اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر

یک سوال اینکه کسی نمیدونه لیزر دی وی دی رایتر معمولا بین چند تا چند میلی وات هست؟ لیزر بلوری چی؟ :question: :nerd:
    فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

لیزر dvd رایتر بین 200 تا 250 میلی وات هست که میشه باهاش حک زدن اما لبه مرزه
      بلو ری قدرتش در ذهنم نیست ولی از dvd رایتر بیشتره و مناسب تره
      توصیه من اینه که ابتدا با لیزر dvd رایتر تست بگیرید ( همونطور که قبلا گفتم باید بتونید متمرکزش کنید ) بعد از این که پروژه با موفقیت تمام شد میتونید هزینه کنید و لیزر قوی تر روش ببندید .

همونطور که خودت گفتی سخت ترین قسمت برنامه نویسیش هست (البته بستگی به اطلاعات خودتون هم داره ) که هیچکس در هیچ سایتی اطلاعات رایگان در این مورد بهتون نمیده
      لینکی رو هم که گذاشتید دیدم طرح جمع و جوری بود !

دیدگاه

دوست عزیز فکر کنم شما بجز لیزر از چیزهای دیگی هم میتونی استفاده کنی.مثلآ از یک دریل کوچک استفاده کن.یا اصلآ با شاید با منبع مادون قرمز هم بتونی چوب رو بسوزونی.به هر حال خواستن توانستن است اما هر چیزی قیمتی دارد و شما اگر بخواهید اینقدر کم هزینه کنی باید تجربه وعلم زیادی داشته باشی.
        راستی میشه دستگاهت رو مثل یک چاپگر بسازی یعنی چند ردیف لیزر در کنار هم قرار بدی و به هر لیزی یه برنامه بدی.به این صورت کار حکاکی زیباتر میشه و به قسمت متحرک پیچیده هم احتیاجی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          سلام
          درایور نمیخواد برای راه اندازیش مگه بخوای با میکرو کنترلش کنی!
          برای راه اندازی هم میتونی از باتری استفاده کنی واگه 5 ولت دی سی دادی .یه مقادمت 100اهم باهاش سری کن تا جریانش کنترل بشه وداغ نشه
          لیزر هایی که از داخل دیوی دی رایتر در میاریم چطور >اونها هم درایور نمیخواد؟

دیدگاه

دوستان برام سوال پیش اومده که لیزر هایی که نور رو چندین کیلومتر ساطع میکنن توی این کار کاربردی داره؟؟ oo:
            http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
            daydigi.com

دیدگاه

سلام.
              اگه این بحث به نتیجه برسه خیلی عالی میشه.
              یه سوال دارم.این لیزر هایی که باهاشون برش میزنن مثلا رو پلکسی ها آیا این ها هم همون لیزر هستش یا چیز دیگه ای هست؟
              آخه یه پلکسی خیلی ضخیم تر از کاغذ و چسب برق هست در نتیجه یه لیزر پر توان نیازه حالا توانش چقدر باید باشه؟
              یه سوال دی گه هم دارم با لیزر تا چه ضخامتی میشه لیزر رو متمرکز کرد؟یعنی اون نقطه وسطی که نور متمرکز میشه چقدر میتونه بشه؟
              اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
              مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
              مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
              اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
              هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                دوست عزیز فکر کنم شما بجز لیزر از چیزهای دیگی هم میتونی استفاده کنی.مثلآ از یک دریل کوچک استفاده کن.یا اصلآ با شاید با منبع مادون قرمز هم بتونی چوب رو بسوزونی.به هر حال خواستن توانستن است اما هر چیزی قیمتی دارد و شما اگر بخواهید اینقدر کم هزینه کنی باید تجربه وعلم زیادی داشته باشی.
                راستی میشه دستگاهت رو مثل یک چاپگر بسازی یعنی چند ردیف لیزر در کنار هم قرار بدی و به هر لیزی یه برنامه بدی.به این صورت کار حکاکی زیباتر میشه و به قسمت متحرک پیچیده هم احتیاجی نیست.
                سلام دریل به هیچ وجه دقت لیزر رو نداره
                توی دستگاه های صنعتی برش لیزر هم فقط از یک لیزر استفاده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                  دی وی دی رایتر نه همونطور که دوستان گفتند با یک مقاومت ترجیحا همراه دوتا خازن میتونید راه بندازیدش
                  ولی بلوری رو باید براش درایور بزارید تا مشکلی پیش نیاد

