اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

نوشته اصلی توسط hesam_elc
    شما توی آموزشتون دوتا دایره رو گذاشتید حالا من میخوام یه دایره بزرگترم بذارم که جای خود ال ای دی باشه

الان اینکارو کردم اما نمیدونم باید چطوری تنظیمش کنم که دقیقا اون 2 تا دایره کوچولو هه وسطش بیوفته

راستی بهترین قطر چقدر ؟
    میخوام پایه های ال ای دیم فیتش باشه و لق نزته
    0.9 خوبه یا 0.8
    برای گذاشتن خود LED کافیه بعد از گروپ کردن دوتا دایره اول یه دایره به قطر 5 یا 3(بسته به نوع LED) رسم کنید و دو دایره کوچک و دایره بزرگ رو انتخاب کنید
    بعد از گزینه Align and distribute استفاده کنید

تنظیمات رو مثل عکس زیر تنظیم کنید و Apply رو بزنید

حالا دوباره کل مجموعه رو گروپ کنید

و کار تمامه
    توجه داشته باشید با این کار CNC محل LED رو برش خواهد داد یعنی دایره بزرگ برش خواهد خورد

برای قطر سوراخ بسته به قدرت لیزر و فاصله لیزر از کار قطر سوراخ متغییر خواهد بود
    باید به صورت تجربی ببینید CNCکار به چه قدرت و فاصله ای کار میکنه

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام به همگی من دنبال پلاگین ال ای دی تولز میگردم از کجا میتونم پیدا کنم کمک کنید ممنون میشم با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chia63
        سلام به همگی من دنبال پلاگین ال ای دی تولز میگردم از کجا میتونم پیدا کنم کمک کنید ممنون میشم با تشکر
        سلام دوست عزیز،از اینجا دانلود کنید :
        http://corelvba.com/index.php?pages=led_1
        برای کرک کردنش هم از این فیلم آموزشی استفاده کنید:
        http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mega-electronic.persiangig.com/other/LED%20Tool%20CRACK.rar
        فیلم رو با دقت ببینید آخرش به شماره سریال میرسین..شماره سریال رو ذخیره کنید دیگه همیشه میتونید استفاده کنید..حتی پس از تعویض ویندوز هم قابل استفاده هست.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز

ال ای دی تولز 4 رو میخوام از دوستان کسی داره ؟

همراه با کرک و فیلم آموزشیش

ممنونم .
          زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

سلام دوستان LED TOOL من اصلا پسورد نخواست تا کراکش کنم فکر کنم دوستم داشت از کراک نخواست :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
              سلام دوستان LED TOOL من اصلا پسورد نخواست تا کراکش کنم فکر کنم دوستم داشت از کراک نخواست :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
              تا 5 بار استفاده از نرم افزار رایگان هست
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

سلام
                به درخواست یکی از دوستان مبنی بر اینکه اندازه سوراخ پایه LED باید چه اندازه باشد.تو ارشیو کامپیوترم چند تا اندازه بود که متاسفانه کرل نداشتم که تست کنم .یه نگاه بندازید اگر موردی داشت اطلاع بدید تا کرل نصب کنم و شبیه سازی پایه ها رو تحت اختیارتون قرار بدم .

http://s4.picofile.com/file/7809247632/%D8%A7%D9%82%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1. rar.html
                یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                  سلام
                  به درخواست یکی از دوستان مبنی بر اینکه اندازه سوراخ پایه LED باید چه اندازه باشد.تو ارشیو کامپیوترم چند تا اندازه بود که متاسفانه کرل نداشتم که تست کنم .یه نگاه بندازید اگر موردی داشت اطلاع بدید تا کرل نصب کنم و شبیه سازی پایه ها رو تحت اختیارتون قرار بدم .

http://s4.picofile.com/file/7809247632/%D8%A7%D9%82%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1. rar.html
                  سلام
                  این سایزیه که شما فرمودین:

و این پیشنهاد منه:

دیدگاه

ببخشید این اختلاف پیشنهاد ها چه تاثیری تو کار داره
                    خدایا!
                    چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behnam electronic
                      ببخشید این اختلاف پیشنهاد ها چه تاثیری تو کار داره
                      فرق چندانی ندارن
                      آقای دکتر برای محکم شدن LED فاصله پایه ها رو بیشتر کردن
                      من اندازه سوراخها رو کمتر کردم
                      همش بستگی به قدرت لیزر داره چون این اندازه ها بسته به قدرت و سرعت حرکت و فاصله لیزر تغییر میکنه
                      بهتره خودتون به طرحی مناسب برسید و به CNCکار بگید قدرت و سرعت رو همیشه براتون ثابت نگه داره

