اینو من چندی پیش درست کردم الان یادم افتاد عکسشو میزارم اینجا--فقط یه ایراد داره اونم اینکه وقت نکردم اتوماتش کنم
راستی من تو بازار هر چی گشتم کنسرو مستطیل شکل ندیدم همشون از این گردا بود!! کسی دیده آخه اونا به کار من بیشتر میان
یکی از بچه ها هم میخاست با ناودونی درست کنه oo:
#
#
#
اگه ارتفاع ظرف هم زیاده میشه بریدش. من میخوام یه وان قلع درست کنم که ریل هم داشته باشه.برد رو بزارم روی ریلش بعد هولش بدم بره طو وان بعد در بیاد. :biggrin:
نظر شما چیه؟
بعد قلع کاری چجوری پایه های قطعات رو میچینن؟ دستگاهی هست یا دست و کف چین باید بچینیمشون؟
اوه اوه قسمت سختش اتفاقا همین پایه چینی هست----من خودم اولش تمام بردام سر این قضیه خراب شد آخه سیم چینم خیلی تیز نبود مجبور بودم به چپ و راست خم کنم تا پایه رو قطع کنه واسه همین پدهام بلند میشد و دیگه قطع میشدن
الان یه سیم چین تیز دارم استفاده میکنم ولی بازم تک توک با این مشکل مواجه هستم--هنوز کف چین رو امتحان نکردم آیا ارزش 25هزار رو داره یا نه فرقی به حالم نکنه خریدش!!!؟
راستی حتمن یه دماسنج از این اشعه ای ها بخر و قلعت رو همیشه رو 230 فیکس کن -- و بعد سعی کن اتومات کنی تا اذیت نشی من خودن خیلی اذیت میشم یا قلع خیلی داغه یا سرده :sad:
خیلی هم اکسید تولید میکنه نصف وان تو این چند وقت چرشده خاکستر و نخاله :cry2:
صد در صد فرق داره.
حتما یدون تهیه کن و سعی کن یدونه خوبش رو بخری .کف چین یک طرف کاملا صاف داره و لازم نیست که برای کوتاه کردن پایه ها از نوک اون استفاده کنی.
پدهام بلند میشد و دیگه قطع میشدن
:sad: :angry: :angry: :cry2:
برای من هم این اتفاقات زیاد پیش اومده که رفتم کفچین دستی خریدم
خیلی هم اکسید تولید میکنه نصف وان تو این چند وقت چرشده خاکستر و نخاله
خود قلع که ذغال نمیشه احتمالا کثیفی های زیر بد هست که میسوزه و میره تو قلع.
اکسیدها قلع رو جم بکن ببر بفروش به قیمت قلع ازت میخرن (یه مقدار قیمتش پایین تر هست)
الان برد های بزرگ تر از ابعاد وان رو چجوری میزنی؟
کنسرو تن ماهی و غذا های اماده. چطور پدا نشده من به وفور دیدم.
از یقلوی و ظرف غذا هم میشه استفاده کرد
کنسرو که خیلی کوچیک هستش. میتونید یه تیکه استیل بخرید و به این کانال کولریا بدید براتون خمش بزنن به اندازه دلخواه بعد جاهایی که خم میشر بدید جوش آرگون بزنن قشنگ بعد رو یه هیتر بزارید به بدنشم میتونید یه ترموستات مکانیکی وصل کنید , چند دقیقه هم باهاش کار کنید دستتون میادش که باید رو چه درجه ای بزارید تا قلع طلایی نشه و خوب داغ بشه. اگر شروع به طلایی شدن کرد باید یه مقدار کم کنید درجر. اون درجه درجه ی مناسبیه. من خودم تجربی به این رسیدم
صد در صد فرق داره.
حتما یدون تهیه کن و سعی کن یدونه خوبش رو بخری .کف چین یک طرف کاملا صاف داره و لازم نیست که برای کوتاه کردن پایه ها از نوک اون استفاده کنی.
برای من هم این اتفاقات زیاد پیش اومده که رفتم کفچین دستی خریدمخود قلع که ذغال نمیشه احتمالا کثیفی های زیر بد هست که میسوزه و میره تو قلع.
