خیلی ممنون ولی با یک کرک دیگه تونستم کرکش کنم :nice:
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
واقعا دست همه ی دوستان از جمله tirajheh و masoud_m_bf درد نکنه
میدونید من فکر کردم اسم این LEDTOOL6 هست نمیدونستم LEDTOOL5 و 4 هم هست
دمتون گرم بازم... :nice: :nice: :nice: :nice:
خواهش میشه
احساستو درک میکنم . منم وقتی بعد 2 هفته تونستم کرکش کنم انگار که دنیا رو بهم داده بودن کلی حال کردم با خودم .
انشاالله همیشه موفق باشی و واسه از بین بردن موانع و سختیهای زندگیت هم همینطوری کوشا باشی و دلسرد نشی
سلام بچه ها !آ
به یه دل و امیدی گفتیم بیایم led یاد بگیریم !آ
اموزش اول کرک ledtools v6 کار نکرد رو ویندوز ۸ ! :cry2: :cry2:
اموزش کرک کردنش با وین هگز رو کسی داره؟؟!!آ
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
سلام بچه ها !آ
به یه دل و امیدی گفتیم بیایم led یاد بگیریم !آ
اموزش اول کرک ledtools v6 کار نکرد رو ویندوز 8 ! :cry2: :cry2:
اموزش کرک کردنش با وین هگز رو کسی داره؟؟!!آ
نیگا....
سلام
این اشتباه منو خیلیای دیگه رو تکرار نکن
کرل ایکس4 نصب کن بعد LED TOOLS V5 برای ایکس4 روش نصب کن هیچ روش دیگری کار نمیکنه(شاید کار کنه)
اعصابتم زیاد باهاش خورد نکن جون بلاخره میتونی کرکش کنی
اگه نشد تیم ویور نصب کن این موارد بالا رو هم نصب کن پ خ بده خودم برات درش بیارم.
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
دوستان سلام
این چند روزه با برنامه ledtools خیلی ور رفتم ولی نمیدونم چرا هیچی حالیم نشد !آ
تو این تاپیک هم فقط در رابطه با کرک کردنش بحث شده !آ :sad:
امکانش هست اساتیدی که تجربه بیشتری در کار با این نرم افزار دارن یه محبتی بکنن و یه متن فارسی رو تنظیم کنن و فیلم بگیرن؟!آ :job:
فاصله ال ای دی ها و خیلی چیز های دیگه هست که میدونم نه تنها من بلکه بسیاری از اعضای کاربران این مطلب دوست دارن یاد بگیرن :read:
با تشکر :bye
دوستان سلام
این چند روزه با برنامه ledtools خیلی ور رفتم ولی نمیدونم چرا هیچی حالیم نشد !آ
تو این تاپیک هم فقط در رابطه با کرک کردنش بحث شده !آ :sad:
امکانش هست اساتیدی که تجربه بیشتری در کار با این نرم افزار دارن یه محبتی بکنن و یه متن فارسی رو تنظیم کنن و فیلم بگیرن؟!آ :job:
فاصله ال ای دی ها و خیلی چیز های دیگه هست که میدونم نه تنها من بلکه بسیاری از اعضای کاربران این مطلب دوست دارن یاد بگیرن :read:
با تشکر :bye
مهندس سلام
زحمت یه متن فارسی رو هم میکشی؟!آ
ممنونت میشم
من این کار ها رو انجام میدم ولی خیلی ال ای دی ها در هم و بر هم میشه نمیدونم مشکل از سایزه کارمه یا بلد نیستم کار کنم
مهندس سلام
زحمت یه متن فارسی رو هم میکشی؟!آ
ممنونت میشم
من این کار ها رو انجام میدم ولی خیلی ال ای دی ها در هم و بر هم میشه نمیدونم مشکل از سایزه کارمه یا بلد نیستم کار کنم
بله حتما
متن فارسی یه ریزه کاری اون وسط داره که واستون آماده میکنم میذارم
دیدگاه