سمساری یه دست دوم خریده بود آلمانی بود واقعا چیز محشری بود ، باید بگردم ببینم یکی اونجوری گیرم میاد یا نه
                              البته مطمئنی اینقدر گرما داره که قلع رو آب کنه؟

دیگه مورد دیگه ای نمونده بگی؟
                              راستی پی گیر اون مایعی که گفتی هم باش
                              دمت گرم :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                                سلام . برای ساختن یک وان قلع با اندازه دلخواه می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید .
                                http://www.instructables.com/id/Desoldering-tool
                                این تاپیک طرز ساختن قلع کش را یاد میده نه وان قلع
                                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X