دیدگاه

اون خط قرمزی که گذاشتین که محدوده led رو مشخص کردین برش نمی خوره با cnc که میزنی
                        خدایا!
                        چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behnam electronic
                          اون خط قرمزی که گذاشتین که محدوده led رو مشخص کردین برش نمی خوره با cnc که میزنی
                          چرا برش میخوره
                          این ابعاد حدودی LED هست و تو کار با LEDTools نباید ازش استفاده کرد

دیدگاه

آموزش کار با نرم افزارCorel DRAW وLED TOOL جهت لیزر و برش تابلوLED ثابت

دوستان تایپیک خیلی جذابی بود و تمامی پست هاش رو با دقت خوندم :read: :nerd:
                            ممنون از جناب دکتر و مسعود عزیز :applause:
                            مسعود جان راستش خیلی جالب آموزش میدی...ترسیدم یه وقت آموزش ها (مخصوصا تصویری) فراموش کنم صفحه ها رو هم سیو کردم
                            و همچنین تایپیک جالب و کاربردی هست ....البته پیام های اسپم و غیر ضروری زیادی داشت که مجبور شدم اکثر اونها رو حذف کنم

اینطور که میبینم بحث پیرامون نرم افزارCorel و LED TOOL هست
                            به همین جهت تایپیک خودم که با نام ( سوالات و تجربیات کاربانرم افزارCorel DRAW جهت طراحی برای لیزر و برش تابلو LED ) بود را حذف میکنم .
                            لطفا اسم این تایپیک هم تفییر بدین به :

با تشکر
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : آموزش کار با نرم افزارCorel DRAW وLED TOOL جهت لیزر و برش تابلوLED ثابت

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              دوستان تایپیک خیلی جذابی بود و تمامی پست هاش رو با دقت خوندم :read: :nerd:
                              ممنون از جناب دکتر و مسعود عزیز :applause:
                              مسعود جان راستش خیلی جالب آموزش میدی...ترسیدم یه وقت آموزش ها (مخصوصا تصویری) فراموش کنم صفحه ها رو هم سیو کردم
                              و همچنین تایپیک جالب و کاربردی هست ....البته پیام های اسپم و غیر ضروری زیادی داشت که مجبور شدم اکثر اونها رو حذف کنم

اینطور که میبینم بحث پیرامون نرم افزارCorel و LED TOOL هست
                              به همین جهت تایپیک خودم که با نام ( سوالات و تجربیات کاربانرم افزارCorel DRAW جهت طراحی برای لیزر و برش تابلو LED ) بود را حذف میکنم .
                              لطفا اسم این تایپیک هم تفییر بدین به :

با تشکر
                              شما لطف دارین :redface:
                              باعث افتخار منه که خوشتون اومده
                              کاش مطالب تاپیک خودتون رو به این تاپیک اضافه میکردین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                                شما لطف دارین :redface:
                                باعث افتخار منه که خوشتون اومده
                                کاش مطالب تاپیک خودتون رو به این تاپیک اضافه میکردین
                                اختیار دارین
                                شرمنده نفرمایید
                                آموزشتون کامل -مفید و عالی بوده و به صورت حتم هرفردی که مطالعه کنه خوشش میاد.
                                تایپیک اینجانب تازه استارت خورده بود و جناب دکتر مسئول اونجا شدن اما وقتی دیدم این تایپیک هم مطالبش همخوانی داره و خود جناب دکتر هم مشارکت دارند ،اون تایپیک رو حذف کردم.

فقط یه خواهشی داشتم
                                یک لینک درست و سالم از دانلود led tool 5 یا 6 بزارید
                                ( نمیدونم کدوم بهتر هست چون همیشه ورژن های جدید تر دلیل بر بهتر بودن از ورژن قبل نیستند )

یک لینک درست و سالم دیگه هم از فایل کرک و آموزش مخصوص کرک کردن همان ورژن بزارید.

چنیدن بار گزارش و پاسخ هایی مبنی بر خراب بودن لینک ها ارسال شده.
                                ممنون
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X