اکسیدها قلع رو جم بکن ببر بفروش به قیمت قلع ازت میخرن (یه مقدار قیمتش پایین تر هست)
الان برد های بزرگ تر از ابعاد وان رو چجوری میزنی؟
پس یعنی میگی 100% سیم چین فایده نداره و اگه کف چین بخرم کیفیت برام محسوسه؟
اکسیداش مثل خاکستر سیگار باد میبره :mrgreen: این اکسیدارو به چه دردی میخوره؟ یعنی چیکارش میکنن میدونی؟
برای بردای بزرگتر دوستمون هم گفتن منم میگم بده کانال ساز برات بسازه ولی یه کاربری بود به اسم امین برداش خیلی دراز بود قرار شد ناودونی بخره با اون درست کنه دیگه خبری ازش ندارم :biggrin:
به نظر من واسه شما که میخای ریلی درست کنی از این ناودونی ها که میزارن گوشه های سقفای ورقی یا همون آدواز از اونا بهتر به کارت میاد خودشم یه جورایی شبیه ریل هستش
:mrgreen: :mrgreen:
میشه با دوتا نبشی یه ریل خوب درست کرد من تو فکر ساخت وان کم عمق هستم که به اندازه بردام باشه.
اون خاکستر هایی که هم گفتی اکسید نیست .اشغال پشت برد ها یا خود ظرف بوده که سوخته.در کل افرین خوشم اومد گفتم نمیشه با یه قوطی کنسرو وان درست کرد.میتونی ته قوطی چنتا فلز گنده بندازی که حجم قوطی پر بشه قلع کمتری بگیره یا دور قوطی رو با اره یا فرز ببری
میشه با دوتا نبشی یه ریل خوب درست کرد من تو فکر ساخت وان کم عمق هستم که به اندازه بردام باشه.
اون خاکستر هایی که هم گفتی اکسید نیست .اشغال پشت برد ها یا خود ظرف بوده که سوخته.در کل افرین خوشم اومد گفتم نمیشه با یه قوطی کنسرو وان درست کرد.میتونی ته قوطی چنتا فلز گنده بندازی که حجم قوطی پر بشه قلع کمتری بگیره یا دور قوطی رو با اره یا فرز ببری
آخه سیستم قلع کاریم جوریه که باید 4 سانت حداقل عمق داشته باشه :mrgreen:
در کل درسته اصولی نیست ولی راه اندازه بخصوص وقتی ببینی 250 هزار پول یه وان قلع زپرتی تو بازاره
منم یکی از اینا درست کردم با قوطی کنسرو
ولی به خاطر همین اکسید شدن خیلی سریع قلع کلا بی خیالش شدم چون اصلا نمی صرفه این همه قلع رو اکسید کنی بریزی دور.
راهی هست که میزان اکسید شدن قلع رو کم کنه؟
مورد بعدی اینکه من لحیم کاریم با این روش خیلی بی کیفیت دراومد آیا باید از فلاکس استفاده کنم؟
واسه چیدن پایه قطعات هم من از ناخن گیر بلند :twisted: استفاده می کنم ارزان و با کیفیت :agree:
صد در صد فرق داره.کف چین حرف نداره،من خودم باهاش کار می کنم سرعت کار هم بالا میره،البته اگه سرعت برات مهمه.
حتما یدون تهیه کن و سعی کن یدونه خوبش رو بخری .کف چین یک طرف کاملا صاف داره و لازم نیست که برای کوتاه کردن پایه ها از نوک اون استفاده کنی. :sad: :angry: :angry: :cry2:
برای من هم این اتفاقات زیاد پیش اومده که رفتم کفچین دستی خریدمخود قلع که ذغال نمیشه احتمالا کثیفی های زیر بد هست که میسوزه و میره تو قلع.
اکسیدها قلع رو جم بکن ببر بفروش به قیمت قلع ازت میخرن (یه مقدار قیمتش پایین تر هست)
الان برد های بزرگ تر از ابعاد وان رو چجوری میزنی؟
یک کلیپی دیده بودم که برد رو مماس با وان قلع گذاشت و یک ترانس رو خارج کرد، فکر می کنم برای یکنواخت کردن قلع و لحیم کاریه. اگر اشتباه فهمیدم دوستان توضیح بدید
دیدگاه