دیدگاه

من یه دفعه که دستگاه لیزر رو نگاه کردم دیدم که با گاز کار میکنه.درست دیدم؟؟
                    تو ویکی پدیا زدم اینو اورد.من سردر گمم
                    ویکی پدیا:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%...A7%D8%B2%DB%8C
                    daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                      ببین من خودم چند وقته سی دی رایتر رو باز کردم اما فعلا وقت نکردم لیزرشو درارم.اما دیدم که ای سی کوچیک اون بقلش هست..درش اوردم بهت میگم
                      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی نایبی
                        سلام.
                        اگه این بحث به نتیجه برسه خیلی عالی میشه.
                        یه سوال دارم.این لیزر هایی که باهاشون برش میزنن مثلا رو پلکسی ها آیا این ها هم همون لیزر هستش یا چیز دیگه ای هست؟
                        آخه یه پلکسی خیلی ضخیم تر از کاغذ و چسب برق هست در نتیجه یه لیزر پر توان نیازه حالا توانش چقدر باید باشه؟
                        یه سوال دی گه هم دارم با لیزر تا چه ضخامتی میشه لیزر رو متمرکز کرد؟یعنی اون نقطه وسطی که نور متمرکز میشه چقدر میتونه بشه؟
                        لیزر هایی که پلکسی برش میده معمولا بالای 60 وات قدرت و خود لیزرش قیمت ملیونی داره تکنولوژیش با این لیزر های معمولی متفاوته مثل پراید و بنز میمونه هر دو ماشینن
                        عدد دقیق نقطه تمرکز لیزر رو نمیدونم اما چیزی که من دیدم و تست کردم با دستگاه صنعتی کمتر از دهم میلیمتر هست (شاید خیلی کمتر از این حرفها باشه اما از دید انسان خارجه ) . البته نتیجه نهایی که تحویل میده بسته به شرایط و جنس کار داره

نوشته اصلی توسط matrex
                        دوستان برام سوال پیش اومده که لیزر هایی که نور رو چندین کیلومتر ساطع میکنن توی این کار کاربردی داره؟؟ oo:
                        همونطور که قبلا گفتم قدرت لیزر باید بیشتر از 250 میلی وات باشه و بتونید متمرکزش کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                          لیزر هایی که پلکسی برش میده معمولا بالای 60 وات قدرت و خود لیزرش قیمت ملیونی داره تکنولوژیش با این لیزر های معمولی متفاوته مثل پراید و بنز میمونه هر دو ماشینن
                          عدد دقیق نقطه تمرکز لیزر رو نمیدونم اما چیزی که من دیدم و تست کردم با دستگاه صنعتی کمتر از دهم میلیمتر هست (شاید خیلی کمتر از این حرفها باشه اما از دید انسان خارجه ) . البته نتیجه نهایی که تحویل میده بسته به شرایط و جنس کار داره

همونطور که قبلا گفتم قدرت لیزر باید بیشتر از 250 میلی وات باشه و بتونید متمرکزش کنید .
                          ممنون.
                          قیمت این دستگاها که اشاره کردید چنده؟
                          اگه ممکنه یه سایتی معرفی کنید که این لیزرها رو توضیح داده باشه+ قیمتاشون.

دیدگاه

توی عکسی که سایتی که فرد سازنده این دستگاه گذاشته به خوبی معلومه که اصلا از لیزر دی وی دی یا بلوری نیست.پس این دو تا رو خط بزنید چون توان اونا در حد سوزاندن ورقه مغناطیسی رو دیسک هست.
                            و اما قیمت دستگاه لیزر تجاری بزنی تو گوگل پر هست مثل:
                            قیمت ویژه دستگاه 90*130

آکبند : 22 الی 24.5میلیون ( باتوجه به نوسانات ارز)

قیمت ویژه دستگاه 60*90

آکبند : 19 الی 21 میلیون ( باتوجه به نوسانات ارز)

قیمت 25*35 با تیوپ 40

آکبند : 6 الی 7 میلیون ( حکاکی و برش کارهای ظریف تبلیغاتی)
                            منبع:http://www.pars1000.ir/index_files/Page3700.htm
                            daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی نایبی
                              ممنون.
                              قیمت این دستگاها که اشاره کردید چنده؟
                              اگه ممکنه یه سایتی معرفی کنید که این لیزرها رو توضیح داده باشه+ قیمتاشون.
                              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                              بانک اطلاعاتی سنسورها
                              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

ممنون ولی فکنم عکستون لود نمیشه
                                ---------------------------------------
                                فکنم درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X